کد خبر: 28084
A
سرلشکر باقری:

هماهنگی با ناوهای آمریکایی برای ایران خنده دار است/ مجلس در تصویب قوانین نیروهای مسلح، با ستاد کل هماهنگ باشد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح هماهنگی با ناوهای آمریکایی برای ایران را مسئله‌ای خنده‌دار خواند.

هماهنگی با ناوهای آمریکایی برای ایران خنده دار است/ مجلس در تصویب قوانین نیروهای مسلح، با ستاد کل هماهنگ باشد
دیده بان ایران: در حالیکه در روزهای گذشته آمریکا خواسته بود تا ایران برای نزدیک شدن شناورهایش به ناوهای آمریکایی هماهنگی لازم را به عمل آورد، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در سخنان خود به این موضوع واکنش نشان داد.
 
سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، صبح امروز در همایش حقوقی نیروهای مسلح با گرامیداشت یاد و خاطره مدافعان حرم، اظهار داشت: پایداری و ضمانت بیمه الهی و جامعه اسلامی با ولایت امکان‌پذیر است. 
 
باقری با برشمردن نقش تعیین کننده حقوق در جوامع اظهار داشت: حقوق در ادیان الهی از همه مجموعه‌ها و ادیان دیگر کامل، باقوام‌تر و ریشه‌دارتر است. 
 
وی با بیان اینکه آنچه بعنوان حقوق بین‌الملل، کشورها از آن تاثیر می‌گیرند، در چند دهه اخیر و بعد از جنگ‌های جهانی تدوین شده‌ و در کشورها در حال اجرا است، تصریح کرد: این حقوق کم‌کم توسعه و شکل گرفت اما این نیاز جوامع جهان سوم و اسلامی نیست.
 
باقری با بیان اینکه حقوق بین‌الملل اگر درست اجرا شود با خواست کشورهای بزرگ و مراجع بین‌المللی است، خاطرنشان کرد: آنچه در قواعد حقوق بین‌الملل حاکم شده خواست 5 قدرت بزرگ جهانی است که این اولین ظلم به کشورهای ضعیف و جهان سوم است. 
 
وی اهتمام به تمامیت ارضی کشورها،‌ عدم مداخله در امور سایر کشورها، احترام به حاکمیت کشورها، عدم حمایت از تروریست و... را از اصول مهم در قواعد بین‌المللی دانست و گفت: متاسفانه کشورهای بزرگ و قدرتمند هر روز این قواعد را در رسانه‌های خود اعلام می‌کنند اما آیا واقعا این قواعد را در سایر کشورها نیز اجرا و رعایت می‌کنند؟ 
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به جنگ‌های سوریه، عراق،‌ یمن، بحرین، میانمار و ... تاکید کرد: آیا قدرت‌های بزرگ واقعا اصول و قواعد بین‌المللی را که مورد احترام و توافق همه کشورهای جهان است، در این کشورها رعایت کرده‌اند؟ 
 
وی به جنگ عراق علیه ایران در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: طبق یک قانون نقطه مرزی بین ایران، عراق تعیین شد اما عراق بدون هیچ دلیلی ایران را مورد تجاوز ارضی قرار داد. سؤال اینجاست آیا این کشورها عراق را محکوم کردند یا مورد حمایت جدی قرار دادند؟ اما دیدیم کشورهای قدرتمند انواع بمب‌های شیمیایی را در اختیار این کشور قرار دادند. 
 
باقری با بیان اینکه در حال حاضر با ظلم مضاعفی در حوزه حقوق بین‌الملل در بخش دفاع مواجه هستیم، ادامه داد: کارشناسان حقوقی دفاعی باید با تمام تلاش حقوق ایران را در این بخش استیفا کند.
 
وی با بیان اینکه ایران به عنوان کشوری مستقل برای دفاع از خود و مرزهایش تمام اقدامات را طبق قوانین بین‌المللی پیش می‌برد، گفت: در حال حاضر با انواع تهدیدات متنوع نظامی مواجهیم که دشمنان تلاش می‌کنند علیه ایران به مرحله اجرا بگذارند. 
 
وی با بیان اینکه باید حقوق حقه خود را در ابعاد مختلف تعقیب کنیم، گفت: اخیرا در خلیج فارس دستگاه‌های استکباری بلوا به پا کردند که شناورهای ایرانی به چند صد متری ناوهای آمریکایی نزدیک شده‌اند و با اقدامات خود موجبات درگیری را فراهم کردند.
 
باقری با بیان اینکه طبق قواعد ساحلی خلیج فارس جزو حق ایران است و باید از منافع خود در آن دفاع کند، گفت:‌ متاسفانه کشوری از آن سوی جهان در خلیج فارس برای خود دکان باز کرده و حقوق خاصی قائل است و می‌گوید اگر ایران می‌خواهد به ما نزدیک شود باید با ما هماهنگ کند که این نیز عین زیاده‌خواهی و همان ظلم مضاعف در حقوق بین‌المللی است.
 
وی با بیان اینکه هماهنگی با ناوهای آمریکایی برای ایران مسئله‌ای خنده‌دار است، تاکید کرد: اگر اتفاقی از سوی تروریست‌ها برای سکوهای نفتی ایران در خلیج فارس بیفتد، آیا ناوهای خارجی پاسخگو هستند؟ آیا ملت ایران می‌تواند از خارجی‌ها بخواهد که امنیت سکوهای نفتی را تامین کند؟
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه طبق قوانین بین‌المللی در حوزه هوایی ایران مرزهای هوایی خود را با ایکائو هماهنگ می‌کند، تصریح کرد: اگر هواپیمای متجاوزی به حریم هوایی ایران ورود پیدا کند، قرارگاه پدافند هوایی سریعا به آنها اخطار می‌دهد، اما متاسفانه باز کشورهای استکباری بلوا به پا می‌کنند که ایران به هواپیمای آمریکایی هشدار داد. دشمنان این را بدانند که اخطار به هواپیمای متجاوز کوچکترین هشدار ایران است.
 
باقری ادامه داد:‌ در برجام از همان ابتدا اعلام کردند به بخش دفاع ربطی ندارد اما به مرور آمدند و شرط گذاشتند حق ندارید موشکی بسازید که برای حمل کلاهک هسته‌ای استفاده شود که البته چنین اقدامی در ایران انجام نمی شود اما باز شرط گذاشتند که هیچ موشکی نباید ساخته شود، چرا که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را خواهد داشت.
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از نمایندگان حقوقی نیروهای مسلح خواست در تمام ابعاد حقوق دفاعی ایران را پیگیری کنند و گفت: از نمایندگان مجلس تقاضا داریم در تصویب قوانین نیروهای مسلح حتما با نیروهای مسلح هماهنگ باشند. چرا که برخی قوانین برای ما مشکل‌ساز شده است. به عنوان مثال برخی قوانین سربازی اگر اجرایی شود تا چند سال آینده چیزی از خدمت سربازی باقی نمی‌ماند. 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر