کد خبر: 203854
A

انتقاد ارگان رسانه ای حوزه از تلویزیون: به معدود تماشاگران خود دل خوش کرده اند/ مدیران رسانه ملی باید تغییر روش دهند

ارگان رسانه ای حوزه به نقل از یک تهیه‌کننده سینما و تلویزیون گفت: رسانه ملی به جایی رسیده که خود را به معدود تماشاگرانی که به صورت سنتی رادیو و تلویزیون را دنبال می‌کنند دل خوش کرده است درحالی‌که رسانه ملی برای مردم کشورمان است

انتقاد ارگان رسانه ای حوزه از تلویزیون: به معدود تماشاگران خود دل خوش کرده اند/ مدیران رسانه ملی باید تغییر روش دهند

 به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛خبرگزاری حوزه  به نقل از یک تهیه‌کننده سینما و تلویزیون گفت: در شرایطی که با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم مواجه هستیم ساخت کارهایی که در آنها موضوع و محور خانواده است جز ضرورت‌ها بوده و باید از آن حمایت شود.

محسن جاهد تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه با بیان اینکه ساخت فیلم های خانوادگی در شرایط فعلی باید جزو اولویت‌ها باشد، گفت‌: در شرایطی که با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم مواجه هستیم ساخت کارهایی که در آنها موضوع و محور خانواده است جز ضرورت‌ها بوده و باید از آن حمایت شود، چون جامعه فعلی نیازمند الگوسازی است تا بتواند سبک زندگی متناسب با آموزه‌های ایرانی اسلامی را در جامعه اشاعه دهد.

وی افزود: متاسفانه به روشنی می‌بینیم در برخی خانواده‌ها دیگر اصالت ایرانی اسلامی دیده نمی‌شود چون الگوهای خوبی در اختیارشان نبوده است. در شرایط فعلی دیگر خانواده‌ها نمی‌توانند به تنهایی فرزند خود را پرورش دهند بلکه باید به آنها در تربیت کمک شود. مدرسه و دانشگاه قادرند قدم‌های خوبی در این رابطه بردارند. در کنار آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، نهادهای فرهنگی نیز انتظار می‌رود ابزاری موثر برای پرورش نسل جوان باشند.

این سینماگر ادامه داد: وقتی از ابزارهای فرهنگی و هنری نام می‌بریم سینما و تلویزیون مهم‌ترین بخش‌های قسمت عرصه فرهنگ و هنر را به خود اختصاص می‌دهد زیرا مخاطبان این عرصه بسیار گسترده هستند و از سینما و تلویزیون تاثیر بسیاری دریافت می‌کند اما آن چیزی که امروز ما روی پرده سینماها شاهدش هستیم چندان با فرهنگ ایرانی اسلامی همخوانی ندارد البته منکر کارهای با کیفیت در این حوزه نیستم اما با استثناها نمی‌توان کاری را پیش برد.

 

وی درباره عملکرد تلویزیون نیز چنین توضیح داد: رسانه ملی به جایی رسیده که خود را به معدود تماشاگرانی که به صورت سنتی رادیو و تلویزیون را دنبال می‌کنند دل خوش کرده است درحالی‌که رسانه ملی برای مردم کشورمان است ولی آن چیزی که امروز به اسم فیلم و سریال در تلویزیون تولید می‌شود به هیچ وجه نتوانسته رضایت‌بخش عمده‌ای از جامعه را فراهم کند، برای همین مدیران این رسانه باید تغییر روش داده و نگاه خود را به عموم مردم و سلیقه آنها اختصاص دهند.

 

وی در انتهای این گفتگو تاکید کرد: این روزها پلتفرم‌ها نسبتاً با اقبال مردم مواجه شده من این موضوع را چندان به کیفیت آن تولیدات رتبط نمی‌دانم بلکه باورم این است سریال‌های شبکه نمایش خانگی به واسطه نبود تولیدات با کیفیت در تلویزیون مورد استقبال قرار گرفته‌اند وگرنه نه تنها کیفیت چندان چشمگیری ندارند، بلکه در برخی مواقع آثارشان با فرهنگ خانواده ایرانی مغایرت دارد. در این رابطه باید اندیشه لازم برای جلوگیری از آسیب‌ها گرفته شود

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر