چرا تاکتیک روحانی یک گام به عقب دو گام به جلوست؟
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه گفت: روحانی دنبال اجماع سازی هرچه بیشتر در سطوح مختلف نظام و جناحهای سیاسی متفرق کشور است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، غلامعلی دهقان گفت: آقای روحانی در این مقطع دنبال اجماع سازی هرچه بیشتر در سطوح مختلفنظام و جناح های سیاسی متفرق کشور است. او این اجماع را در موضوع برجام بین سه ضلعسیاسی اصلاح طلبان، اعتدالیون و اصولگرایان معتدل برقرار کرد. اما ضلع سیاسی مخالفدر مجلس 100 رأی مخالف داشت، جریان کوچکزاده، رسایی، زارعی و غیره 100 رأی مخالف داشتند.
وی افزود: رأی بالای آقای روحانی در انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم باید مخالفان او را هم مجاب کرده باشد که اولا به این رأی احترامبگذارند، ثانیا آسیب های خودشان را شناسایی کنند و ثالثا بپذیرند مردم با این رأیبالا قدرت نمایی کردند و حالا می طلبد که اجماعی در کشور به وجود آید. چون هر کشوریکه می خواهد به سمت توسعه برود، باید این اجماع را شکل دهد.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه یادآور شد:اگر قرار باشد هر کسی سازخودش را بزند، تلاش ها راه به جایی نخواهد برد. هارمونیموسیقی برای رسیدن به توسعه باید واحد باشد؛ والا اگر هر کس ساز خود را بزند،اجماع شکل نمی گیرد و نیروها یکدیگر را خنثی می کنند. همین الان اروپا در قضیهبرجام مقابل ترامپ ایستاده، چون این اجماع در داخل کشور شکل گرفته بود. پس ما ضررنکردیم.
وی افزود: تصور کنید اگر کسی مثل آقای احمدینژاد رئیس جمهور بود، همه مخالفان ایران، در مقابل ما به انسجام می رسیدند. همانزمان دیدیم چوب چنین اتفاقی را ملت خوردند. من فکر می کنم، آقای روحانی اگر عقب نشینیهایی دارد، تاکتیکی است. یعنی یک گام به عقب دو گام به جلو است. چاره ای جز این نیست،سیاستمدار همیشه نباید رو به جلو حرکت کند. البته استراتژی او باید این باشد ولیدر تاکتیک باید روش یک گام به عقب و دو گام به جلو را پذیرفت.
دهقان گفت: آقای روحانی در سطوح نظام کار کردهو همیشه مورد تأیید رهبری بوده است. جناح های مختلف سیاسی هم همیشه نشان دادند کهمی توانند با او کار کنند، البته به جز اقلیتی که الان به شدت در حاشیه است. منفکر می کنم در چهل سالگی انقلاب، غیر از این هم راهی نداریم و فرد دیگری نیست کهبتواند همان اجماع نسبی یا اجماع حداقلی را ایجاد کند.
مشروحاین گفتگو با خبرآنلاین را در اینجا بخوانید.