واکنش سخنگوی شورای شهر به حضور ۸۴ اینفلوئنسر خارجی در راهپیمایی ۲۲ بهمن/ نادعلی: اگر هزینهای هم برای دعوت این افراد انجام شود، ارزش دارد + فیلم
علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران درباره دعوت از ۸۴ اینفلوئنسر خارجی در راهپیمایی ۲۲ بهمن به دیدهبان ایران گفت: حضور این افراد در راهپیمایی ۲۲ بهمن به مقابله با پروژه ایرانهراسی کمک میکند و باعث میشود همدلی بین مردم منطقه و کسانی که در دنیا دل در گرو انقلاب اسلامی دارند بیشتر شود؛ بنابراین اگر هزینه اقتصادی هم برای دعوت از این افراد انجام شود، چون به رفع ایرانهراسی کمک میکند، ارزش دارد، البته به شرط این که هزینهای که انجام میشود، به اندازه باشد.
![واکنش سخنگوی شورای شهر به حضور ۸۴ اینفلوئنسر خارجی در راهپیمایی ۲۲ بهمن/ نادعلی: اگر هزینهای هم برای دعوت این افراد انجام شود، ارزش دارد + فیلم](https://cdn.didbaniran.ir/thumbnail/WBIx4vW87IHB/fUQ4pqCksNO-W7mJ87HQnq6TSFPk9zFFcyvzdIkhy21kx29E9nmhjIv4cNprBo2zKTmMYdp5wb7AleQNFGO5UiPgCHyAF45aoVWSSBSI2Cb94yn-VZfnJHC1xSavxfFjDZkaxkikikM6bfEz8alQ2Tb8QFZ2Ugf8GN4UtmoBsyurMATIt0c3vu3qiUBHY3wdNSND7we9RNs,/%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7+%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B9%D9%84%DB%8C.jpg)
دیدهبان ایران؛ پریسا هاشمی: سید رحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران روز گذشته در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: ۸۴ اینفلوئنسر خارجی در این مراسم حضور داشتند. اینفلوئنسرها از ۳۰ کشور دنیا از جمله، روسیه، ارمنستان، پاکستان، کانادا، افغانستان، تونس، غنا و کنیا بودند.
در همین راستا از علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران درباره جزئیات دعوت از اینفلوئنسرهای خارجی پرسیدیم که او نیز به خبرنگار دیدهبان ایران توضیح داد: تا کنون ۴۶ سالگرد برای انقلاب اسلامی گرفتهایم و تقریبا هر سال مهمانهایی از خارج کشور از جمله رسانهها، سیاسمتداران و فعالان اجتماعی و فرهنگی کشورهای دیگر داشتهایم.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران ادامه داد: در راهپیمایی امسال هم در همین راستا مهمانهایی از خارج کشور داشتیم که به نظرم اتفاق خوبی است که بتوانیم پیشرفتهای کشورمان را چه از جنس مردمی و چه از جنس مدیریتی و حاکمیتی آن، بتوانیم با دیگران به اشتراک بگذاریم؛ تا هم نقاط ضعفمان مشخص شود و هم نقاط قوتمان مشخص شود و هم مردم دنیا ببینند که چه مانعتراشیهایی بر سر راه پیشرفت ایران میشود.
نادعلی تاکید کرد: این دعوتها باعث میشود که همدلی بین مردم منطقه و کسانی که در دنیا دل در گرو انقلاب اسلامی دارند بیشتر شود.
وی خاطرنشان کرد: حضور اینفلوئنسرهای خارجی در راهپیمایی ۲۲ بهمن به مقابله با پروژه ایرانهراسی نیز کمک میکند، عنوان کرد: ما باید با ملتهای مستضعف مثل مردم کشورهای آفریقایی یا آمریکای جنوبی رفتوآمد داشته باشیم، زیرا شعار انقلاب اسلامی همین بوده است. حتی درباره کشورهای اروپایی نیز باید با مردم آنها ارتباط داشته باشیم، زیرا بسیاری از صحبتهایی که از جانب ایران مطرح میشود، نه نیت ملت ایران است و نه نیت دولت ایران.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: ما به دنبال آن هستیم که استقلال خودمان را داشته باشیم و با همه ملتهای دنیا و دولتهایی که این استقلال را به رسمیت میشناسند، ارتباط داشته باشیم. اگر از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با آمریکا مشکل داریم، به خاطر این بوده است که ایالات متحده حتی از سالیان قبل از انقلاب مثل کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ نیز به دنبال تعیین تکلیف برای ما بوده است. آمریکا همچنین در منطقه ما نیز دخالتهای زیادی انجام میدهد و گاهی اتفاقاتی که در منطقه به وجود میآید، ناشی از آن است که پیام مردم و کشور ما بهدرستی به مردم کشورهای منطقه انتقال پیدا نمیکند و بعضی از آنها نسبت به ما تصورهای اشتباهی پیدا میکنند.
عضو شورای شهر تهران همچنین گفت: رفتوآمد بین مجموعههای مردمی و بخشهای فرهنگی و وجود دیپلماسی فعال مردمی باعث میشود که هم ایرانهراسی از بین برود و هم بتوانیم همکاریهای فرهنگی ضابطهمندی داشته باشیم که بتواند اتفاقات خوبی را بین ملتها رقم بزند.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران تصریح کرد: اگر هزینه اقتصادی هم برای آوردن این افراد انجام شود، چون به رفع ایرانهراسی کمک میکند، ارزش دارد، البته به شرط این که هزینهای که انجام میشود، به اندازه باشد.
نادعلی به اعمال تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران نیز اشاره کرد و گفت: دولتهای آمریکا که قبل از ترامپ سر کار بودند، مثل خود او، هر کاری که توانستهاند در محاصره اقتصادی ایران و مجبور کردن کشورهای دیگر به تحریم ایران، انجام دادهاند. این در حالی است که ما در موضوع برجام، حتی بیش از آنچه معمول بود، تعهدات خودمان را انجام دادیم و به قول رهبر معظم انقلاب، حتی سخاوت بیش از اندازه به خرج دادیم، ولی طرفهای مقابل، وظایف خود را انجام ندادند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: ما به دنبال آن هستیم که روی پای خودمان بایستیم و برای رسیدن به این هدف هم باید به اقتصاد درونزای داخلی اتکا داشته باشیم و هم با سایر کشورها ارتباط داشته باشیم که در این زمینه، کشورهای منطقه و همسایگان ما و بعد از آن دیگر کشورهایی که میتوانند شریک اقتصادی باشند، در اولویت قرار دارند.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران یادآور شد: در شرایط تحریمی، باید اصلاحات اساسی اقتصادی داشته باشیم و اگر از انتهای دهه ۸۰، رهنمودهایی را که رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد مقاومتی بیان کرده بودند، که دقیقا متناسب با شرایط تحریمی موجود است، توجه میکردیم و دولتهای مختلف به این رهنمودها عمل میکردند، قطعا شرایط محاصره اقتصادی را خیلی بهتر میتوانستیم پشت سر بگذاریم. ولی متاسفانه خیلی از دولتها در این زمینه کوتاهی کردند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه دولتها درباره روابط اقتصادی با کشورهای همسایه و همسو و تجارت خارجی که در این بخش میتوانستیم داشته باشیم نیز در دورههای گذشته میتوانستند بهتر عمل کنند. البته اتفاقاتی مثل عضو شدن در پیمانهای شانگهای و بریکس که طی سه سال گذشته در دولت شهید رئیسی و در ادامه آن دولت آقای پزشکیان در حال رخ دادن است، میتواند وضعیت را بهبود ببخشد، اما بهتر بود که این اتفاقات زودتر رخ میداد.
منبع: دیدهبان ایران