کد خبر: 216581
A

تذکر دادستان کل کشور درباره تظاهر به روزه‌خواری در ملأ عام

دادستان کل کشور با بیان این که تبلیغات دیداری در زمینه ترویج فرهنگ و اخلاق باید در جامعه افزایش پیدا کند، گفت: تبلیغات دیداری از تبلیغات شنیداری اثرگذارتر است و سازمان‌های فرهنگی مناسب است که این امر را برای ماه مبارک رمضان و جلوگیری از تظاهر به روزه‌خواری در ملأ عام مورد توجه ویژه قرار دهند.

تذکر دادستان کل کشور درباره تظاهر به روزه‌خواری در ملأ عام

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد موحدی آزاد، دادستان کل کشور در نشست با اعضای کارگروه ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها، با ادای احترام به روح پرفتوح بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر، گفت: مساله اصلی در کاهش جمعیت کیفری زندانیان در ابتدا پیشگیری از افزایش تعداد زندانیان با کاهش جرم و جنایت در جامعه است.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات کنونی باید در جامعه برای نیل به هدف مذکور افزایش یابند، افزودند: برای کاهش جرم و جمعیت کیفری در جامعه بهبود معیشت، ارتقای سطح معلومات جامعه، افزایش معنویت و اخلاق از جمله رعایت حرمت ماه مبارک رمضان، تاثیر مستقیم و غیر مستقیم دارند.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه ترویج و توجه ویژه به اخلاق و فرهنگ ایرانی و اسلامی یکی از راه‌حل‌های پیشگیری از وقوع جرم و افزایش جمعیت کیفری زندان‌ها است، اظهار کرد: مسئولان فرهنگی باید برای ارتقای معنویت و اخلاق در جامعه، آگاه‌سازی‌های لازم را انجام دهند، چرا که امر تربیت و اصلاح رفتاری آحاد جامعه در پیش و هنگام ازدواج و همچنین تربیت فرزندان صالح رابطه مستقیمی با کاهش جمعیت و تراکم کیفری زندان‌ها دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی تاکید کرد: تربیت جسم، عقل و روح برای به دست آوردن نتایج مطلوب باید به موازات یکدیگر انجام شود.

وی عنوان کردند: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، سازمان فرهنگی شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و سایر ستاد‌های فرهنگی در حوزه‌های مختلف باید فراتر از اقدامات کنونی در راستای ترویج اخلاق و فرهنگ در جامعه

دادستان کل کشور در پایان با اعلام اینکه تبلیغات دیداری در زمینه ترویج فرهنگ و اخلاق باید در جامعه افزایش پیدا کند، گفت: تبلیغات دیداری از تبلیغات شنیداری اثرگذارتر است و سازمان‌های فرهنگی مناسب است که این امر را برای ماه مبارک رمضان و جلوگیری از تظاهر به روزه‌خواری در ملاءعام مورد توجه ویژه قرار دهند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر