?>
کد خبر: 217415
A

هشدار معنادار ارگان مطبوعاتی نزدیک به قالیباف به سوپرانقلابی ها/ شبه‎ بلاگرهای سیاسی خواهند شنید؟!/ نفوذی ها تیپ و رفتار و گفتارِ سوپرانقلابی دارند

کسانی بیشترین ضربه را به انقلاب و ایران زدند که بیش از همه انقلابی نمایی می کردند. آن نسخه تکراری را امروز هم می توانند بازخوانی کنند و حتما می کنند. این‎جاست که همه باید هوشیار باشیم و هوشیار باشند مسئولان و به ویژه آنان که لباس روحانی به تن دارند.

هشدار معنادار ارگان مطبوعاتی نزدیک به قالیباف به سوپرانقلابی ها/ شبه‎ بلاگرهای سیاسی خواهند شنید؟!/ نفوذی ها تیپ و رفتار و گفتارِ سوپرانقلابی دارند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛  روزنامه نزدیک به قالیباف نوشت: کسانی بیشترین ضربه را به انقلاب و ایران زدند که بیش از همه انقلابی نمایی می کردند. آن نسخه تکراری را امروز هم می توانند بازخوانی کنند و حتما می کنند. این‎جاست که همه باید هوشیار باشیم و هوشیار باشند مسئولان و به ویژه آنان که لباس روحانی به تن دارند.

خراسان نوشت: ما به وحدتِ حداکثری در میانِ آحاد ملت نیاز داریم. ایران و انقلاب، اقتدار خود را مرهونِ راهبردی چنین اند. هر اقدامی به هر نام و تحتِ هر عنوانی که میان ملت، شکاف ایجاد کند، هم ضدانقلابی است و هم ضدملی. به نیت ها هم کاری ندارد که کم ضربه نخورده ایم از کسانی که با نیت خیر و حتی قصدِ قربت، شر به بارآورده اند. این‎جاست که باید گفت، به جای این که برای خدا کارکنید، کاری که خدا گفته است انجام دهید.«وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا؛ و همگی به ریسمان خدا، چنگ زنید و پراکنده نشوید!» که در آیه ۱۰۳ سوره مبارکه آل‎عمران می خوانیم، کاری است که خدا فرموده است. پس مدعیانِ کار برای خدا را باید به این مهم توجه داد.

ادامه آیه هم بدبختی های قبل از وحدت را که می تواند بعد از وحدت شکنی هم اتفاق افتد، چنین بیان می کند:«وَاذکُروا نِعمَتَ اللَّهِ عَلَیکُم إِذ کُنتُم أَعداءً فَأَلَّفَ بَینَ قُلوبِکُم فَأَصبَحتُم بِنِعمَتِهِ إِخوانًا وَکُنتُم عَلیٰ شَفا حُفرَةٍ مِنَ النّارِ فَأَنقَذَکُم مِنها  کَذٰلِکَ یُبَیِّنُ اللَّهُ لَکُم آیاتِهِ لَعَلَّکُم تَهتَدونَ؛ و نعمت (بزرگِ) خدا را بر خود، به یاد آرید که چگونه دشمن یکدیگر بودید، و او میان دل‎های شما، الفت ایجاد کرد، و به برکتِ نعمتِ او، برادر شدید! و شما بر لبِ حفره‌ای از آتش بودید، خدا شما را از آن نجات داد؛ این چنین، خداوند آیات خود را برای شما آشکار می‌سازد؛ شاید پذیرای هدایت شوید.» 

این هشداری است که به صدای بلند باید خواند شاید هوشیار شوند سوپرانقلابی هایی که مدعی کار برای خدایند. مطالعه امروز جامعه می گوید از جمله بزرگ‎ترین تهدیدها، همین انشقاق ایجاد کردن در جامعه است آن هم برای رضای خدا؟! یا به نامِ توسعه و نوگرایی و پیشرفت. چیزی که رئیس محترم قوه قضاییه را هم به هشدار واداشته است:«عده‌ای با تعابیری نظیر تندرو و افراطی و عده‌ای نیز به اسم و عنوان انقلابی‌گری، بعضاً به تخریب و منکوب کردن دیگران مشغول می‌شوند. 

یک عده به اسم دفاع از ارزش‌ها و اصول با هرگونه نوگرایی و پیشرفت به مخالفت می‌پردازند و از آن سو، عده‌ای با عنوان دفاع از پیشرفت، توسعه و نوگرایی، دیگران را محکوم و منکوب می‌سازند.» حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای تاکید می کند:«این‎جاست که شیطان و شیطان‌صفتان نفوذ می‌کنند. مگر ما نمی‌گوییم که ممکن است منشأ برخی از مسائل، «نفوذ» باشد؛ خب نفوذ از دل همین اختلافات صورت می‌گیرد.» وقتی ما نتوانیم شانه به شانه هم بایستیم، فاصله را دیگران پُر می کنند. اتفاقا نفوذی ها تیپ و رفتار و گفتارِ سوپرانقلابی دارند. خوانش گذشته این انقلاب همین را تایید می کند.

کسانی بیشترین ضربه را به انقلاب و ایران زدند که بیش از همه انقلابی نمایی می کردند. آن نسخه تکراری را امروز هم می توانند بازخوانی کنند و حتما می کنند. این‎جاست که همه باید هوشیار باشیم و هوشیار باشند مسئولان و به ویژه آنان که لباس روحانی به تن دارند. مسئولیت آنان سنگین تر است چنان که قاضی القضات نیز بدان توجه می دهد:«ما روحانیون برای حفظ وحدت و انسجام در جامعه و دوری جامعه از تفرّق و جدایی، باید جلودار و طلایه‌دار باشیم و خون‌دل بخوریم و جهد کنیم تا هرچه بیشتر وحدت در جامعه گسترش یابد.» امیدواریم همه به ویژه کسانی که  تریبون دارند، رسانه دارند، چنین کنند.آیا شبه‎بلاگرهای سیاسی خواهند شنید؟!

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر