کد خبر: 33215
A
عبدالرضا هاشم زائی در گفتگو با دیده بان ایران؛

یکی دلایل عملکرد ضعیف فراکسیون امید،اعلام نکردن اسامی اعضای فراکسیون است / آمار دقیق اصلاح طلبان حقیقی فراکسیون به زودی منتشر می شود

نماینده مردم تهران، ری و شمیران: یکی از دلایلی که مردم عملکرد فراکسیون امید را ضعیف تلقی می کنند این است که فراکسیون هنوز به جمع بندی نهایی جهت مشخص نمودن اعضای حقیقی و وفادار به این لیست، نرسیده است چرا که به صورت کلی آمار اصلی اعضای فراکسیون امید به صورت آمار اولیه منتشر شده از این لیست نیست و تعداد اعضای دقیق این لیست بین 80 تا 85 نفر است.

یکی  دلایل عملکرد ضعیف فراکسیون امید،اعلام نکردن اسامی اعضای فراکسیون است / آمار دقیق اصلاح طلبان حقیقی فراکسیون به زودی منتشر می شود
دیده بان ایران: چندی است گمانه زنی ها و انتقادهایی در رابطه با عملکرد ضعیف فراکسیون امید در مجلس دهم به گوش میخورد. یکی از عواملی که باعث تشدید این شایعات می شود، عمل نکردن فراکسیون امید به وعده های خود در جهت رفع حصر و محدودیت های ایجاد شده اخیر علیه رئیس دولت اصلاحات است. 
پس از اعلام محدودیت های اخیر، درحالی که ۸۶ نماینده مجلس به رئیس ‌جمهوری نسبت به اعمال محدودیت‌های جدید برای رییس دولت اصلاحات تذکر دادند، به نظر می‌رسد این فهرست می‌تواند معیاری برای تشخیص تعداد واقعی فراکسیون امید در آستانه هفدهمین ماه از زمان آغاز به کار مجلس دهم باشد.

 

از همین رو عبدالرضا هاشم زایی، نماینده مردم تهران در مجلس دهم شورای اسلامی، در تشریح انتقادهای وارده به فراکسیون امید و عملکرد ضعیف اخیر این فراکسیون به خبرنگار دیده بان ایران گفت: فراکسیون امید نسبت به اعتماد وافر مردم به این لیست به صورت مطلوب عمل نکرده است اما نمی توان گفت که عملکرد نامناسبی داشته است. در انتخابات مجلس شورای اسلامی، 125 نفر با لیست امید موفق به اخذ رای مثبت شدند در صورتی که در مجلس شورای اسلامی 80 الی 85 رای از سوی اعضای لیست امید اخذ می شود. این مسئله بدین معناست که افرادی که با لیست امید وارد مجلس شده اند و اینک تعداد آنها کاسته شده است یا در فراکسیون امید حضور ندارند و یا به اجماع این لیست رای نمی دهند.

 

وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که مردم عملکرد فراکسیون امید را ضعیف تلقی می کنند این است که فراکسیون هنوز به جمع بندی نهایی جهت مشخص نمودن اعضای حقیقی و وفادار به این لیست، نرسیده است چرا که به صورت کلی آمار اصلی اعضای فراکسیون امید به صورت آمار اولیه منتشر شده از این لیست نیست و تعداد اعضای دقیق این لیست بین 80 ای 85 نفر است. 
عضو حزب کارگزاران سازندگی در پاسخ به این که آیا مسئله عملکرد ضعیف فراکسیون امید به رئیس این فراکسیون(آقای عارف) مربوط است یا خیر، گفت: خیر. با رد صلاحیت هایی که از اصلاح طلبان در کل کشور انجام شد، در بسیاری از شهرها ما کاندیدای همفکر نداشتیم که آقای عارف در آن زمان از اصولگرایان معتدل حمایت کرد که امروزه آنها در فراکسیون امید حضور ندارند اما به طور کلی می توان گفت این جریان به مدیریت آقای عارف ارتباطی ندارد. 

 

مشاور وزیر صنایع در دولت اصلاحات در مورد گمانه زنی های مربوط به این که برخی از اعضای فراکسیون امید مجلس از سوی عده ای تهدید می شوند که اگر رویکرد اصلاح طلبانه داشته باشند احتمال رد صلاحیت آنها وجود دارد، بیان کرد: به صورت قطعی این موضوع صحت ندارد اما شاید عده ی کمی وجود داشته باشند که با این روش از رویکرد های اصلاح طلبانه خود فاصله بگیرند. این افراد محتمل کسانی هستند که اصولگرای معتدل بودند و در زمانی که آقای عارف مجبور به بستن لیست امید بودند به جهت اندک مشابهات با اصلاح طلبان آنها را در لیست قرار داده اند. 

 

هاشم زائی درپایان در خصوص انتشار نکردن لیست نهایی فراکسیون امید و زمان انتشار قطعی آن تصریح کرد: در مورد بستن لیست نهایی فراکسیون امید اخیراً جلساتی برگزار می گردد و طی روزهای آتی لیست نهایی با تمام جزئیات خود منتشر خواهد شد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر