استاندارکرمان تاکید کرد: تحقق نظام متعالی جمهوری اسلامی، راه نجات کشور است
استاندار کرمان، تحقق نظام متعالی جمهوری اسلامی را تنها راه نجات کشور دانست و گفت: این امر تنها با توانمندسازی جوامع محلی امکان پذیر است.
وی تداوم نظام جاریه جمهوری اسلامی با وجود آسیب های اجتماعی از جمله بیکاری، حاشیه نشینی، فساد اداری و .... را موازی با سقوط دانست و ادامه داد: در روز قیامت هیچکدام از ما نمی توانیم به شهدای خود پاسخ دهیم که شما که مسئول شدید، حزب و گروهی بودید چرا سرنوشت فرزندان ما به آسیب های اجتماعی و بیکاری کشید؟
استاندار کرمان گفت: آیا باید بنشینیم بر لب جوی و گذر عمر را ببنیم و آیا باید بنشینیم و نگاه کنیم تا نظام جمهوری اسلامی به پایان برسد یا اینکه باید تلاش کنیم تا نظام متعالی جمهوری اسلامی استمرار یابد.
رزم حسینی با اشاره به اینکه تنها راه نجات ما تقویت و انجام و توانمندسازی جوامع محلی است که در نهایت به جامعه ای متعالی می انجامد، افزود: راه نجات کشور در حقیقت توانمندسازی جوامع محلی است و همه مسئولان باید دست به دست هم دهند و با اجرای این مدل می توان امیدوار بود که نظام متعالی جمهوری اسلامی را در جای جای کشور محقق کنیم.
وی در ادامه سخنان خود به برگزاری پنجمین اجلاس استانی نماز اشاره و بیان کرد: برگزاری چنین جلساتی یادآوری مسئولیت های سنگین حاکمان و مسئولان نظام می کند زیرا مردم راه خود را بلدند.
استاندار کرمان تاکید کرد: از آنجا که در جغرافیایی کشور ایران اسلامی حکومتی مردمی و دینی بر سر قرار است که مدعی است که جمهوری اسلامی را در این کشور برپا کرده است و امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، کمتر مدرسه، دانشگاه و مراکز عمومی ای در کشور داریم که نمازخانه نداشته باشد.
رزم حسینی عنوان کرد: امروز در مقایسه با قبل از انقلاب مکان های دینی، مساجد، حسینیه ها و تکایای بسیاری احداث شده است و در کل کشور علاوه بر این، تاکنون 38 هزار امامزاده شناسایی و شناسنامه دار شده اند که محل اقامه نماز نیز می باشند.
وی ادامه داد: امروز بیش از 38 دستگاه فرهنگی به صورت مستقیم با اقامه نماز و فعالیت های فرهنگی ارتباط دارند و بالغ بر هفت هزار میلیارد تومان اعتبار از دولت دریافت کرده اند.
استاندار کرمان با اشاره به در حال تحصیل بودن هفت هزار روحانی در استان کرمان، تصریح کرد: تعداد حوزه های علمیه استان کرمان نیز نسبت به قبل از انقلاب رشد بسیار زیادی داشته است.
رزم حسینی با بیان اینکه حکومت ما وظیفه خود می داند که ابزار اقامه نماز را تهیه کند، ادامه داد: جمعیت کشور نسبت به اول انقلاب دو برابر شده اما فضاهای معنوی و فیزیکی چندین برابر رشد داشته است و سوال جدی این است که آیا با این میزان کار انجام شده موفق بوده ایم؟
وی به گزارش وزیر کشور از آسیب های اجتماعی کشور اشاره و تصریح کرد: در این گزارش آمده است که در کشور 11 میلیون حاشیه نشین و 3.5 نفر بیکار هستند، 60 درصد زندانیان مبتلا به یک نوع اعتیاد هستند، 50 درصد ازدواج های منجر به طلاق مربوط به اعتیاد است، 2.5 زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد، ورودی سالانه زندان ها 600 هزار نفر است که به صورت متوسط 200 هزار نفر در زندان رسوب می کنند، بین 10 تا 12 میلیون نفر از جمعیت کشور زیر خط فقر هستند، 23 درصد مردم ایران با یکی از اختلالات روانی مواجه هستند و 19 میلیون نفر وضعیت مسکن مناسبی را ندارند.
استاندار کرمان بیان کرد: با این وضعیت اگر خوشبینانه نگاه کنیم که هیچ داعش جدیدی ایجاد نشود، سردار سلیمانی ها بمانند و تلاش کنند، توطئه جدیدی از سوی استکبار برای کشور ایجاد نشود و اقدامات جاری ادامه یابد، چند دهه دیگر را می گذرانیم و همچنان آسیب های اجتاعی فزاینده خواهد بود اما با پیگیری نظام متعالی جمهوری اسلامی یعنی همان توانمندسازی جوامع محلی روستایی و شهری می توانیم امیدوار بود که این نظام به نظام جهانی حضرت مهدی (عج) متصل شود.
*** بهترین راه مقابله با دشمن، تقویت قدرت سایبری جمهوری اسلامی ایران است
عضو گروه ارتباطات مطالعات آمریکا در دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه بهترین مقابله با دشمن، تقویت قدرت سایبری جمهوری اسلامی ایران است گفت: بهترین مواجهه با تهدیدهای دشمن این است که قدرت و توان خود در محیط مجازی را افزایش دهیم.
حجت الاسلام سعید رضا عاملی با تاکید بر اینکه بهترین مقابله با دشمن، تقویت قدرت سایبری جمهوری اسلامی ایران است افزود: بهترین مواجهه با تهدیدهای دشمن این است که قدرت و توان خود در محیط مجازی را افزایش دهیم زیرا در فضای مجازی باید ابرقدرت بود و قدرت های کوچک اثرگذاری محدودی دارند.
وی اظهار کرد: راه حل صیانت از فرهنگ اسلامی خلاقیت در تولید سیستم به نفع اندیشه اسلامی، وضع قوانین و مقررات مناسب، مدیریت داده و افزایش سواد اینترنتی است.
عضو گروه ارتباطات مطالعات آمریکا در دانشگاه تهران ادامه داد: راه حل صیانت از فرهنگ اسلامی خلاقیت در تولید سیستم به نفع اندیشه اسلامی است.
حجت الاسلام عاملی با بیان اینکه یک میلیارد و 800 میلیون وب سایت در دنیا وجود دارد که 98 درصد آنها کوچک هستند و قدرتی ندارند عنوان کرد: وب سایت هایی در دنیا وجود دارد که دنیا را مدیریت می کنند که یکی از آنها گوگل است.
وی خاطرنشان کرد: تمام ظرفیت حوزه علمیه قم باید ذیلیک پرتال قرار گیرد تا بتواند نیاز همه جهان اسلام را برآورده کند.
عضو گروه ارتباطات مطالعات آمریکا در دانشگاه تهران با اشاره به اینکه جمعیت کاربران اینترنت به مرز چهار میلیارد نفر رسیده است گفت: اقتصاد اینترنت از مرز پنج تریلیون دلار گذشت و این اقتصاد به اقتصاد پنجم جهان رسیده است و این نشان دهنده جایگاه اقتصاد اینترنت در جهان است.
حجت الاسلام عاملی با اشاره به اینکه تعداد ایمیل های ارسالی از 250 میلیارد در روز فراتر رفته و بخش زیادی از این ایمیلها برای کارهای علمی استفاده می شود و این امر نشان دهنده تغییرات فرهنگی و اجتماعی جامعه است، اظهار کرد: در پیمایش علمی انجام شده در کشور از مردم سئوال شده که در ادارات با چه مشکلی مواجه هستید که 85 درصد اعلام کرده اند در فضای اداری شفافیت نبودن روندها را داریم و 67 درصد پاسخگوها اظهار کرده اند که مشکل آنها در فضای اداری فساد است.
وی خاطرنشان کرد: فساد باید از نظام اداری حذف و سردرگمی در محیط اداره از بین برود و سیستم اداری می تواند تحت الگوریتم های مجازی قرار گیرد تا هیچکس نتواند در آنها دخالت کند.
عضو گروه ارتباطات مطالعات آمریکا در دانشگاه تهران به مشکلاتی از جمله ترافیک و آلودگی هوای تهران اشاره و بیان کرد: رفع بخشی از این مشکلات با انتقال پایتخت به فضای مجازی امکان پذیر است و در این رابطه باید آسیب ها و فرصت های فضای مجازی را در کنار هم دید.
حجت الاسلام عاملی اظهار کرد: فرامحلی، جهانی، غیرمرکزی، دیجیتال، مشارکتی، شبکه ای، موژولار، لایه ای و یکپارچه بودن از ظرفیت های فضای مجازی است و امروز با استفاده از محیط مجازی می توان فرهنگ سازی کرد.
وی با تاکید براینکه برای کنترل فضای مجازی نیاز به هزاران قانون داریم و نیز باید به سمت افزایش سواد اینترنتی بر مبنای فضای اندیشه اسلامی رفت، افزود: با افزایش شبکه های اجتماعی و گسترش فضای مجازی جمعیت کاربران اینترنت به مرز چهار میلیارد نفر رسیده است.
عضو گروه ارتباطات مطالعات آمریکا در دانشگاه تهران یادآورشد: فضای مجازی از دیدگاه کارشناسان این حوزه تیغی دو لبه است که می تواند ضمن داشتن فواید فراوان در بخش های مختلف،مشکلات و معضلاتی را نیز به وجود اورد.