کد خبر: 22134
A

پایداری ها می خواهند مطهری را حذف کنند!

قاسم میرزایی‌نیکو: یکی ترس از رد صلاحیت است، این‌جوری رایج شده است که هر کس اصلاح‌طلب باشد، در دور بعد رد می‌شود. خب این نماینده هم می‌خواهد نماینده بماند و دوست ندارد رد شود. دیگر اینکه این نماینده می‌خواهد متعادل باشد و این باعث می‌شود هر دو طرف او را تحویل بگیرند و هم دوست این طرفی باشد و هم دوست آن طرفی‌ها.

پایداری ها می خواهند مطهری را حذف کنند!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران؛ قاسم میرزایی‌نیکو در گفتگو با شرق درباره شرایط فراکسیون امید، از بد‌عهدی برخی نمایندگان و عزم جزم جبهه پایداری برای حذف علی مطهری سخن گفته است.

 

بخش‌هایی از این گفتگو را در ادامه بخوانید؛

 دلیل مخالفت با نایب‌رئیسی مطهری چیست، چه کسانی پشت این تلاش‌ها هستند؟

جبهه پایداری‌ها محکم ایستاده‌اند که مطهری نیاید. هنوز جمع‌بندی نهایی صورت نگرفته و باید ببینم در نهایت تکلیف هیئت‌رئیسه چه می‌شود.

به‌هر‌حال تعداد پایداری‌ها هم در این مجلس کمتر شده است. همان تعداد معدود در حال لابی هستند؟ و به صورت مستقیم اسم آقای مطهری را برده‌اند؟
بله. در بعضی جاها صحبت کردند و گفته‌اند. البته آنها در مجامع رسمی تکذیب می‌کنند که چنین چیزی را گفته‌اند و بعضا صورت‌جلسه هم کرده‌اند که آقای مطهری رأی نیاورد و کاندیدای دیگری دارند و می‌خواهند فرد دیگری را بیاورند. ولی مجموعه فراکسیون امید محکم ایستاده است که نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. فراکسیون امید هم باید محکم بایستد و بگوید که ما این هستیم و مردم هم توقع خودشان را کم خواهند کرد و برای همه روشن خواهد شد.

 یکی از نقدهایی که به فراکسیون امید هست این است که خیلی دقیق درباره وضعیت درون فراکسیونی حرف نمی‌زنند.
متأسفانه مسامحه شد و هیئت‌رئیسه فراکسیون اسامی را تعیین نکرد. باید یک پالایشی انجام می‌داد. ما حدود ١٤٠ نماینده داریم که با لیست امید در شهرستان‌ها رأی آورده‌اند و صحبت اعتدال و تدبیر و امید را می‌کنند. حداقل حوزه انتخابیه آنها باید بداند که آنها در مجلس جور دیگری موضع می‌گیرند، اما در شهرستان که می‌روند حرف دیگری می‌زنند. اگر موضع‌ها روشن شود برای مردم هم شفاف‌سازی می‌شود.

 از این تعداد نماینده که می‌فرمایید، اگر بخواهیم خالص آن را دربیاوریم فکر می‌کنید چند نفر باشند؟
حدود ٨٠ نفر.

 مشکل این افراد چیست، چرا از نام امید استفاده کرده و بعد به سوی جریان‌های سیاسی دیگر رفته‌اند؟
چندین مطلب وجود دارد، یکی ترس از رد صلاحیت است، این‌جوری رایج شده است که هر کس اصلاح‌طلب باشد، در دور بعد رد می‌شود. خب این نماینده هم می‌خواهد نماینده بماند و دوست ندارد رد شود. دیگر اینکه این نماینده می‌خواهد متعادل باشد و این باعث می‌شود هر دو طرف او را تحویل بگیرند و هم دوست این طرفی باشد و هم دوست آن طرفی‌ها. مشکل کلیدی این است که به نظرم اینها چارچوب و خط حزبی ندارند. درست است که ما حزب نداریم، اما ساختار فراکسیون امید شبیه جریان و حزب است. این جریان خیلی‌ها را در خودش جای داده است. اما اینها پایبندی لازم را ندارند. توجیه می‌کنند که آدم‌های این طرف خیلی تندرو هستندو با فتنه‌گران می‌نشینند. خط می‌کشند و این خط‌کشی‌ها را پررنگ می‌کنند.
 
 موضع جبهه پایداری‌ها در صف‌آرایی آرایش سیاسی مجلس را چطور می‌بینید؟
بعید می‌دانم به نتیجه برسند و فکر می‌کنم مسئله به نفع ما حل شود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر