فلاحتپیشه:دخالت افراد صاحب تریبون در سیاست خلاف امنیت و منافع ملی است/ بهتر است حرف نزنند
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری موضوع ماجرای جاسازی مواد منفجره در ساک زائران حج در سال 66 گفت: این افراد با طرح یک سری ادعاهای کاذب عملا کدهایی را مطرح می کنند که این کدها از طرف دشمنان مطرح می شود؛ درست در ایامی که ایران علاوه بر پذیرش یک کنوانسیون بین المللی، به یک قانون داخلی مترقی هم برای مقابله با ترور دارد. فلاحت پیشه با بیان این که ایران خود قربانی ترور است، تاکید کرد: طرح این مباحث فقط خدمت به بیگانگان است و هیچ گونه مبنایی ندارد و جالب این است که این بحث ها درباره افرادی مطرح می شود که خود سردمداران مقابله با تروریسم در ایران بودند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران ؛ رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دخالت بسیاری از صاحبان تریبون در عرصه سیاست نه تنها نتیجه بهینه نمیدهد بلکه با آثار منفی همراه بوده که این اقدام خلاف امنیت و منافع ملی است.
اخیرا حجتالاسلام احمد منتظری در مصاحبه با برنامه «خشت خام» این ادعا را مطرح کرد که ماجرای جاسازی مواد منفجره در ساک زائران حج، توسط سید مهدی هاشمی برادر داماد آیتالله منتطری که در سال 1366 به جرم قتل آیتالله شمس آبادی و افراد دیگر اعدام شد، انجام نشده است. وی این ماجرا را به 6 پاسدار نزدیک به مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی نسبت داد.
حشمت الله فلاحت پیشه در این باره اظهار داشت: تعاریف متعددی از حکمرانی خوب شده اما معتقدم حکمرانی خوب یعنی دخالت بهینه در حکمرانی است. حکمرانی به دو بخش دارد، یک بخش از آن در سطح ساختاری، شامل دولت، احزاب و ... است و سطح دیگر آن شامل سیاستمداران، صاحبان تریبون ها و رسانه ها می شود.هر گونه موضوع گیری و مداخله سیاسی زمانی رفتار خوب حکمرانی محسوب می شود که اثر بهینه بر منافع ملی و امنیت ملی کشور داشته باشد.
فلاحت پیشه تاکید کرد: یکی از مشکلات جمهوری اسلامی ایران این است که دخالت بسیاری از افراد صاحب تریبون در امر سیاست نه تنها نتیجه بهینه نمی دهد بلکه نتیجه منفی داده که این اقدام برخلاف امنیت و منافع ملی است. موضع گیری این افراد و نظرات مختلف آنها باعث می شود که عملا ابهامات و شائبه هایی علیه منافع ملی شکل بگیرد و این موضع گیری آنان خیانت به منافع ملی است.
نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس با بیان این که بهتر است این افراد حرف نزنند، خاطرنشان کرد: ایران یکی از معدود کشورهای دنیا است که دولت و ملت تاوان موضع گیری های بی اساس و بی بنیاد یک سری از افراد را می دهد و همچنین از جمله کشورهایی است که هیچ گونه مجازاتی برای کسانی که با چنین موضوع گیری های خود عملا منافع ملی را تهدید می کنند، در نظر گرفته نمی شود.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری موضوع ماجرای جاسازی مواد منفجره در ساک زائران حج در سال 66 گفت: این افراد با طرح یک سری ادعاهای کاذب عملا کدهایی را مطرح می کنند که این کدها از طرف دشمنان مطرح می شود؛ درست در ایامی که ایران علاوه بر پذیرش یک کنوانسیون بین المللی، به یک قانون داخلی مترقی هم برای مقابله با ترور دارد.
فلاحت پیشه با بیان این که ایران خود قربانی ترور است، تاکید کرد: طرح این مباحث فقط خدمت به بیگانگان است و هیچ گونه مبنایی ندارد و جالب این است که این بحث ها درباره افرادی مطرح می شود که خود سردمداران مقابله با تروریسم در ایران بودند.
وی همچنین به اظهارنظرهای مختلف درمورد لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم CFT اشاره کرد و اظهارداشت: روزی که این لایحه به عنوان یک کنوانسیون مقابله با تروریسم در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، مشاهده کردیم که از عناوینی همچون روز سیاه یا پذیرش یک قطعنامه ننگین استفاده شد در حالی که تمام دنیا به غیر از چند کشور که مشکلات حاکمیتی دارند، این کنوانسیون را پذیرفته اند. طرح این مباحث یعنی تبدیل کردن یک امر مثبت منافع ملی به یک خلاف منافع ملی و این خلاف روح حکمرانی در کشور است.