انتقادات صریح یک نماینده اصلاحطلب از عارف: چرا یکبار به خوزستان و سیستان نرفتهاید؟
انتقادها از عملکرد فراکسیون امید بعد از جلسات رای اعتماد به کابینه دوازدهم بالا گرفت و منتقدان از کسانی که با حمایت لیست امید به مجلس رفتند و عهدشکنی کردند؛ گلایه دارد. این درحالی است که برخی از نمایندگان شهرستان ها انتقادهای موجود را رد کرده و عملکرد غیرقابل قبول فراکسیون را عامل دلسردی و عدم همراهی با فراکسیون امید می دانند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، جواد کاظم نسب نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی یکی از نمایندگانی است که در جریان رای اعتماد به بی طرف گزینه پیشنهادی روحانی برای وزارت نیرو با فراکسیون امید همراهی نکرد. او در گفت وگویی، از دلایل خود برای این عدم همراهی گفت.
کاظم نسب با اشاره به 3 نشستی که به همراه مجمع نمایندگان خوزستان و مجمع نمایندگان خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد و چهارمحال بختیاری با بی طرف داشته است، گفت:« آقای بی طرف با اطلاعات کافی در مورد کارهایی که می تواند برای مساله آب کارون و ... انجام دهد؛ به ما می داد که نداد. در واقع او نتوانست ما را قانع کند و به او رای ندادیم».
او در واکنش به اینکه دفاع ضعیف بی طرف دلیل خوبی برای رای دادن بر خلاف تصمیم فراکسیون نیست، گفت: « مساله ما فراکسیون نبود. اتفاقا ما به فراکسیون امید انتقاد داریم. این یک فراکسیون سیاسی و تهرانی است. هیچ توجهی به مسایل شهرستان ها، اقوام و مذاهب و زنان نمی شود».
کاظم نسب با تاکید بر اینکه کشور از مجموع شهرها و روستا ساخته می شود، گفت:« ما با حمایت لیست امید به مجلس رفتیم و تاکنون هم از فراکسیون حمایت کرده ایم. در انتخابات هیات رئیسه مجلس طبق نظر فراکسیون رای دادیم اما عملکرد آن ها ما را دلسرد کرده است».
نماینده اهواز در ادامه از محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید انتقاد کرد و گفت: « آقای عارف یک بار به خوزستان یا سیستان و بلوچستان سفر نکردند تا ببینند که مشکلات بسیاری در حوزه آب، برق، آلایندگی و ... داریم. من نماینده مردم شهرم هستم و باید به نیازها و مطالبات آن ها توجه کنم نه اینکه با هر تصمیم سیاسی فراکسیونی که بر مسایل تهران تمرکز دارد؛ همراه شوم».
این عضو فراکسیون امید با طرح این پرسش که چرا آقای روحانی یک وزیر از میان مذاهب دیگر یا زنان معرفی نکردند، گفت: « این ها مطالبات ما است و روی آن پافشاری نمی شود. برای احترام به اراده و رای مردم باید این مطالبات محقق می شد اما نشد و ما نیز در مجلس هیچ فشار وارد نمی کنیم. در عوض یک فراکسیون تهرانی با رویکرد جناحی داریم».
او با تاکید بر اینکه مردم غیر از سیاسی کاری به معیشت، همراهی، آینده نگری و آرامش نیاز دارند، گفت:«بی توجهی به این موضوعات ما را دلسرد کرده است. به اعتقاد من تا زمانی که فراجناحی عمل نکرده و به دنبال تحقق مطالبات مردم نباشیم نمی توان انتظار داشت که در چارچوب یک فراکسیون، حزب یا تشکل به صورت یکپارچه عمل شود».
منبع: نامه نیوز