کد خبر: 215136
A

حسین دهقان، وزیر اسبق دفاع: عامل ترور رهبران مقاومت قطعا نفوذ بوده/ این ترور‌ها بدون دسترسی به اطلاعات دقیق درباره زمان و مکان، امکان‌پذیر نبود

حسین دهقان گفت: اجرای عملیات ترور و زمان‌بندی آن بسیار دقیق بود. به‌عنوان مثال، در مورد سید حسن نصرالله، واضح بود که او در ضاحیه حضور دارد، اما اسرائیل تمام مناطق را بمباران کرد و هیچ‌کس از آن منطقه سالم بیرون نیامد.

حسین دهقان، وزیر اسبق دفاع: عامل ترور رهبران مقاومت قطعا نفوذ بوده/ این ترور‌ها بدون دسترسی به اطلاعات دقیق درباره زمان و مکان، امکان‌پذیر نبود

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ حسین دهقان، .وزیر اسبق دفاع گفت: اجرای عملیات ترور و زمان‌بندی آن بسیار دقیق بود. به‌عنوان مثال، در مورد سید حسن نصرالله، واضح بود که او در ضاحیه حضور دارد، اما اسرائیل تمام مناطق را بمباران کرد و هیچ‌کس از آن منطقه سالم بیرون نیامد.

دهقان ادامه داد: برای عملیات ترور، مجری باید بتواند زمان، مکان و ابزار عملیات را انتخاب کند. اگر هر یک از این عناصر از او گرفته شود، ترور امکان‌پذیر نخواهد بود.

او تأکید کرد: لازمه ترور هدفمند [داشتن]اطلاعات [کامل]است، میتوانم قطعاً بگویم که عامل ترور رهبران مقاومت قطعا نفوذ بوده است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر