پایان انحصارطلبی سیاسی با گفتگوی اصلاحطلبان - اصولگرایان
عضو جبهه پایداری گفت: به این دلیل که نمیخواهیم کار در دست طرف مقابل باشد ظرفیت ها را از دست یکدیگر میقاپیم و گاهی هم آن را در جمع خودمان احتکار میکنیم که نتیجه آن خدمت به مردم نیست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر دبیر جبهه پایداری در خراسانرضوی درباره ایده مطرح شده در خصوص گفت و گو میان اصلاح طلبان و اصولگرایان به خبرآنلاین گفت: آن چیزی کهما در جامعه به آن نیاز داریم این است کهبتوانیم ظرفیت ها و تنوع تفکرات سیاسی در کشور را بالا ببریم اما امروز به این دلیل کهنمی خواهیم کار در دست طرف مقابل باشد ظرفیت ها را از دست یکدیگر می قاپیم و گاهیهم آن را در جمع خودمان احتکار می کنیم که نتیجه آن خدمت به مردم نیست.
نماینده مردم مشهد با بیان اینکه ما باید بهسمتی حرکت کنیم که این تنوع ها باعث رقابت سازنده در خدمت رسانی به کشور شود، گفت: اینکهمعنای اصلاح طلبی و اصولگرایی به معنای انحصار طلبی باشد که در نهایت به مردم ضرربرساند هر دو غلط است.
او در پاسخ به این سوال که این گفت و گوها میتواند پایان انحصارطلبی ها باشد گفت: اگر گفت و گوی واقعی شکل بگیرد و این احساسبه وجود بیاید که طرف مقابل هم باید باشد و حضور داشته باشد می تواند انحصارطلبیها را پایان دهد اما به اعتقاد من اینباور هنوز به وجود نیامده است.
او افزود: شاید حرف های کلی مطرح می شود اما عملافراد است که تعین کننده است. هرگاه در این مسیر اقدام شد که فارغ نگاه به گرایش سیاسی افراد از ظرفیت او در اداره کشور استفاد کنم آن زمان است که گام هایموثر برداشته می شود. به نظرم اصولگرای واقعی و اصلاح طلب واقعی آن است که چنینرفتاری داشته باشد.
پژمانفر گفت: کسانی که رفتاری غیر از این دارندنه در مبنا و چارچوب خود ونظام جمهوری اسلامی اصولگرا هستند و نه در مبنای خوداصلاح طلب هستند.
او در پاسخ به این سوال که این انتقاد را اتفاقااصلاح طلبان به اصولگرایان وارد می کنند گفت: معمولا افراد هه چیز را زیر بال وپر خود جمع می کنند و دائما می گویند دیگران سهم ما را برده اند. اگر کسی به منظوراستفاده از ظرفیت ها گام برداشت او کاری کرده است امروز همه می گویند چرا از ما کماست؛ البته من نمی خواهم وارد این موضوع شوم اما باید دید امروز چقدرفرمانداران و مدیران و... این کار را انجاممی دهند.
این عضو جبهه پایداری در پاسخ به این سوال که چهکسانی می توانند این گفت و گو ها را انجام دهند گفت: بخشی از این گفتوگو ها میتواند از طریق مدیران و چهره های جریان ها به پیش برود و بخش دیگرهم از طریق بدنهاین جریانات می تواند دنبال شود.
او ادامه داد: به نظرم ما نیاز به فرهنگ داریمدر این زمینه ما هنوز به بخشی از کشور به نگاه تهدید می نگریم درحالی که باید بهعنوان فرصت نگاه شود شاید امروز جوانی حرف تندی به من بزنند اما این فرصت است.
نصرالله پژمانفر در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه قرار است در این زمینه اتاق فکری شکل بگیرد گفت: با اتاق فکر و ... مشکلاتحل نمی شود هرچند ممکن است اقدام مثبتی باشد اما کار، اینگونه درست نمی شود.