?>
کد خبر: 218375
A

آیت‌الله خامنه‌ای: باید جلوی تخریب جنگل‌ها و تبدیل اراضی کشاورزی گرفته شود

آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز ضمن کاشتن سه نهال به مناسبت آغاز «هفته منابع طبیعی» و «روز درختکاری»، فرمودند: قطع درختان به جز در موارد فنی و ضروری یک ضرر و خطر است و باید جلوی تخریب جنگل‌ها و تبدیل اراضی کشاورزی گرفته شود.

آیت‌الله خامنه‌ای: باید جلوی تخریب جنگل‌ها و تبدیل اراضی کشاورزی گرفته شود

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه ۱۵ اسفند) به مناسبت «روز درختکاری» و آغاز «هفته منابع طبیعی» سه اصله نهال کاشتند. 

کاشت سه نهال توسط رهبر انقلاب در راستای شعار «هر ایرانی، کاشت سه نهال در سال» که از سال گذشته در راستای اجرای طرح «کاشت یک میلیارد درخت در ایران»، ترویج شده است، انجام شد.

کاشت نهال

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی بعد از کاشت این نهال‌ها، درختکاری را اقدامی سودآور، آینده‌نگری و تولید ثروت برشمردند و با تاکید بر لزوم توجه جدی به نهضت ملی درختکاری که سال گذشته در دولت شهید رئیسی آغاز شد، گفتند: همه مردم در موضوع درختکاری به‌عنوان یک عمل صالح و حسنه مشارکت داشته باشند تا با افزایش درختان، محیط زندگی و زیست طراوت و صفا پیدا کند.

رهبر انقلاب اسلامی اقدام هر ساله خود برای کاشت نهال را یک اقدام نمادین جهت یادآوری این نکته دانستند که کاشت درخت فقط مربوط به سن جوانی نیست و همه افراد در سنین مختلف باید به سمت این کار مهم و بزرگ و لازم و زیبا شوق و انگیزه پیدا کنند.

آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر اینکه درختکاری یک سرمایه‌گذاری سودآور از جهات مختلف و تولید ثروت است، افزودند: کاشت درخت با هر انگیزه‌ای چه برای بهره‌مندی از میوه درختان مثمر و چه برای استفاده از چوب درختانی که چوب آنها با ارزش است، یک اقدام کاملاً سودآور است که در آن ضرر وجود ندارد.

ایشان، درخت و کشتزارها را عامل سلامت هوا دانستند و با تاکید بر اهمیت بالای محیط‌زیست، خاطرنشان کردند: درختان و گیاهان رویشی علاوه بر بهبود هوا موجب طراوت محیط زندگی و محیط‌زیست و طراوت روحی انسان‌ها نیز می‌شوند، زیرا درختان و گیاهان چشم‌نواز و دل‌نواز هستند.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم جدی گرفته شدن نهضت ملی درختکاری که در دوره شهید رئیسی آغاز شد، گفتند: این طرح که سال گذشته آغاز شد و همچنان ادامه دارد، نشان می‌دهد که کاشت یک میلیارد درخت در چهار سال عملی است و دستگاه‌های دولتی باید به مردم در این زمینه کمک کنند.

آیت‌الله خامنه‌ای با هشدار نسبت به قطع درختان و تغییر کاربری اراضی کشاورزی، افزودند: قطع درختان به جز در موارد فنی و ضروری یک ضرر و خطر است و باید جلوی تخریب جنگل‌ها و تبدیل اراضی کشاورزی گرفته شود.

ایشان همچنین با اشاره به کارهای خوبی که در این زمینه در تهران و برخی شهرهای دیگر انجام گرفته است، خاطرنشان کردند: این اقدامات باید ادامه پیدا کند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر