کد خبر: 27185
A
داریوش قنبری در تشریح آرای اخذ شده وزرای کابینه دوازدهم به دیده بان ایران خبر داد؛

دولت دوازدهم تعامل بیشتری با مجلس شورای اسلامی جهت پیشبرد اهداف نظام را در پیش خواهد گرفت/ انتخاب وزیر دفاع در هیچ ادواری سیاسی نبوده و نیست/ تمامی وزرای انتخاب شده دارای کارنامه درخشانی هستند

نماینده مردم ایلام در مجلس هشتم در رابطه با تعامل مجلس و دولت دوازدهم اظهار کرد: رای بالایی که امروز نمایندگان مجلس به اعضای پیشنهادی کابینه دوازدهم دادند، نشانگر تمایل بیشتر نمایندگان(به جزء عده ای از تندروها) جهت همکاری و تعامل با هیئت دولت دوازدهم است و بنده گمان دارم تا پایان کار مجلس دهم اختلاف و بحث تنش زایی بین این دو قوه کشور بروز پیدا کند.

دولت دوازدهم تعامل بیشتری با مجلس شورای اسلامی جهت پیشبرد اهداف نظام را در پیش خواهد گرفت/ انتخاب وزیر دفاع در هیچ ادواری سیاسی نبوده و نیست/ تمامی وزرای انتخاب شده دارای کارنامه درخشانی هستند

دیده بان ایران_ سپیده اجلالی: پنج روز است که نمایندگان مجلس مشغول به بررسی صلاحیت، سوابق و برنامه های وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم جمهوری اسلامی ایران هستند که به طبع تمامی اعضای لیست پیشنهادی دولت مورد توجه نماندگان مردم در مجلس شورای اسلامی قرار نگرفتند و مخالفان و همچنین موافقان هرکدام به دفاع و یا انتقاد از وزرا پرداختند. بالاخره در جلسه علنی صبح امروز مجلس پس از اظهارات دکتر مسعود سلطانی فر، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، جلسه اخذ رای برای اعضای کابینه جدید دولت آغاز شد و پس از 45 دقیقه آرای نمایندگان از طریق رسانه ها  به استحضار مردم رسید.

براساس آمار اعلام شده توسط علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، کلیه وزرای پیشنهادی دولت به جزء حبیب الله بیطرف، وزیر پیشنهادی نیرو، از نمایندگان مردم رای اعتماد کسب نمودند و تیم جدید دولت دوازدهم را جهت آغاز به کار به وجود آوردند. 

«البته گفتنی است کماکان وزیر علوم و تحقیقات به مجلس شورای اسلامی معرفی نشده است.»

لذا در تشریح جلسه امروز مجلس و معرفی وزرای جدید دولت داریوش قنبری، نماینده مردم ایلام در مجلس هشتم شورای اسلامی، به خبرنگار دیده بان ایران گفت: به طور کلی نیمی از افرادی که موفق به کسب آرای اعتماد از مجلس شده اند در دولت قبل نیز حضور داشته و به مردم خدمت کرده اند و موفقیت و تلاش آنها بر هیچکس پوشیده نیست. همچنین اعتماد دوباره نمایندگان به آنها چیزی جزء صداقت در امر و شایستگی شان را ندارد. 

وی در رابطه با سایر وزرا تصریح کرد: سایر وزرا، در دولت های پیشین یا در دولت فعلی در سمت های متفاوت حضور داشته و دارای تجارب بسیاری هستند. به عنوان نمونه آقای محمد شریعتمداری از افراد خوشنام و توانمند دولت پیشین بودند که موفق به کسب آرای نمایندگان شدند. آقای مسعود کرباسیان جزء مدیران مالی و اقتصادی موفق بودند. آقای بطحایی که سمت معاونت وزارت آموزش  پرورش را در دولت پیشنین برعهده  داشتند و اقاداماتی که انجام داده بودند مورد قبول فرهنگیان فرهیخته جامعه قرار گرفت .

وی ادامه داد: سایر وزرا نیز به همین ترتیب دارای کارنامه درخشانی بودند که مورد توجه رئیس جمهور و مجلس شورای اسلامی قرار گرفتند. در مجموع کلیه افرادی که به عنوان سردمداران وزراتخانه های کشور معرفی شدند، قطعاً متعهد به پیشبرد شعارها و برنامه های دولت هستند. انتظار جامعه ایران نیز پس از تشکیل نسبی هیئت دولت این است که این افراد تلاش خود را در جهت حرکت به سوی خواسته ها و مطالبات مردم انجام دهند. 

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری در پاسخ به این که آیا اعتماد بالای مجلس به وزرا و اعضای کابینه می تواند زمینه ساز تعاملات بیشتر دولت با مجلس باشد، بیان کرد: بنده معتقدم دولت جدید آقای روحانی قدرت تعامل بیشتری نسبت به گذشته را با مجلس خواهد داشت. 

وی خاطرنشان کرد: همین رای بالایی که امروز نمایندگان مجلس به اعضای پیشنهادی کابینه دوازدهم دادند، نشانگر تمایل بیشتر نمایندگان(به جزء عده ای از تندروها) جهت همکاری و تعامل با هیئت دولت دوازدهم است و بنده گمان دارم تا پایان کار مجلس دهم اختلاف و بحث تنش زایی بین این دو قوه کشور بروز پیدا کند. 

 

قنبری درخصوص وزیر دفاع دولت دوازدهم امیر سرتیپ امیر حاتمی که موفق به اخذ بالاترین رای در بین نمایندگان را داشت، اظهار کرد: به طور کلی وزارت دفاع کشور، وزراتخانه دفاعی نیست و وظیفه آن حمایت و دفاع از منافع و آحاد ملت ایران است به همین خاطر جناح های گوناگون سیاسی در مورد انتخاب ایشان اختلاف عقدتی و دیدگاهی نداشتند و تمامی نمایندگان همسو و هم مسیر در راستای حمایت ایشان بودند به طوری که امیر حاتمی حتی یک مخالف هم در بین اعضای مجلس شورای اسلامی نداشتند.

 

وی در پایان افزود: تنها برداشتی که می توان از رای بالای امیر سرتیپ حاتمی کرد، این است که آحاد مردم در جاهایی که بحث امنیت و منافع ملی در میان باشد جناح های متفاوت سیاسی برخلاف دیدگاه هایشان  با یکدیگر هم عقیده خواهند بود. ئر ادوار گذشته نیز ما با چنین آرایی مواجه بوده ایم. به عنوان مثال در مجلس هشتم هم آقای وحیدی که به عنوان وزیر دفاع وقت معرفی شده بودند، بالاترین آرا را به خود اختصاص دادند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر