نظر خود "عارف" برای شهردارشدن حائز اهمیت است/ روحانی در کابینه دوازدهم از ظرفیت همه استانهای کشور استفاده نماید
نماینده مردم ایلام در مجلس هشتم اسلامی درباره روند انتخاب شهردار تهران و اعضای کابینه دوازدهم اظهار کرد: اعضای شورای شهر تهران در حال بررسی رزومه و سوابق کاری کاندیدا هستند. کابینه یازدهم عملکردی مطلوب از خود به جای گذاشت اما در انتخاب اعضای کابینه آتی باید 3 ویژگی همراهی با رییس جمهور، متخصص بودن و انتخاب وزرا از سراسر کشور توجه شود.
دیده بان ایران- سپیده اجلالی: این روزها موضوع انتخاب شهردار تهران و اعضای کابینه دولت دوازدهم نقل محافل خبری شده است. در این زمینه نیز گمانه زنی های بسیاری وجود دارد. از طرفی شهردار تهران باید کسی باشد که میراث به جا مانده از 12 سال مدیریت سردار قالیباف را تحویل گیرد و مدبرانه به مدیریت و سازندگی هرچه بیشتر شهر تهران بپردازد. درخصوص اعضای کابینه دولت نیز باید گفت که تمامی وزرا و مدیران افراد کارآمدی بودند و تا حدودی توانستد رضایت مردم را جلب کنند اما با این وجود نیز اعضای کابینه یازدهم خالی از کاستی ها و نقص ها نبود. باید دید که شهر تهران و به طور کلی ایران را چه افرادی مدیریت خواهند کرد.
لذا در همین رابطه و سازوکار چگونگی انتخاب شهردار تهران داریوش قنبری، نماینده مجلس هشتم شورای اسلامی، به خبرنگار دیده بان ایران گفت: شورای پنجم شهر تهران در حال مطالعه و بررسی سوابق و رزومه کاندیدا است تا پس از جمع بندی نهایی کلید شهرداری را به ائ بسپارند. البته تاکنون تمامی اعضای شورای پنجم تهران تعدادی از کاندیدا را گلچین کرده و تمرکز بالاتری را صرف تحقیق و بررسی رزومه کاندیدای منتخب فعلی می کنند.
وی افزود: از کاندیدای مطرح و اصلح به عنوان شهردار تهران می توان به آقایان "حجتی"، " مرعشی" و "محسن هاشمی" اشاره کرد که البته محسن هاشمی به دلیل حضور در شورای پنجم شهر تهران و قوانینی که قبل از انتخابات بین اعضای شورا شکل گرفته است نمی تواند در قالب «شهردار تهران» خدمت گذار مردم باشد.
نماینده مردم ایلام در مجلس هشتم شورای اسلامی در پاسخ به این که کدام یک از کاندیدا شانس حضور بیشتری برای شهردار شدن را دارا است، اظهار کرد: مطابق اخبار و رایزنی های موجود توسط شورای شهر، آقای "مرعشی" به دلیل دارا بودن سابقه و مدیریتی درخشان گزینه ی اصلح هستند که اکثریت اعضای شورای شهر بر روی ایشان اتفاق نظر دارند.
وی درخصوص گمانه زنی های اخیر درباره مطرح شدن "محمدرضا عارف" به عنوان یکی از کاندیدای شهردار تهران بیان کرد: تردیدی در توانمند بودن و سابقه خوب مدیریت آقای عارف وجود ندارد اما با این وجود نظر خود رییس فراکسیون امید هم در این رابطه حائز اهمیت است چرا که اگردر صورت رضایت و تمایل خودشان به عنوان فردی لایق می توانند به قدم به عرصه شهردارتهران بگذارند.
قنبری همچنین درباره عملکرد یک ساله محمدرضا عارف در مجلس دهم اظهار کرد: عارف در مدت زمانی که در مجلس دهم حضور داشتند مدبرانه عمل کرده و همواره تمام سعی خود را به کار گرفته است تا تعامل مطلوبی با تمامی نمایندگان به ویژه نمایندگان مستقلین برقرار کند.
وی ادامه داد: رئیس فراکسیون امید سعی کرده است که ائتلاف امید را که در برهه ای از زمان دچار ناسازگاری با یکدیگر شده بودند را متحد و بازسازی کند که در مجموع می توان گفت عملکرد موثر و قابل قبولی را از خود در این مدت کم به جا گذاشته اند.
سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس هشتم در خصوص چیدمان و ویژگی های اساسی کابینه دوازدهم تصریح کرد: انتخاب و چینش کابینه ی دوازدهم ملزم به رعایت و استفاده از 3 ویژگی اصلی است. اولین ویژگی همراهی و همگانی با دولت و شخص رییس جمهور است. ویژگی دوم توجه به متخصص و چیره دست بودن اعضای کابینه است و در نهایت رئیس جمهور به عنوان ویژگی سوم باید از تمامی افراد مستعدی که در نواحی و جغرافیای کشور حضور دارند برای انتخاب کادر فنی خود استفاده کند تا ما شاهد حضور وزرایی از سراسر کشور در بین کابینه دوازدهم باشیم.
وی همچنین تصریح کرد: رعایت این 3 ویژگی قطعا برروی دولتی عادلانه و موفق تاثیرگذار خواهد بود.
قنبری در پایان با اشاره خدمات شایان اعضای کابینه دوازدهم اضافه کرد: هیچ فردی بدون ایراد نیست. مسلما دست اندرکاران دولت دوازدهم هم از این قاعده مستثنی نیستد و نقص و کاستی هایی را طی چهار سال گذشته به همراه داشته اند اما در مجموع عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش گذاشته اند که باعث جلب رضایت اکثریت مردم بوده است.