کد خبر: 40107
A

حجت‌الاسلام سیدمهدی طباطبایی: آیت الله خامنه ای وقتی می‌خواستند به‌عنوان رهبر انتخاب شود با تواضع گفت که "نمی‌خواهم رهبر شوم"/ فکر نکنیم که ما هرچه آبرو بریزیم، بهتر است/آبروی اشخاص نباید بریزد

استاد برجسته اخلاق با تأکید بر اینکه آیت‌الله خامنه‌ای بی‌نظیر است، گفت: نباید اقتدار و وجاهت رهبری را با هیچ اقتداری عوض کنیم و ما هرچه به آبروی رهبر لطمه بزنیم به نظام لطمه زده‌ایم.

حجت‌الاسلام سیدمهدی طباطبایی: آیت الله خامنه ای وقتی می‌خواستند به‌عنوان رهبر انتخاب شود با تواضع گفت که "نمی‌خواهم رهبر شوم"/ فکر نکنیم که ما هرچه آبرو بریزیم، بهتر است/آبروی اشخاص نباید بریزد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران؛ تسنیم نوشت: حجت‌الاسلام سیدمهدی طباطبایی با اشاره به ادعای برخی دشمنان که صحبت‌های رهبری فعلی انقلاب در جلسه مجلس خبرگان 68 را ناشی از عدم‌صلاحیت معظم‌له می‌دانند، گفت: این صحبت‌هایی که درباره ایشان شده، "بی‌عقلی" است. فرمایشات آیت‌الله خامنه‌ای در آن زمان، از روی "تواضع" بود. ایشان وقتی می‌خواستند به‌عنوان رهبر انتخاب شود با تواضع گفت که "نمی‌خواهم رهبر شوم". خود امام خمینی و همه اولیای الهی هم همین‌گونه بودند.

این شاگرد برجسته امام راحل با اشاره به خاطره‌ای از سال‌های اول انقلاب و تواضع امام خمینی تصریح کرد: اولین مجلس شورای اسلامی که تشکیل شد آقای فخرالدین حجازی روی منبر رفت و خطاب به امام گفت: "ای سلیمان زمان، قضاوت کن! ای داود زمان،...." امام خمینی گفتند "این حرف‎ها را نزنید چون برای علمای بزرگ هم زیاد است که چه برسد به من طلبه" که این نشان از تواضع است. گفت "نفس گاهی باور می‌کند این حرف‌ها را" و این کمال آقایی شخص است.

وی افزود: یادم هست آقای خلخالی نطق پیش از دستوری در سال چهارم نمایندگی مجلسش داشت و خطاب به امام راحل گفت "شما رهبر زمان هستید و شما باید فتوا بدهید و چنین و چنان." همان جا امام خمینی که مشروح مذاکرات مجلس را می‌شنید، نامه زد و آقای هاشمی نیز گفت که "باید نامه امام را بخوانم". امام در آن نامه نوشته بودند که "به آقایان بگویید این مسائل مربوط به علمای بزرگ است و نه به من طلبه. شما وظیفه دارید رأی خود را درست بدهید، اگر خلاف شرع حکم بدهید شورای نگهبان برمی‌گرداند".

این شاگرد قدیمی امام خمینی(ره) با تأکید بر اینکه "به‌نظرم آیت‌الله خامنه‌ای نه‌تنها مثل و مانند ندارد بلکه بی‌نظیر است"، گفت: با قدرت این حرف را می‌زنم و ترسی ندارم. اصل چهارم حفظ آبروی مردم است. فکر نکنیم که ما هرچه آبرو بریزیم، بهتر است. الآن بالاترین ضرری که به کشور خورده آبروریزی است. آبروی اشخاص نباید بریزد. چرا این فساد‌ها به‌وجود آمده است؟ چون آبرو‌ها رفته است. آیا آبروی‌مان را رهبر برده است؟ خیر؛ ایشان که به همه نظام آبرو داده است. آبرویمان را اقتصاد برده است و از لحاظ اقتصادی و مفاسد اقتصادی آبرویمان رفته است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر