کد خبر: 32409
A

تناسب نداشتن نظام آموزشی با بازار کار از مشکلات اشتغال کشور است

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: نظام آموزشی کشور با بازار کار تناسب ندارند و این مساله از مشکلات محسوس حوزه اشتغال کشور است .

تناسب نداشتن نظام آموزشی با بازار کار از مشکلات اشتغال کشور است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، ، غلامرضا کاتب پنجشنبه، 25 آبان ماه در جلسه شورای اشتغال کهگیلویه و بویراحمد افزود: طی 6 ماهه ابتدای سال جاری جمعیت فعال کشور ۹۲۰ هزار نفر افزایش پیدا کرد و بر اساس افزایش تعداد شاغلین و نرخ مشارکت در این مدت، باید چهار دهم درصد کاهش نرخ بیکاری داشتیم و در پایان سال هشت دهم درصد کاهش داشته باشیم که در پایان برنامه ششم هدفگذاری کاهش محقق شود .

وی بیان کرد: این در حالی است که طی 6ماهه اخیر چهار دهم درصد افزایش بیکاری داشته ایم .

رئیس فراکیسون اشتغال مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کاهش جمعیت روستاها از دلایل بیکاری است و در حال حاضر  ۲۵درصد جمعیت کشور ما روستایی است و باقی شهری است و پیش بینی برای  سال ۲۰۵۰رسیدن به نرخ ۱۶درصد جمعیت روستایی است .

کاتب تصریح کرد: این به این معناست که اگر این آمار  به ۱۶درصد برسد، هرچه تلاش کنیم نرخ بیکاری کاهش پیدا نمی کند و نیروی مولد در روستاها حضور دارد و باید تلاش شود جمعیت روستایی در درون کشور کاهش پیدا نکند .

وی با اشاره به اجرایی نشدن صحیح طرح آمایش کشور ادامه داد: طرح آمایش سرزمین از ریشه های بیکاری در کشور است و یکی از مصیبت های ما آمایش سرزمین است و باید به این سمت برویم که آمایش سرزمین را در هر نقطه ای از کشور متناسب با ظرفیت آن منطقه عملیاتی کنیم .

این عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: تناسب نداشتن نظام آموزشی کشور با بازار کسب محسوس است و گرایش به رشته های تجربی در سطح کشور بر اساس آخرین آمارها، ۴۹ درصد است و جامعه ما به دنبال رشته های فنی نیست .

کاتب اضافه کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و بهره گیری از آن برای توسعه اشتغال و استانها ضروری است . اشتغال دغدغه همگانی مسئولان کشور است و مقام معظم رهبری نیز بر توزیع صحیح اعتبارات بر اساس اشتغالزایی مناسب و منجر شدن به اشتغال تاکید داشتند.


کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

ارسال نظر