علی ربیعی قرار است چه کاره شود؟/ حکایت رسانه هایی که پول می گیرند تا کاندیدا برای پست های خالی دولت بسازند!
هرچند ربیعی اعلام کرده هیچ پستی را قبول نمیکند اما اخیرا هر صندلی مدیریتی که خالی میشود، نام علی ربیعی به عنوان یکی از کاندیداهای آن منصب عنوان میشود. روز خبرگزاری ایلنا صحبت از سخنگویی او می کند، روزنامه آفتاب یزد او را به عنوان گزینه شهرداری تهران معرفی می کند، رسانه ای دیگر نام او را به عنوان سفیر ایران در چین معرفی می کند و همچنان این داستان ادامه دارد. این نوع گمانه زنی هیجان زده رسانه ها نشانه دو رویداد مهم در آنهاست؛ در نگاه اول وابستگی مالی، جناحی و حتی فکری به فردی که تبلیغش را می کنند به تصویر می کشد ودر نگاه دیگر تلاش رسانه ای همراهان وزیر سابق برای فراهم آوردن بازگشت علی ربیعی به عرصه سیاست به شکل اجرایی است. فارغ از این دو نگاه؛ به این نکته هم باید توجه کرد؛ که در کشور ما چرخش مدیران سیاسی و بازنشستگی آنها کمی دور از تصور است. امروز روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت؛ پس از استعفای محمدباقر نوبخت از سخنگویی، بیش از دو ماه است که دولت سخنگو نداشته و ارتباط دولتمردان با اصحاب رسانه تنها محدود به ظهر چهارشنبه آن هم در حیاط دولت پس از جلسه هیات دولت است
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران ؛ هرچند ربیعی اعلام کرده هیچ پستی را قبول نمیکند اما اخیرا هر صندلی مدیریتی که خالی میشود، نام علی ربیعی به عنوان یکی از کاندیداهای آن منصب عنوان میشود. روز خبرگزاری ایلنا صحبت از سخنگویی او می کند، روزنامه آفتاب یزد او را به عنوان گزینه شهرداری تهران معرفی می کند، رسانه ای دیگر نام او را به عنوان سفیر ایران در چین معرفی می کند و همچنان این داستان ادامه دارد. این نوع گمانه زنی هیجان زده رسانه ها نشانه دو رویداد مهم در آنهاست؛ در نگاه اول وابستگی مالی، جناحی و حتی فکری به فردی که تبلیغش را می کنند به تصویر می کشد ودر نگاه دیگر تلاش رسانه ای همراهان وزیر سابق برای فراهم آوردن بازگشت علی ربیعی به عرصه سیاست به شکل اجرایی است.
فارغ از این دو نگاه؛ به این نکته هم باید توجه کرد؛ که در کشور ما چرخش مدیران سیاسی و بازنشستگی آنها کمی دور از تصور است.
امروز روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت؛ پس از استعفای محمدباقر نوبخت از سخنگویی، بیش از دو ماه است که دولت سخنگو نداشته و ارتباط دولتمردان با اصحاب رسانه تنها محدود به ظهر چهارشنبه آن هم در حیاط دولت پس از جلسه هیات دولت است. همین ارتباط حداقلی نیز منوط به رضایت وزرا و معاونان رییسجمهور برای حضور در جمع خبرنگاران است تا شاید به سوالات پاسخ دهند .
برخی رسانهها تلاش می کنند از علی ربیعی به عنوان جدیترین گزینه سخنگویی دولت نام ببرند تا بار دیگر و پس از گذشت 60 روز علی ربیعی در جمع دولت مردان حاضر شود.
از سوی دیگر این روزها درکنار سخنگویی، نام ربیعی برای شهرداری تهران نیز مطرح میشود. پس از تصویب و ابلاغ قانون منع به کارگیری بازنشستگان، زمزمههای بازنشستگی شهردار تهران و مشمول شدن او توسط این قانون توسط برخی رسانهها مطرح شد و این در حالی است که اعضای شورای شهر تهران از مجلس شورای اسلامی تقاضای استفساریه کرده و تاکنون پاسخی به این تقاضا داده نشده است اما بنابر اظهارنظرهای اعضای شورای شهر محمد علی افشانی مشمول قانون جدید مجلس نمیشود.
پیرو همین خبرسازیها، نام ربیعی به عنوان جانشین احتمالی افشانی مطرح شده است. مطرح شدن یک اسم برای کرسیهای مختلف مدیریتی اتفاق تازهای در سپهر سیاسی ایران نیست زیرا به دلایل مختلف فرصت کافی برای تربیت نیروی جدید و کارآمد وجود نداشته از این رو کشور همواره وقتی مدیری از یک صندلی بلند میشود، به زودی درجایگاه دیگری به کار گرفته خواهد که این رسم مالوف با توجه به قانون منع بهکارگیری بازنشستگان میتواند کشور را در آیندهای نه چندان دور با بحران مدیریت روبهرو کند.