کد خبر: 37972
A

رحمانی فضلی: تمامی دستگاهها به بازنگری دستورالعمل‌های مربوط به نظارت بر زیرساخت های عمرانی اقدام کنند

– وزیر کشور به مناسبت پنجم دی روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی، تاکید کرد: ضروری است تمامی دستگاهها با هدف تحقق نظارت بهینه نسبت به بازنگری دستورالعمل‌ها اقدام کنند.

رحمانی فضلی: تمامی دستگاهها به بازنگری دستورالعمل‌های مربوط به نظارت بر زیرساخت های عمرانی اقدام کنند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در بخشی از پیام عبدالرضا رحمانی فضلی آمده است: از آنجایی که تخریب بسیاری از بناها و زیرساخت های عمرانی معطوف به ضعف سیستم های نظارتی و استفاده از مصالح غیر استاندارد می باشد، ضروری است تمامی نهادها و دستگاههای ذیربط نسبت به بازنگری آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و ... با هدف تحقق نظارت بهینه و افزایش کارآمدی و اثربخشی سیستم های کنترل و نظارت اقدام نمایند.
وی در این پیام تصریح کرد: به هر حال و با وجود تمامی تلاش ها و اقدامات انسانی، در بسیاری از موارد وقوع حوادث و بلایای طبیعی اجتناب ناپذیر است، لذا به همه مسئولان مربوطه تأکید می گردد؛ با تدبیر و برنامه‌ریزی مناسب و با در اولویت قرار دادن آموزش‌های توانمندساز و اقدامات پیشگیرانه و اگاهی بخشی عمومی در راستای رفتار و عملکرد بهینه مردم در شرایط وقوع بحران، بستر مدیریت بهینه بحران های طبیعی و امکان زندگی ایمن‌تر برای عموم مردم فراهم نمایند.
متن پیام وزیر کشور به مناسبت روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی به شرح زیر است:
«نامگذاری پنجم دیماه سالروز زلزله دلخراش بم به عنوان ' روزملی ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی' به جهات گوناگونی حائز اهمیت بوده و ضروری است با یادآوری آن، بیش از پیش راهکارهایی را که منجر به کاهش اثرات بلایای محیطی بر افراد و جماعات انسانی می‌گردد، مورد توجه جدی مردم و سیاستگذاران قرار گیرد.
امسال در شرایطی این روز را گرامی می داریم که هنوز غم از دست دادن هموطنانمان درزلزله آبان 96 کرمانشاه بر پیکره جامعه سنگینی می کند و بار دیگر این مهم را یادآور می سازد؛ همه کسانی را که به نوعی در شکل‌گیری جامعه ایمن در برابر حوادث و بلایای محیطی مسئولیتی به عهده دارند، در نحوه نگرش و عملکرد خود بازنگری جدی نمایند.
در شرایط کنونی، که کشور در حال گذار از مراحل رشد و پیشرفت است، وقوع حوادث و بلایای محیطی به دلیل تخریب و آسیب رسانی گسترده به زیرساخت ها و از دست رفتن سرمایه های مادی و غیرمادی، به عنوان یک تهدید جدی در فرآیند توسعه ملی است. در این راستا نگاه متوازن و مسئولانه به اصول مدیریت ریسک حوادث و تقدم اقدامات پیشگیرانه و کاهش اثرات نامطلوب حوادث می بایست در اولویت فعالیت های دست اندرکاران و مسئولان قرار گرفته و رابطه میان حوادث وفرایندهای توسعه اقتصادی و اجتماعی باید مورد توجه جدی سیاست گذاران و مسئولان اجرایی کشور واقع شود.
از آنجایی که تخریب بسیاری از بناها و زیرساخت های عمرانی معطوف به ضعف سیستم های نظارتی و استفاده از مصالح غیر استاندارد می باشد، ضروری است تمامی نهادها و دستگاههای ذیربط نسبت به بازنگری آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و ... با هدف تحقق نظارت بهینه و افزایش کارآمدی و اثربخشی سیستم های کنترل و نظارت اقدام نمایند.
به هر حال و با وجود تمامی تلاش ها و اقدامات انسانی، در بسیاری از موارد وقوع حوادث و بلایای طبیعی اجتناب ناپذیر است، لذا به همه مسئولان مربوطه تأکید می گردد؛ با تدبیر و برنامه‌ریزی مناسب و با در اولویت قرار دادن آموزش‌های توانمندساز و اقدامات پیشگیرانه و اگاهی بخشی عمومی در راستای رفتار و عملکرد بهینه مردم در شرایط وقوع بحران، بستر مدیریت بهینه بحران های طبیعی و امکان زندگی ایمن‌تر برای عموم مردم فراهم نمایند.
با گرامیداشت این روز و تقدیر از همه افرادی که در این امر خطیر تلاش می کنند سعادت، سلامتی واعتلای نام میهن اسلامی و ملت بزرگوار ایران را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.»
به گزارش ایرنا، پنجم دی ماه همزمان با سالروز زلزله بم به عنوان روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی نام‌گذاری شده است.
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر