کد خبر: 213837
A

تجمع کفن‌پوشان علیه ظریف در پاستور

فراخوانی جهت تجمع کفن‌پوشان با عنوان «کودتا علیه اسلامیت و جمهوریت نظام توسط نفوذی‌ها» علیه ظریف منتشر شده است. امروز در راستای مطالبه عزل و محاکمه ظریف تجمعی در حال برگزاری است. جالب آن که در متن این فراخوان که بدون مجوز وزارت کشور انجام می‌شود، تجمع را قانونی و شرعی دانسته است.

تجمع کفن‌پوشان علیه ظریف در پاستور

به گزارش خبرنگار دیده‌بان ایران، این تجمع با ۴ هدف «ممانعت از ابلاغ مصوبه حجاب و اجرای قانون فعلی حجاب»، «مذاکره با قاتل شهید سلیمانی و دشمن جمهوری اسلامی»، «ممانعت از اجرای وعده صادق ۳ و پاسخ دندان‌شکن به دشمن» و «مقابله با جبهه مقاومت اسلامی با تلاش برای تصویب FATF» برگزار خواهد شد. در متن این فرخوان نوشته شده؛ «در تجمع با دست نوشته و تصاویر شهدا به صورت کفن‌پوش شرکت کنید.» 

به نظر می‌رسد که محمدجواد ظریف از هر دو طرف با مشکل روبرو شده است. او در مصاحبه با فرید زکریا، در حاشیه اجلاس داووس در سوئیس پاسخ‌هایی درباره پوشش اختیاری زنان و موضوعات دیگر پاسخ‌هایی داد که بسیاری او را توجیه‌کننده دانستند و برخی هم از ابتدا با او مشکل داشتند. 

تجمع علیه ظریف

در دادگاه از خود دفاع می‌کنم 

اما دشمنی با ظریف تا حدی است که فرید زکریا نیز به این موضوع در مصاحبه خود اشاره کرده و گفت: «در ایران افرادی تندرویی هستند که شما را دوست ندارند. در واقع، شما در حال حاضر – من جزئیات کامل را نمی‌دانم – اما گفته می‌شود که آن‌ها شما را به دادگاه کشانده‌اند یا پرونده‌هایی علیه شما در دادگاه تشکیل داده‌اند تا شما را از شغل کنونی‌تان برکنار کنند. آیا این موفق خواهد شد؟ اساساً استدلال این است که فرزندان شما تابعیت آمریکایی دارند؟» ظریف در پاسخ به این سوال گفت: «فرزندان من در ایالات متحده به دنیا آمده‌اند.» 

فرید زکریا پرسید: «آیا این تلاش موفق خواهد بود و مهم‌تر از آن، آیا این نشان نمی‌دهد - همانطور که رئیس‌جمهور اسرائیل گفته است - که تندروهایی که معمولاً به‌عنوان کسانی که سیاست‌های امنیتی اصلی را کنترل می‌کنند شناخته می‌شوند، به افرادی مثل شما اعتماد ندارند؟ آن‌ها می‌خواهند سیاست‌گذاری کنند و آنچه شما در مکان‌هایی مثل داووس می‌گویید برایشان اهمیتی ندارد، چون در واقع این آن‌ها هستند که امور را مدیریت می‌کنند؟ و ظریف پاسخ داد: «در واقع، این‌طور نیست چون من اینجا هستم. اگر آن‌ها مدیریت کارها را در دست داشتند، طبق دیدگاهشان، من حتی اجازه نداشتم در خیابان‌ها قدم بزنم، نه فقط خیابان‌های داووس، بلکه حتی خیابان‌های تهران. اما این نشان می‌دهد که ایران یک جامعه تک‌صدایی نیست. ما صداها و دیدگاه‌های مختلفی داریم و نمی‌توانیم آن‌ها را سرکوب کنیم. در برخی جاها، زمانی صداهای پیشرفت را خاموش می‌کردند و در زمانی دیگر، صداهای سنتی را. اما ما این کار را نمی‌کنیم.» 

او با اشاره به این که من این برچسب‌ها را دوست ندارم، افزود: «اما صداهایی که طرفدار سیاست‌های بازتر هستند، بسیار فعالند. صداهایی که مخالف ما هستند، نیز بسیار فعالند. آن‌ها در انتخابات می‌بازند، در انتخابات می‌برند. در آخرین انتخابات ما باختیم. در این انتخابات ما برنده شدیم، اما رقابت بسیار نزدیکی بود. برای اولین بار در زندگیم که کار «داخلی» انجام دادم، در این کمپین بود. و مجبور شدم از شهری به شهر دیگر برای رئیس‌جمهور پزشکیان، در آن زمان کاندیدا پزشکیان، کمپین کنم. و من می‌دانم، با تمام وجودم احساس کردم که این یک رقابت سخت بود. یک رقابت واقعی، با یک انتخاب واقعی. اگر امروز به جای رئیس‌جمهور پزشکیان، رئیس‌جمهور جلیلی داشتید، ممکن بود یک جنگ در منطقه داشته باشید. بنابراین، در ایران تکثر وجود دارد، تفاوت دیدگاه‌ها در ایران وجود دارد. من به این دیدگاه‌های مختلف احترام می‌گذارم. من نمی‌خواهم افرادی که کمپین‌های تخریبی علیه من راه می‌اندازند توسط دولت خاموش شوند یا ساکت شوند. زیرا اگر ما این کار را با آن‌ها بکنیم، فردا آن‌ها این کار را با ما خواهند کرد. بنابراین فکر می‌کنم خوب است که آن‌ها مرا به دادگاه می‌کشند. نه من، بلکه دولت را به دادگاه می‌کشند تا تلاش کنند مرا از کار برکنار کنند چون فکر می‌کنند انتصابی من نقض قانون است. این تفسیر آن‌هاست. ما تفسیر متفاوتی داریم و اگر پرونده به دادگاه برود، اگر دادگاه تصمیم بگیرد که صلاحیت رسیدگی به آن را دارد، دولت استدلال خود را ارائه خواهد داد، اگر دادگاه تصمیم بگیرد که باید بروم، خب می‌روم. » 

ظریف حتی رفتن از دولت را اینطور تفسیر کرد: «این پایان دنیا نخواهد بود. دوباره تدریس را شروع می‌کنم. این سومین تناسخ من است! منظورم این است که بعد از اینکه من سفیر ایران در سازمان ملل متحد بودم، به خانه برگشتم و ۶ سال در دانشگاه ماندم. بعداً به عنوان وزیر خارجه تجدید تجسم شدم. و پس از پایان دوره‌ام به عنوان وزیر خارجه، به دانشگاه رفتم و ۳ سال عالی را گذراندم، دو کتاب نوشتم. و حالا برگشته‌ام. می‌توانم به دانشگاه برگردم. یا بازنشسته شوم. زمانش رسیده است.»

منبع: سایت دیده‌بان ایران

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر