دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت: نباید این برداشت را داشته باشیم که انسان با اسلام رحمانی به صلح مطلق برسد/ باید تکلیف خودمان را با دشمن مشخص کنیم
آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت: : امروزه عده ای تلاش می کنند که آیات مربوط به جهاد و مقاومت را کنار بگذارند و یک نگاه به اصطلاح اسلام رحمانی داشته باشند. ما نباید این برداشت را داشته باشیم که انسان با اسلام رحمانی به صلح مطلق برسد. باید شخص و مؤمن تکلیف خود را نسبت به دشمنان مشخص کند
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مراسم اربعین شهادت سید حسن نصرالله و بزرگداشت رهبران شهید جبهه مقاومت با عنوان «آغاز نصرالله» عصر امروز توسط مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام با همکاری برخی دستگاههای بین المللی و نهادهای حوزوی و با حضور پرشور جوانان، طلاب، دانشجویان و فعالان فرهنگی بین المللی مقیم ایران در حرم مطهر امام خمینی(ره)، برگزار شد.
آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در این مراسم با قدردانی از شرکت کنندگان در مراسم و همچنین از حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی یادگار امام راحل بیان کرد: سید حسن نصرالله مؤمن واقعی بود و از ایمان عقلی، فطری و شهودی برخوردار بود و در نظام شهودی قدم گذاشت.
وی با اشاره به آیه 46 سوره مبارکه سبأ «قل انما اعظکم بوحدة أن تقوموأ لله مثنی وفردی ثم تتفکروا ما بصاحبکم من جنة إن هو إلا نذیر لکم بین یدی عذاب شدید» گفت: انسان دو قیام دارد، یک قیام فردی یعنی رسیدن به نگاه توحیدی و حقیقت توحید و حرکت برای خدا و به سوی خدا داشته باشد و قیام دوم هم قیام اجتماعی و تحقق عدالت است. سید حسن نصرالله هم قیام فردی داشت و هم قیام اجتماعی داشت. مؤمن، مسلمان و موحد بود و در محور مقاومت تلاش کرد و رهبر مقاومت شد. سید حسن نصرالله پیرو دقیق و جامع و عمیق در حوزه قرآن و عترت داشت. تفکر او تفکر مقاومتی بود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: امروزه عده ای تلاش می کنند که آیات مربوط به جهاد و مقاومت را کنار بگذارند و یک نگاه به اصطلاح اسلام رحمانی داشته باشند. ما نباید این برداشت را داشته باشیم که انسان با اسلام رحمانی به صلح مطلق برسد. باید شخص و مؤمن تکلیف خود را نسبت به دشمنان مشخص کند که قرآن می فرماید دشمنان را به معنای واقعی دشمن ببینید و نسبت به آنها شناخت داشته باشید. امام خمینی(ره)، همه دشمنان را به ما شناساند که استکبار و صهیونیسم را یک امر جدی بگیرید. بحث به فلسطین مربوط به یک منطقه و مسلمانان نیست بلکه مربوط به همه موحدان عالم است و همه آزادیخواهان دنیا باید به حوزه فلسطین بپردازند. این انگاره یک انگاره غلطی است که با دشمنان سر سازش داشته باشیم. آنها سازش را نمی فهمند. زبان آنها فقط و فقط و فقط مقاومت و ایستادگی است. آنها نگاه سلطه جویانه نسبت به کل جامعه دارند و می خواهند همه خادم آنها شوند. نگاه آنها نژادپرستانه است. فلسطین و غزه اکنون یک زندان بین المللی شده اند.
آیت الله رمضانی ادامه داد: شهید سید حسن نصرالله تفکر مقاومتی داشت. جامعه نیازمند این نوع تفکر است. او شخصیتی بود که متأثر از امام خمینی بود. و ولایت پذیری او در میان عام و خاص مشهور و زبانزد بود. ولایت پذیری که سید حسن نصرالله و مجموعه مقاومت داشتند زبانزد عام و خاص بود. او اهل ولا بود و عهد و پیمانی که در نظام ولایی داشت به آن پایبند بود. او ولایت پذیر به معنای واقعی کلمه بود. باورمند به پیروز بود. این شهید در میدان عظیم جهاد، ترس را ترساند و دشمنان مقابل نیز ترسو بودند. شجاعت سید حسن نصرالله شجاعتِ صادقانه بود. او در این شجاعت صادق بود. او به معنای واقعی کلمه مجاهد بود. هم مجاهد فی الله و هم مجاهد فی سبیل الله. از هدایت معنوی از جانب حق برخوردار بود.
وی با بیان این که تئوری مقاومت در قرآن کریم و در روایات برای کشورگشایی، سلطه جویی و کام جویی نیست، تصریح کرد: تئوری مقاومت از دیدگاه قرآن و عترت برای مقابله با خودکامگی، زر و زور و تزویر و استکبار است. در طول تاریخ دیدیم که نظام استکباری و مستکبرین در برابر جبهه حق قرار گرفتند. مستکبرینی که در طول تاریخ در برابر انبیای الهی ایستادند شکست خوردند.نظام لیبرالیسم نظامی بوده که درصدد محدود کردن دین و نظام کمونیسم درصدد محو دین بود. در طول تاریخ اسلام به صورت های دیگر درصدد بودند دین را تحریف و محو کنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) افزود: اگر اسلام با زبان عقل و فطرت خوب معرفی شود ما فاتح میدان در جنگ نرم خواهیم بود. اگر فاتح جنگ نرم شویم پیروز دیگر میادین جنگ نیز خواهیم بود. بر جوانان و ملل عالم لازم است که این فهم از اسلام را دنبال کنند، نه آن فهم از اسلامی که تل آویو را تایید و به رسمیت بشناسند. نه آن فهم از اسلامی که درصدد است به صلح مطلق برسد.
آیت الله رمضانی با اشاره به وعده پیروزی در دین خاطرنشان کرد: امام علی(ع)، وعده نصر و فتح مبین داده است که در آن هنگام که پرچم را در روز جنگ جمل به دست فرزندش محمد بن حنفیه داد فرمود: اگر کوه ها متزلزل شوند تو تکان مخور! دندان هایت را بر یکدیگر بفشار و جمجمه خویش را به خدا عاریت ده! قدم هایت را بر زمین میخکوب کن! و نگاهت به آخر لشکر دشمن باشد. چشمت را فروگیر و بدان نصرت و پیروز از سوی خداوند سبحان است.