تصمیم نابخردانه ترامپ جمعیت های انسانی و اسلامی را در مقابل آمریکا قرار داد
معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری تصمیم نابخردانه ترامپ در انتقال سفارت آمریکا را مولد جریان های انسانی و بشری و اسلامی در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، حجت الاسلام والمسلمین محسن قمی امروز در همایش حوزه بین الملل حوزه تمدن ساز در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) در قم برگزاری این همایش را نشان از تحولی زیرین در نهاد حوزه دانست گفت: این همایش را باید با نگاهی که ده ها سال پیش در حوزه حضور داشت مقایسه کرد که البته در این راستا قطعا نمی توان شرایط را نیز نادیده گرفت.
وی افزود: مهمترین نیازی که امروز برای حضور در جامعه جهانی وجود دارد، همان سرخوردگی است که بشر از مکاتب دست ساز بشری به آن دچار شده است.
وی تصریح کرد: مکتب سوسیالیسم با شعار عدالت به موزه تاریخ رفته و لیبرالیسم با شعار آزادی به گواه خاص و عام، مفتضح شده و این روند را ادامه می دهد و امروز بشر به این نتیجه رسیده است که به همان اندازه که دنیا در حوزه تکنولوژی پیشرفت کرده در عرصه ظلم و انسان کشی نیز به فجایع غیر قابل تصور رسیده است.
معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با ذکر این مطلب که بشر، امروزه به دنبال یک منجی می گردد اظهارکرد: بر خلاف گذشته حتی مراکز پژوهشی و علمی نیز نسبت به ضرورت حضور علم و اخلاق و دیانت در مراکز خود احساس نیاز می کنند و در عین حال فلسفه های بشری نیز به یاس و ناامیدی رسیده است ولی حدود ۴۰ سال است که انقلاب اسلامی با رویکرد تمدنی شکل گرفته است و توانسته است ظرفیت های خود رابه اثبات برساند.
قمی در ادامه به تصمیم نابخردانه اخیر ترامپ در خصوص انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: امروز این تصمیم به این نقطه انجامید که جمعیت های انسانی و بشری در مقابل ترامپ ایستاد و خودش فهیمد که چقدر منزوی است و این پیام بزرگ، آن بود که جهان بدون آمریکا چقدر جهان آرام تری است.
وی بر حمایت قاطع رهبر انقلاب از جریان بین المللی شدن حوزه تاکید کرد و گفت: شخصیت های بزرگ جهان امروز رهبر انقلاب را به شکلی تجلیل وتوصیف می کنند که تعجب آور است؛ یکی از نخبگان جهان اسلام بیان می کرد که امروزه مردم جهان اسلام نسبت به چنین رهبری احساس غبطه و حسرت دارند که در کشورهای آنها چنین رهبری وجو ندارد.
وی یادآورشد: این چنین رهبر حکیم و فرزانه ای پیشتیبان روند بین المللی شدن حوزه است و از دیگر سوی شخصیت بین المللی چون آیت الله اعرافی درمدیریت حوزه های علمیه قرار دارد که این دو مساله حجت را بر تمام فعالان حوزوی تمام کرده است.
معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری اظهارکرد: اسلام دارای یک غنای محتوایی ذاتی است؛ از محتوای پرباری برخوردار است که برای مشکلات بین المللی راه حل دارد؛ ما از قرآن حکیم و کریم و یک فقه جامع و پربار و یک فلسفه غنی برخوردار هستیم و عرفانی داریم که می تواند تشنگان معنویت را سیراب کند.
وی ادامه داد: شعار عدالت از شعارهای راهبردی است که می تواند دروازه های جهانی رابه روی ما بگشاید؛ راشد الغنوشی در ابتدای انقلاب بیان کرد که تفاوت بین انقلاب امام (ره) و سایر جریان های اسلامی را در این می بینم که جریان های اسلامی در ابتدای کار حداکثر به دارالکفر و دارالایمان پرداختند ولی امام (ره) فراتر از اینها فکر کردند و شعار قرآنی جنگ فقر و غنا را شعار خود قرار داد و تمام مستعضفان جهان را مورد خطاب قرار داد.
وی گفت: زمانی که حدود یک میلیارد نفر در جهان غذای کافی ندارند و میلیون ها کودک گرسنه به مدرسه می روند و بیش از ۶۵ میلیون آواره در جهان زندگی می کنند و ۹۳ درصد درآمد آمریکا برای ۲ درصد مردم آمریکا است باید با محتوای دینی و قرآنی مفهوم عدالت را برای مردم جهان تبیین کنیم.
قمی زباندانی و آشنایی عمیق با معارف اسلامی را در کنار زبان شناسی و مخاطب شناسی و جریان سازی را از مهمترین عناصر توفیق در فضای بین الملل دانست.