کد خبر: 32927
A

توصیه آیت الله جوادی آملی درمورد مقاوم سازی بناها/کمک رسانی به زلزله زدگان قابل تقدیر است

آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع عظام تقلید با اشاره به دستور اسلام به مقام سازی در ساخت خانه ها، گفت: دراین گسل های زلزله برای همه آسیب هست اما اینکه می بینید چند صد نفر آسیب می بینند برای این است که آن حداقل دستورهای اسلام رعایت نشده است.

توصیه آیت الله جوادی آملی درمورد مقاوم سازی بناها/کمک رسانی به زلزله زدگان قابل تقدیر است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، به نقل از مرکز خبر حوزه ، وی روز یکشنبه دردیدار رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: وجود مبارک پیغمبر(ص) در جریان کندن قبر پسرش ابراهیم وارد قبرستان شد و مرتب سفارش می‌کرد که این طور قبر را بکَن، آن گورکن شاکی شد که چرا اینقدر ایراد می‌گیرید؛ فرمود آدم طرزی خانه می‌سازد که با یک تکان خراب نشود؛ فرمود تو چه کار داری این قبر مُرده است ما برای یک مُرده هم که خانه می‌سازیم، محکم می‌سازیم.
وی ضمن تشکر از زحماتی که دولت و مردم برای کمک رساندن به زلزله‌زدگان انجام دادند برای درگذشتگان این حادثه آرزوی غفران الهی و برای مصدومان حادثه از ایزد منّان طلب سلامتی و شفای عاجل کرد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: ملت باید رشد و شکوفایی عقلی و علمی داشته باشد که کشور را اداره کند، ولی اگر ملتی جیبش خالی و دستش خالی باشد، این ویلچری است و قدرت قیام ندارد، لذا دولت به ملتی می تواند تکیه کند که ملت، ستون باشد.
آیت الله جوادی آملی در ادامه بر لزوم به کارگیری طلاب و دانشجویان درعرصه عمل و تولید تاکید کرده و اظهار داشت:هم حوزه و هم دانشگاه باید علمی داشته باشند که بتواند مشکل جامعه را حل کنند، هم استاد باید طوری شاگرد تربیت کند که میزنشین نباشد، هم شاگرد باید طوری باشد که در سر هوس میز و پُست و مقام نداشته باشد، نه اینکه از همان اول این دانشجو به فکر میز است! فهمیدن و عاقل شدن حرام نیست، بی‌عقلی حرام است؛ وجود مبارک پیامبر(ص) هم که دست کارگر را بوسید، دست کارگری را بوسید که برای خودش کار می‌کرد، مزدوری در اسلام قدغن است و غالب فقها حمل بر کراهت کردند برای اینکه با عزت و کرامت انسان هماهنگ نیست.
وی درادامه به جریان اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و اظهار داشت: مسئله اقتصاد مقاومتی با سفارش و نصیحت حل نمی‌شود، بلکه با علم حل می‌شود. لذا دانشگاه ها باید بدانند که نباید به دنبال میز نشینی بروند بلکه باید مستقیما از دانشگاه به تولید بروند.
وی ادامه داد: سرمایه‌فروشی خسارت است نه تجارت و نفت یک سرمایه است و نه درآمد؛ لذا نباید خام فروشی کرد بلکه باید آن را در چرخه تولید به کار گرفت.
آیت الله جوادی آملی بیان داشت: با بانک های ربوی نمی توان تولید داشت، خدای سبحان در قرآن می فرماید گزینه نظامی روی میزِ قرآن من است، بانک‌های ربوی دارد با من می‌جنگند، اما ما باور نکردیم.
وی افزود: در روایتی از ائمه اطهار(ع) به ما رسیده است که فرمود برادر دینی شما کسی نیست که هر چه شما گفتید تصدیق کند، برادر دینی این است که در مشورت به آدم حرفِ راست بزند نه فقط حرف‌های ما را تصدیق کند. ما تصدیق‌کننده نمی‌خواهیم ما یک دوست صادق می‌خواهیم، بنابراین این کشور به لطف الهی همه چیز دارد. لذا اگر بانک‌های ربوی اصلاح بشود، دانشجو هم به طمع میز درس نخواند، اساتید هم میزنشین‌پرور نباشند و اینها وقتی مدرک گرفتند، مستقیما وارد تولید و کار بشوند آن وقت این ملت مقتدر می‌شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه امروز به منظور زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و دیدار با مراجع عظام تقلید به قم سفر کرد.
وی دراین سفر با حضرات آیات مکارم شیرازی ، سبحانی، وحید خراسانی ، نوری همدانی ، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و رئیس جامعه المصطفی العالمیه و حجت الاسلام والسلمین سید جواد شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی درایران دیدار و گفت وگو کرد.
7404/ 6133/ خبرنگار- محمد زمانی راد **انتشار- جعفرمسلمی
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر