کنایههای صریح سردار نقدی به احمدینژاد: هرگاه مقابله با فساد بزرگ آغاز میشود اغتشاش میشود
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کارآمدی و شایسته سالاری در امور اقتصادی و اجتماعی و استقرار عدالت ضعیف است و دولتمردان در اداره کشور ضعیف عمل میکند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در اولین کنفرانس ملّی حکمرانی و سیاستگذاری عمومی با اشاره به تجربه هفتاد ساله مشروطیت پیش از انقلاب اسلامی، گفت: مردم به این نتیجه رسیدند که وجود شاه با دموکراسی و آزادی سازگاری ندارد. ثبات در ایران همراه با استبداد و عقبماندگی باعث از بین رفتن استقلال شده است برای همیشه از نظام شاهنشاهی عبور کردند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تعارض را به دو نوع مدنی و دینی تقسیم کرد و با تشریح راه حل تعارضهای مدنی گفت: تعارض دینی در اجرا و در قانون ممکن است به وجود آید که راهکار آن در قانون اساسی پیشبینی شده است. شورای نگهبان مسئول انطباق قوانین با قانون اساسی و شریعت است و مجمع تشخیص مصلحت نظام، اختلاف بین شورای نگهبان و مجلس را براساس مصلحت حل و فصل میکند. مقام رهبری هماهنگکننده قوای سهگانه است و در نهایت تعارض در تصمیمگیریها و فعالیتهای اجرایی و قضایی با سیاستهای کلی رهبری انقلاب اسلامی از طریق نظارت مجمع حل و فصل میشود.
رضایی با اشاره به مؤلفههای حکومت گفت: چهل سال از عمر انقلاب و جمهوری اسلامی میگذرد و در این مدت عناصر پنج گانه مرتبط با دولت اسلامی از استحکام و پیشرفت خوبی برخوردار بوده است، ولی عناصر مربوط به دولتمردان از عقبماندگیهایی رنج میبرد. کارآمدی و شایسته سالاری در امور اقتصادی و اجتماعی و استقرار عدالت ضعیف است و دولتمردان در اداره کشور ضعیف عمل میکند.
اگر موضوع عدالتخواهی است چرا پیش از این ساکت بودید
همچنین باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:
سردار محمدرضا نقدی معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار با پاسداران استان فارس با بیان اینکه اساس و ریشه انقلاب اسلامی نفی طاغوت است، اظهار کرد: نام کسانی که انقلاب اسلامی را با رژیم پهلوی مقایسه میکنند و میگویند رژیم شاهنشاهی بهتر بود باید بهعنوان بیانصافترین افراد تاریخ در کتاب رکوردهای جهان ثبت شود.
معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه فردی که پیش از این در منصب کلیدی کشور بوده امروز مدعی شده، اما جواب نمیدهد خودش برای مبارزه با فساد چه کرده است، گفت: مسائل اقتصادی کشور ۱۰۰ در صد در اختیار دولت است.
نقدی خطاب به مسئولان سابق که امروز مدعی شدهاند، گفت: اگر موضوع عدالتخواهی است چرا پیش از این ساکت بودید و هماکنون که قرار است قوه قضاییه به تخلفات اطرافیانتان رسیدگی کند مدعی شدهاید؟ مردم نباید این عوامفریبیها را باور کنند.
وی افزود: چرا هرگاه مقابله با پروندههای بزرگ فساد اقتصادی آغاز میشود اغتشاش هم آغاز میشود و رسانههای مدعی آزادی بر طبل اشکالات قوه قضاییه میکوبند؟ در سال ۱۳۷۸ هم وقتی رسیدگی به پرونده فساد شهرداری جدی شد شاهد اینگونه آشوبها بودیم.
معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه در مسئله مقابله با قاچاق کالا همهچیز در اختیار قوه مجریه است، گفت: برخیها در دوران مختلف بندۀ آرا شدهاند و به دلایلی نظیر ریزش آرا در برخورد با قاچاقچیان کمکاری کرده و میکنند، این نشانه ریاستطلبی است و کسی که اینگونه عمل کرده نمیتواند مدعی دفاع از حقوق مردم باشد.
نقدی با بیان اینکه ماجرای مسئولانی که پس از مسئولیت دچار انحراف میشوند از همان روز انتخابات و زمانی که میگویند «من از همه بهترم» آغاز میشود، گفت: در مقابل این الگوی نادرست الگوهای شایستهای نظیر شهید رجایی و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قرار دارند که علیرغم میل شخصی و باآنکه مُصرانه میگفتند شخص دیگری را برگزینید و از ریاست گریز داشتند، حسب تکلیف بزرگان دین مسئولیت را پذیرفتند.
همه مرد را آشوبگر نخوانیم
همچنین اعتمادآنلاین نوشت:
محمدتقی رهبر، امام جمعه موقت اصفهان به امامان جمعه توصیه کرد در خطبه های نماز جمعه این هفته خواسته های بحق مردم را مطرح کنند و با جدا کردن مرز مردم از اغتشاشگران، آنان را آشوبگر نخوانند.
امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه «اگر این هفته من خطیب جمعه باشم دردهای مردم را مطرح می کنم» تاکید کرد: «مردم ما عاقلند، منطقی اند و آشوبگر نیستند. مردم ما فضا برای بیگانه فراهم نمی کنند، امامان جمعه باید به این مساله در خطبه های خود دقت داشته باشند.»
این فعال سیاسی اصولگرا اعتراض مردم را تنها محدود به بیکاری، معیشتی و وضعیت اقتصادی ندانست و گفت: «مردم نسبت به بیعدالتی و عدم برخورد با مفسدان هم معترضند. بخشی از اعتراضات مردم به بیعدالتی و تبعیض است. قابل قبول نیست یکی 20 میلیون حقوق بگیرد و یک خانواده با چند سر عائله یک میلیون بگیرد! اینها تبعیض است. یکی دیگر از بی عدالتی ها و تبعیض عدم برخورد با متخلفین است. امیرالمومین مراقب بود کسی به بیت المال مردم تعرض کند و اگر این اتفاق می افتاد او را رسوا می کرد. ما در برقراری حق و عدالت رودربایستی داریم که نباید اینطور باشد. متخلفان و متجاوزان باید معرفی و با آنان برخورد شود. این سیره امیرالمومنین بود. دستگاه قضا باید متخلفان را کند.»