کد خبر: 41523
A

روزنامه جمهوری اسلامی: نهادها و ارگان‌های متعلق به نظام به‌جای کارشکنی و ایراد گرفتن، به یاری دولت بشتابند

نمی‌توان مانع پدید آمدن حوادث طبیعی شد اما می‌توان بعد از وقوع، با تدبیر و همت و پشتکار برای کاستن آلام مردم حادثه دیده اقدام کرد.

روزنامه جمهوری اسلامی: نهادها و ارگان‌های متعلق به نظام به‌جای کارشکنی و ایراد گرفتن، به یاری دولت بشتابند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: سال 1396 در عین حال که با حوادث تلخ طبیعی به ویژه زلزله در چند نقطه و تحرکات سیاسی مخل امنیت کشور، مشکلاتی را با خود به همراه داشت، اما از این جهت که مردم و مسئولان توانستند با انسجام و همدلی با این حوادث و تحرکات مقابله کنند و آنها را پشت سر بگذراند، سالی سرشار از درس و پند بود.

نمی‌توان مانع پدید آمدن حوادث طبیعی شد اما می‌توان بعد از وقوع، با تدبیر و همت و پشتکار برای کاستن آلام مردم حادثه دیده اقدام کرد. در حوادث طبیعی کشورمان به ویژه در زلزله استان کرمانشاه، این تدبیر و همت و پشتکار مشاهده شد و به اندازه مقدور برای حل مشکلات تلاش به عمل آمد. سوانح دریائی و هوائی مهمی نیز در سال 1396 داشتیم که ملت ایران را داغدار کرد و البته همدردی مردم با خانواده‌های حادثه دیده از آلام آنها کاست.

برخلاف حوادث طبیعی، تحرکات سیاسی با اراده و عزمی که اهداف مشخصی را دنبال می‌کند پدید می‌آیند و ایران در سال جاری با تعرض مزدوران گروه تروریستی تکفیری داعش به حرم امام و مجلس شورای اسلامی مواجه شد. هر چند این تعرض، به سرعت سرکوب شد ولی این واقعه نشان داد که مسئولان اطلاعاتی و امنیتی باید سطح هوشیاری و مراقبت‌ها را بالا ببرند.

اغتشاش‌های هفته دوم دیماه نیز هشداری بود که توجه مسئولان نظام جمهوری اسلامی را به وجود مطالبات قشر محروم جامعه جلب کرد و مهم‌تر اینکه عده‌ای فرصت طلب در داخل و خارج از این زمینه‌ها برای معارضه با اصل نظام استفاده می‌کنند و اهداف شوم خود را پی می‌گیرند. در این واقعه، عموم مردم وفاداری خود به نظام جمهوری اسلامی را با حضور در راه‌پیمائی‌های همبستگی با انقلاب و نظام به اثبات رساندند و اغتشاشگران را به عقب راندند ولی آنچه از این ماجرا باقی ماند درس مهمی است که مسئولان باید آن را در نظر داشته باشند و با تامین مطالبات قشر محروم و مستضعف جامعه، راه را بر سوءاستفاده فرصت طلبان ببندند. حل مشکلات معیشتی مردم یک ضرورت است که همه باید برای تحقق آن به دولت کمک کنند. شرایط اقتصادی و اشتغال چنان سخت است که دولت به تنهائی نمی‌تواند با آن مقابله کند. نهادها و ارگان‌های متعلق به نظام باید به جای کارشکنی و ایراد گرفتن، به یاری دولت بشتابند و مشکلات مردم را حل کنند.

شفاف‌تر شدن مواضع جریان انحرافی در کشور که سرانجام به بازداشت دو تن از سران این جریان منجر شد، یکی از وقایع مهم سال 1396 بود. هر چند چهره و ماهیت این جریان از همان سال اول به قدرت رسیدن آن برای افراد با بصیرت مشخص بود. ولی متاسفانه کسی به هشدارهای آنان توجهی نکرد و حتی برخلاف واقع، صاحبان قدرت و حامیان جریان انحرافی تلاش کردند هشدار دهندگان را بی‌بصیرت بنامند. امروز که هیچ تردیدی در انحرافی بودن این جریان و دروغ بودن تمام شعارهای سران آن باقی نمانده، احساس می‌شود مشکلاتی توسط اینان برای جامعه و نظام پدید آمده که هرچه سریع‌تر باید ریشه کن شود تا در آینده گریبانگیر انقلاب و نظام و مردم نشود.

روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران در سال 1396 در ادامه مسیری که بعد از برجام مشخص شد همچنان رو به گسترش و تعمیق بود. تنها مشکلی که در این مسیر پدید آمده، باج خواهی‌های ترامپ رئیس‌جمهور ناقص العقل آمریکاست که درصدد ایجاد تغییراتی در برجام است. وی برای رسیدن به هدف ضد ایرانی خود، حتی بسیاری از همکاران خود را نیز از دست داد و با اروپا نیز دچار اختلاف شد. ترامپ برای پیشبرد هدف ضد برجامی خود درصدد همراه ساختن کشورهای اروپائی با خود است ولی تاکنون نتوانسته کاری از پیش ببرد.

جمهوری اسلامی ایران بارها به آمریکا هشدار داده درصورت خروج از برجام با واکنش سخت ایران مواجه خواهد شد. به اروپا نیز برای آنکه اسیر دام ترامپ نشود هشدارهای لازم داده شده است. سران کشورهای اروپائی و سایر کشورهائی که دستی در برجام دارند همواره برجام را غیرقابل تغییر دانسته و رئیس‌جمهور آمریکا را به خاطر تحرکات ضد برجامی و ضد ایرانی که از خود نشان می‌دهد، سرزنش کرده‌اند. در مجموع، آنچه مسلم است این است که اگر آمریکا از برجام خارج شود، به زیان خود عمل کرده و مسئولان جمهوری اسلامی ایران در انتخاب راهی که منافع ملت و کشور را در بر دارد هیچ تردیدی به خود راه نخواهند داد.

دشمنی‌های آمریکا با ایران به موضوع برجام محدود نمی‌شود. ترامپ، برخلاف شعارهای انتخاباتی خود، داعش و سایر گروه‌های تکفیری تروریستی را تا توانست حمایت کرد و جمهوری اسلامی ایران را به ایجاد ناامنی در منطقه متهم ساخت! ولی علیرغم تلاش‌های پرهزینه آمریکا در منطقه، کمر تروریسم به ویژه داعش در سوریه و عراق شکست و مهره‌های محلی و منطقه‌ای آمریکا در این کشورها و یمن و بحرین نتوانستند به اهداف خود برسند. اکنون قدرت ایران که توانست آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی و عربستان را در منطقه ناکام نماید و توطئه هایشان برای سلطه بر کشورهای گرفتار تروریسم و جنگ را خنثی کند، برای همگان محرز و مشهود است و عامل اصلی دشمنی قدرت‌های سلطه گر با ایران نیز همین است.

جمع بندی این وقایع این است که جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر اتحاد و همبستگی‌های ملی می‌تواند توطئه‌های قدرت‌های سلطه گر را خنثی نماید و بر مشکلات داخلی نیز در صورت توجه نمودن مسئولان به مطالبات مشروع مردم، فائق آید. نعمت بزرگ وفاداری مردم ایران به نظام جمهوری اسلامی را مسئولان باید قدر بدانند و از این فرصت برای تحکیم پایه‌های این نظام و همبستگی داخلی استفاده کنند.

کنار گذاشتن سیاست دشمن تراشی در داخل و توسل به سیاست جذب حداکثری، راهکار مهمی است که مسئولان نظام جمهوری اسلامی می‌توانند با بکار بستن آن به اهداف والای نظام و مصالح مردم و منافع ملی دست یابند و با ریشه کن ساختن تنش‌های داخلی، راه را برای حل مشکلات منطقه‌ای و مقابله با توطئه سلطه خواهان خارجی هموار سازند. امید آنکه سال 1397 سال اعمال چنین سیاستی باشد

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر