?>
کد خبر: 218170
A

بروجردی: جای پزشکیان بودم زیر بار فشارهای تحمیلی برای استعفای ظریف نمی‌رفتم

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: مدام می‌گویند وفاق باید انجام شود. اما وفاق به معنای این نیست که این‌ها مقابل دولت قرار بگیرند و سنگ‌اندازی کرده و مشکل ایجاد کنند. البته به هر صورت علیرغم همه این‌ها آقای پزشکیان چند کار اساسی از زمانی که آمده، انجام داده‌ از جمله رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی و گام اول در این زمینه برداشته شده است.

بروجردی: جای پزشکیان بودم زیر بار فشارهای تحمیلی برای استعفای ظریف نمی‌رفتم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ اشرف بروجردی فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره ارزیابی‌اش از استیضاح همتی توسط مجلس و استعفای ظریف به توصیه رییس قوه قضاییه گفت: فکر می‌کنم که مقوله آقای همتی با آقای ظریف مقداری متفاوت است. خیلی از کسانی که همفکر و هم خط ایشان هستند هم نسبت به عملکرد ایشان نقد داشتند. به همین جهت این انتقادات نسبت به آقای همتی به عنوان یک بهانه در اختیار مجلس قرار گرفت و به دنبال استیضاح رفتند در حالی که می‌شد این کار اتفاق نیفتاد. در هر صورت فکر می‌کنم که این زنگ خطری برای کل نظام باشد؛ چراکه رییس‌جمهور در مسندی قرار گرفته است که باید اختیار تام داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر چه طبق قانون استیضاح وزرا از اختیارات نمایندگان است اما درهیچ جای دنیا این میزان عجله برای برکناری اعضای کابینه معمول نیست و اصولا وقتی رییس‌جمهور و تیم آن در مسند مدیریت قرار می‌گیرند می‌توانند نقد، بررسی و نظارت کنند اما اینکه در عرض شش ماه از شکل گیری دولت بخواهند استیضاح را بر کابینه آقای پزشکیان اعمال کنند، نوعی اقدام بدون فکر است. این مجلس از نظر من یک مجلس بی‌مسئولیت است؛ چراکه مسئولیتی در قبال مردم به معنای کامل ندارد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر