تقابل هوش حقیقتجویی ایرانی - اسلامی بر سلطهطلبی آمریکایی - صهیونیستی
ایران زمانی مامن نه تنها یهودیان بلکه همه اقوام و مذاهب بود و امروز تبدیل به جهنمی برای آنها شده اگر یهودی و صهیونیست را یکی بدانیم. برای اینکه ایران مامن همه اقوام و مذاهب باشد باید رفتارش حقیقت جویی و دوری از تفرعن و سطله طلبی باشد؛ همانگونه که برایش در سوریه و عراق جنگید و در برابر تحریمها سر خم نکرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، وقتی جورج بوش پسر در ۲۹ ژانویه ۲۰۰۲، یک سال پس از حادثه ۱۱ سپتامبر یا دقیقتر ترور احمد شاه مسعود در افغانستان، ایران را جزو محور شرارت قرار داد به خیال عوامل پشت پرده سیاستهای کاخ سفید بازی دومینویی را آغاز کرد که در نهایت به تغییر جغرافیای سیاسی خاورمیانه با محوریت رژیم صهیونیستی ختم میشد. مهره آغازین این دومینو تجاوز به افغانستان به بهانه از بین بردن طالبان و القاعده و دومین مهره، تجاوز به عراق بود به بهانه از بین بردن سلاحهای کشتار جمعی در این کشور که هیچگاه یافت نشد.
اما بر خلاف محاسبات اولیه آمریکا امروز این کشور هیچگونه سلطهای در افغانستان و عراق ندارد و حتی با فرصت شناسی ایران شاهد نفوذ جمهوری اسلامی در عراق هستیم.
در ادامه پس از آنکه بیداری اسلامی آغاز شد آمریکا به تصور خود فرصتی دید که بخواهد بر آن موج سواری کند اما از آنجایی که نتوانست به اهداف خود برسد اقدام به ایجاد داعش و تسلیح و تجهیز آن در عراق و سوریه کرد. شاید با قدرت گرفتن داعش در این دو کشور کمتر کسی تصور میکرد که روزی برسد که آمریکا ثمره بذرهای خود را در این دو کشور نبرد و کار به جایی رسید که برخی از کشورهای عربی منطقه نیز با آمریکا همراه شدند و به تصور خود پشت کارتهای چیده شده آمریکا شرط بندی کردند. در همین حال ایران، روسیه و ترکیه در سوی دیگر میز قرار داشتند و اعلام خبر پایان داعش از سوی جمهوری اسلامی جایگاه ایران را در منطقه نشان داد.
رهبر انقلاب روز گذشته (چهارشنبه) در دیدار سران سه قوه، جمعی از مسئولان نظام، سفیران کشورهای اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی «ایستادگی» را رمز پیروزی در مقابل تکفیری های وحشی دانستند و افزودند: مقابله ما با آنها، مقابله با ظلم و تحریف اسلام بود و اکنون نیز دنباله های آنها هر جا که باشند، عامل آمریکا و صهیونیزم هستند و ما در مقابل آنها خواهیم ایستاد.
حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: برخی سیاستمداران آمریکایی خواسته یا ناخواسته اذعان کردهاند که باید در منطقه غرب آسیا جنگ و درگیری بوجود آید تا رژیم صهیونیستی در حاشیه امن قرار گیرد و پیکر خونین دنیای اسلام، توان پیشرفت نداشته باشد.
دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا روز گذشته گفت که ایالات متحده قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت میشناسد و با این کار رسما نقاب از چهره واقعی خود که سالها به عنوان میانجیگر میان رژیم صهیونیستی و فلسطین نقش بازی میکرد برداشت.
این اقدام آمریکا اما موجب مخالفت همپیمانان اروپایی و منطقهای خود از جمله ترکیه شد. فدریکا موگرینی، هماهنگکننده سیاست خارجی اروپا تصریح کرد که وضعیت حقوقی بیتالمقدس باید در مذاکرات دو جانبه (اسرائیل- فلسطینیها) روشن شود. موگرینی خواهان آن شد که از هر اقدامی که روند مذاکرات صلح میان اسرائیل و فلسطینیها را دشوارتر کند.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز اعلام کرد: اگر آمریکا بیت المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت بشناسد، در این صورت روابط دیپلماتیکمان را با تلآویو تا حد قطع روابط کاهش میدهیم.
گروههای مقاومت از جمله حماس نیز اعلام کردند تصمیم اخیر دونالد ترامپ در راستای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال پایتخت واشنگتن از تلآویو به این شهر اقداماتی است که درهای جهنم را باز میکند.
اما پیش از اعلام این تصمیم حضرت آیت الله خامنهای اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را ناشی از ناتوانی و عجز آنها دانستند و افزودند: دنیای اسلام بلاشک در مقابل این توطئه میایستد و صهیونیستها با این کار ضربه بزرگتری میخورند و فلسطین عزیز بدون تردید سرانجام آزاد خواهد شد.
محمد نوراللهی، سردبیر ایسنا