بودجه آموزش و پرورش از 16 درصد به 9 درصد کاهش یافته است
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه بودجه سال آینده 9 درصد بودجه عمومی کشور به وزارت آموزش و پرورش اختصاص یافته در حالی که بودجه این وزارتخانه 16 درصد بودجه عمومی بود.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در بخش آموزش و پروش 9 درصد بودجه عمومی کشور به این وزارتخانه اختصاص یافته در حالی که بودجه این وزارتخانه 16 درصد بودجه عمومی بوده است.
نماینده مردم محلات در مجلس گفت: طبق آمارها یک تریلیون و 400 هزار میلیارد تومان نقدینگی دست مردم داریم که این نقدینگی باعث افزایش درآمد و سایر موارد بین مردم شده و این تبعیض ناروا است.
سلیمی افزود: طبق نظر رسمی بعضی از مراجع درآمد دهک های پایین و دهک های بالا به شدت افزایش پیدا کرده است چه کسی باید این ها را سامان دهد، سیاست های اقتصادی که در حال اعمال شدن است فاصله بین فقیر و غنی را افزایش می دهد که باید هیاتی تشکیل شود و این موضوع را ساماندهی کند.
علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی که ریاست ساعاتی از جلسه علنی را برعهده داشت در پاسخ به این اخطار یادآور شد: فعلا که دست نمایندگان در بودجه باز است و مجلس تلاش می کند تعدیلی در بودجه ایجاد شود.
** دولت لایحه بودجه 97 را پس بگیرد
حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس نیز در تذکری با استناد به ماده 24 آیین نامه داخلی مجلس گفت: حدود یک سال است قانون تصویب کردیم عشایر و روستایانی که 10 سال حق بیمه پرداخت کرده اند و 70 سال سن دارند باید بتوانند طبق قانون بازنشسته شوند.
وی افزود: احکام بازنشستگی برخی از این بازنشستگان صادر شده اما احکام تعداد بیشتری از آنان باقی مانده اما اجرای قانون متوقف شده است.
وی در ادامه گفت: فضایی که در کشور درباره لایحه بودجه سال 1397 کل کشور ایجاد شده و این گرانی با بحث دولت مبنی برکاهش تورم و تک رقمی شدن منافات دارد لذا پیشنهاد می کنم لایحه بودجه را پس بگیرد و آن را اصلاح کند و گرانی ها را از آن حذف کند.
علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی که ریاست ساعاتی از جلسه علنی را برعهده داشت در پاسخ به این تذکر اظهارداشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید علت توقف اجرای قانون بازنشستگی را اعلام کند.
وی افزود: اگر مجلس کلیات لایحه بودجه 1397 کل کشور را رد کند امکان اصلاح این لایحه برای دولت به وجود می آید.