کسی که در تحصن مجلس ششم شرکت کرده، حق ندارد در جمهوری اسلامی وزیر شود
گودرزی، نماینده تندروی مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی کار گفت: آقای میدری در تحصن مجلس ششم شرکت کرده و پای آن نامه مشهور علیه رهبر انقلاب را که خواسته بودند رهبری جام زهر را بنوشد، امضا کرده است. چنین کسی حق ندارد در جمهوری اسلامی وزیر شود. میگویند ایشان توبه کرده است، اگر توبه کرده، خدا قبول کند، اما چرا باید به مسئولیت وزاتخانه برسد. کدام نظام سیاسی حاضر است پست وزارتخانه را به یک چنین شخصی بدهد؟!
به گزارش سایت دیدهبان ایران، عباس گودرزی، نماینده تندروی مجلس دوازدهم و عضو کمیسیون اجتماعی در مخالفت با احمد میدری، وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: آقای میدری در تحصن مجلس ششم شرکت کرده و پای آن نامه مشهور علیه رهبر انقلاب را که خواسته بودند رهبری جام زهر را بنوشد، امضا کرده است.
وی با قرائت نامه نمایندگان مجلس ششم به رهبر انقلاب و همچنین بیانات مقام معظم رهبری در سال ۸۲، گفت: در جلسه کمیسیون اجتماعی از آقای پرسیدم که آیا قبول دارند اقدام مجلس ششم خلاف امنیت کشور بود که ایشان طفره رفتند و سکوت کردند. اما بعد در سایر کمیسیونها مورد سوال قرار گرفتند و در جلسات بعدی این موضوع را پذیرفتند، منتهی آیا باید درباره موضوعی به این مهمی تعللی کرد و بعد جواب داد؟
گودرزی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی نگاه ضدجمعیتی دارد، گفت: آقای میدری گفته است که متولدین دهه ۶۰ باعث شدند که در دهه ۸۰ مشکل اشتغالزایی ایجاد شود.، این نگاه شد جمعیتی است. مسئولیت یک وزارتخانه کاملا سیاسی است و وزیر هر حرفی میزند، تاثیر زیادی در جامعه میگذارد.
گودرزی خاطرنشان کرد: مجلس ولایتمدار است و قطعا در راستای توصیههای حکیمانه رهبر انقلاب حرکت میکند و با دولت هم تعامل دارد منتهی تعامل با دولت صرفا به معنای حمایت از افراد معرفی شده نیست. مخالفت هم تعامل و کمک به دولت محسوب میشود.
نماینده تندروی مجلس دوازدهچ بیان کرد: گفته شده است که دستگاههای امنیتی همه وزرای پیشنهادی را تایید کردند. از دستگاههای امنیتی گلایه دارم که چرا باید چنین افرادی را تعیین کنند. البته که گزارههایی دارم که چندین نفر مورد تایید قرار نگرفتهاند. لازم است دستگاهها درباره تکتک وزرای پیشنهادی اعلام نظرشان را رسماً بگویند؛ البته حتی اگر دستگاهها تایید کرده باشند هم بحث بر سر آن است که رهبری به نمایندگان مجلس نفرمودند که ببینید دستگاهها چه نظری دارند و بعد شما سکوت کنید و رای دهید.
نماینده اصولگرای تندروی مجلس تاکید کرد: آقا روز تنفیذ با ما صحبت کردند و با بیان شاخصهایی فرمودند که براساس معیارهایی رای دهیم و تاکید داشتند که یکی از این معیارها معتقد از بن دندان به جمهوری اسلامی است.
گودرزی با تاکید بر اینکه نباید از فتنه به سادگی عبور کرد، گفت: نباید ساده از کسانی که از فتنه ۸۸ سهم داشتند، گذشت. امروز سران فتنه به خاطر رأفت اسلامی در حصر هستند وگرنه باید با آنها با اشد مجازات برخورد میشد چون تحریمهای فلجکننده محصول فتنه ۸۸ است.
وی افزود: برخی میگویند آقای میدری توبه کرده است، اگر توبه کرده، خدا قبول کند، اما چرا باید به مسئولیت وزاتخانه برسد. کدام نظام سیاسی حاضر است پست وزارتخانه را به یک چنین شخصی بدهد؟!
گودرزی همچنین خاطرنشان کرد: وزارتخانه یک مسئولیت کاملا سیاسی است و در دولت شهید رئیسی هم گفتم اشتباه است شخصیت کاملا ورزشی را در سمت ورزشی بگذارید که بعداً دیدیم که چه افتضاحی در مناسبات ورزشی به هم خورد؛ وزارتخانهها سیاسی هستند و هر حرف وزیر در کشور تاثیرگذار است.
گفتنی است، دومین جلسه بررسی رای اعتماد نمایندگان مجلس به وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم، از صبح امروز (یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است که در نوبت عصر نیز ادامه پیدا کرده است.