ملت از میانه راه بازنگشت/ اصولگرایان نباید از صندوق رای ناامید شوند
حزب کارگزاران سازندگی ایران پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاستجمهوری را تبریک گفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران،حزب کارگزاران سازندگی ایران پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاستجمهوری را تبریک گفت.
متن این بیانیه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بیست سال پس از حماسه تاریخی دوم خرداد ۱۳۷۶ مردم ایران در انتخاباتی دیگر نشان دادند که آن پیروزی بزرگ تاریخی نه استثنا که به قاعدهای ملی تبدیل شده است. مردم ایران با رای چهل میلیونی خویش نشان دادند مشارکت و رقابت بهعنوان دو رکن دموکراسی در ایران تثبیت شده و این کشور مانند همه دموکراسیهای استوار و پایدار دارای دو جناح و جبهه سیاسی شناسنامهدار و هویتدار است که در یک رقابت مدنی خود را در معرض رای ملت قرار میدهد.
کارگزاران سازندگی ایران به عنوان بخشی از جبهه اصلاحات در ایران خرسند است که در یک رقابت بیسابقه نامزد این جبهه یعنی حجتالاسلام و المسلمین روحانی موفق به جلب رای اعتماد اکثریت مطلق ملت ایران شد و به عنوان نماینده اکثریت در عین حال که به حقوق و آزادیهای اقلیت اصولگرا در کشور احترام میگذارد در ایران امروز پرچمدار اصلاحطلبی و تحولخواهی قاطبه ملت است. ما روحانی را عصاره و میوه سنت سیاستورزی و دولتمردی در ایران از خواجه نظامالملک تا امیرکبیر و از امیرکبیر تا آیتالله هاشمی میدانیم.
بزرگانی که استوانه تدبیر و اداره کشور در ایرانشهر بوده اند. ما معتقدیم اقتدار و اعتبار این نهاد تاریخی، که اکنون متکی به رای مستقیم ملت است، باید بازگردد و به همین علت نمیتوانیم تاسف خود را از برخی شیوههای غیراخلاقی در این انتخابات، قبل و بعد از رایگیری، پنهان داریم اما از منظر شکلگیری امر سیاسی مدرن از اینکه اصولگرایان با نامزدی واحد در روز رای گیری در انتخابات حضور داشتند خرسندیم و آن را به سود توسعه سیاسی کشور می دانیم.
این روش میتواند ملت ایران را در مسیر انتخابهایی روشنتر و دقیقتر قرار دهد، چنانکه در این انتخابات میان بازگشت به گذشته و حرکت به سوی آینده، راه دوم را برگزیدند و به مبارزات طبقاتی و برنامههای پوپولیستی و شعارهای غیر اخلاقی اصولگرایان، نه گفتند. اکنون اما نوبت رییس محترم جمهور است که فروتنانه و عالمانه به این رای اعتماد ملت پاسخ شایسته دهد. ما قبلا هم گفته بودیم از روز پس از پیروزی، با دولت محترم مشفقانه سخن خواهیمگفت و اتحاد راهبردی خود با این دولت را براساس مطالبات ملت تداوم خواهیم داد:
عبور از رکود و ایجاد رشد اقتصادی، تسری گفتگوی سیاسی از عرصههای بینالمللی به مسائل ملی برای حل مشکلاتی که به ویژه از سال ۱۳۸۸ باقی مانده، بازسازی و نوسازی و به ویژه جوانگرایی و چابکی کابینه، صیانت همهجانبه از حقوق شهروندی و آزادیهای اساسی و تبدیل آن از یک منشور اداری به برنامهای اجرایی و تلاش برای تداوم برنامه توسعه صنعتی کشور مهمترین مطالبات ما از دولت دوازدهم است که در بیانیههای بعدی به اطلاع دولت و ملت خواهد رسید.
ما با تبریک به رییس محترم و محبوب جمهور حسن روحانی در کسب رای اعتماد ملت ایران و با تقدیر از تدبیر مقام معظم رهبری، آیتالله خامنه ای در تببین و تثبیت حقالناس، با یاد آیتالله هاشمی رفسنجانی که به عنوان پایهگذار نهضت توسعه ایران پس از انقلاب اسلامی جایشان در میان ما خالی است و با سپاس از حجتالاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی که الهامبخش این پیروزی بزرگ بودند سر تعظیم بر آستان ملت ایران میساییم و به دولت محترم توصیه میکنیم که قدر این ملت را بداند و شکر نعمت را با خدمت ادا کند.
کارگزاران سازندگی ایران همچنین از اعضا، هواداران و همفکران خود و همه هممیهنانی که با حضور در ستادها و پویشهای انتخاباتی و حزبی و رسانهای به انتخاب آگاهانه ملت یاری رساندند و زمینه مشارکت و رقابت گسترده جناحهای سیاسی را فراهم آوردند تشکر میکند. چهره درخشان این دوره از انتخابات کنار رییس محترم جمهوری، معاوناول ایشان و عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی ایران داسحاق جهانگیری بود که خالصانه و خاضعانه ظرفیت سیاسی خود را در خدمت روحانی قرار داد و به صلاحدید جبهه اصلاحات وارد انتخابات شد تا نشان دهد درخت اصلاح و اعتدال و سازندگی ایران میوههای بسیار دارد و آیندهای روشن ...
ظهور سیاستمدارانی از این دست نمادی از پویایی نظام جمهوری اسلامی ایران است که افزون بر سرمایه اجتماعی مردم و رایدهندگان از سرمایه سیاسی نخبگان و رایسازانی برخوردار است که عنصر رقابت را پایه اصل مشارکت قرار میدهند و با این دو سرمایه بر مشروعیت نظام سیاسی ایران میافزایند. دور از ذهن نیست که اینک، نظام سیاسی و دولت دوازدهم به اتکای این دو سرمایه بزرگ اجتماعی و سیاسی برای عبور تاریخی از بحرانهایی که در سال سخت 88 دامن کشور را گرفت به راهاندازی یک" نهضت بزرگ مذاکره ملی" همت بگمارد.
دستور کار این مذاکره ملی میتواند اصلاح مناسبات جناحهای سیاسی قانونی کشور برای تقویت و تکامل رشد و توسعه اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و فرهنگی ایران و تعمیق دموکراسی نوپای کشورمان باشد تا زخمهای گذشته التیام یابد و راه به سوی آینده گشوده شود. ما در سایه این انقلاب یاد گرفتهایم که با هم در قالب نهاد انتخابات هماوردی کنیم.
اینک باید فرایند انتخابات در ایران را از صورت فصلی به شکل دایمی درآورد و از هم اکنون برای فصلهای بعدی رقابتهای سیاسی به برنامهریزی و اندیشهورزی پرداخت. اذعان اصولگرایان در مبارزات انتخاباتی به ضرورت رشد اقتصادی و توجه آنان به اهمیت حقوق شهروندی برای جلب نظر مردم و پرهیز از ماجراجویی و تندروی سیاسی(ولو در حد شعار) یک تحول بزرگ گفتمانی در این جناح است. ما این تحول را به فال نیک میگیریم و دعوت به تداوم و تعمیق آن میکنیم.
رای اصولگرایان در ایران بیاهمیت نیست و در یک رقابت شفاف رقیب خوب میتواند سبب رونق بازار سیاست شود، چنانکه در این دوره چنین شد. اصولگرایان نباید از صندوق رای ناامید شوند چراکه در جهان جدید راه حکمرانی از مردمسالاری میگذرد. انتخابات در ایران به یک نهاد ملی بدل شده و باید آن را حفظ کرد. این راه را ملت پیشروی ما قرار دادهاست. از میانه راه باز نگردیم، همانطور که ملت از میانه راه بازنگشت.-ایلنا