کد خبر: 19276
A

سوابق قضایی ابراهیم رئیسی برای تصدی پست ریاست‌جمهوری کافی است؟

علیرضا رحیمی، عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون دوره پوستر و عکس چاپ کردن گذشته و مردم بیش از آن‌که به این مسائل ظاهری توجه کنند، سابقه سیاسی و تجربیات مدیریتی نامزدها را بررسی می‌کنند.

سوابق قضایی ابراهیم رئیسی برای تصدی پست ریاست‌جمهوری کافی است؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که مردم کارنامه و سابقه نامزدهای انتخاباتی را بررسی می‌کنند، تاکیدکرد: سوابق قضایی رئیسی برای تصدی پست ریاست‌جمهوری کافی نیست.
 

علیرضا رحیمی، در واکنش به اعلام کاندیداتوری حجت‌الاسلام رئیسی بر لزوم بررسی این موضوع از دو منظر تاکید کرد و گفت: نکته اول نگاه مردم و میزان توفیق رئیسی در اقناع افکار عمومی است و حال آن‌که مردم برای تصمیم‌گیری درباره انتخاب فردی که قرار است شخص دوم مملکت باشد، به سابقه و کارنامه افراد نگاه می‌کنند.

مردم کارنامه و سابقه نامزدهای انتخاباتی را بررسی می‌کنند

او گفت: مردم به کارنامه و سابقه نامزدها، تجربیات اجرایی، اقدامات موفق مدیریتی، نحوه برقراری ارتباط با توده مردم، چگونگی حضور در تصمیمات مهم نظام و همچنین اشراف به مسائل مربوط به حوزه‌های معیشتی و اقتصادی مردم، اشتغال جوانان و مسائل اجتماعی توجه می‌کنند؛ چرا که این دست موضوعات برای مردم حائز اهمیت هستند.

سوابق قضایی رئیسی برای تصدی پست ریاست‌جمهوری کافی نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: باوجود این‌که سوابق قضایی و اشراف آقای رئیسی بر حوزه قضایی مورد توجه مردم قرار می‌گیرد اما به هیچ عنوان برای تصدی پست ریاست جمهوری کافی نیست.

او گفت: نگاه مردم به این خواهد بود که شخص دوم مملکت چگونه و به چه شیوه‌ای می‌خواهد و می‌تواند در تعامل با حاکمیت و دیگر قوا و همین‌طور تعامل با دستگاه‌های زیرمجموعه دولت خود عمل کند و اینکه چگونه می‌تواند انسجام لازم را در دستگاهی که اداره می‌کند، برقرار کند.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: قطعاً نه‌تنها قشر تحصیل‌کرده، بلکه اقشار معمولی و طبقه متوسط جامعه توجه خواهند داشت که فردی که به‌دنبال تصدی ریاست‌جمهوری است، برای معکوس کردن روند شهرنشینی و مهاجرت مردم از روستاها، کنترل حاشیه‌‌نشینی در شهرها و همین‌طور موضوع مبارزه با بیکاری و بهبود وضعیت اشتغال چه دیدگاه‌ها و برنامه‌هایی دارد و این‌که کارنامه و سابقه آن فرد در این راستا چه بوده است.

او گفت: مردم همواره ثابت کرده‌اند، بسیار هوشمند بوده و نگاه‌شان به مسائل نیز بسیار به‌روز و پیش‌رو است و هرگز از تحولات زمانه عقب نمی‌مانند.

کاندیداها نمی‌توانند صرفاً با تغییر ادبیات و چارچوب شکلی و ظاهری نظر مردم را جلب کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم یادآور شد: اگر کاندیدایی با تغییر ادبیات سیاسی خود یا تغییر چارچوب ظاهری و شکلی به‌دنبال جلب توجه مرم باشد، موفق نخواهد بود؛ چرا که مردم با هوشمندی و از منظر ارزیابی بررسی می‌کنند.

مردم بیش از توجه به مسائل ظاهری، سوابق سیاسی نامزدها را بررسی می‌کنند

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون دوره پوستر و عکس چاپ کردن گذشته و مردم بیش از آن‌که به این مسائل ظاهری توجه کنند، سابقه سیاسی و تجربیات مدیریتی نامزدها را بررسی می‌کنند.

تحولات اخیر حوزه فناوری، نگاه جامعه را تغییر داده است

او یادآور شد: به هر حال باید توجه کنیم یکی از تحولات و پیشرفت‌هایی که باید در دهه پیشرفت و عدالت، مدنظر باشد، توسعه و پیشرفت در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است و این درحالی است که تحولات اخیر در حوزه فناوری و ارتباطات، نگاه جامعه را نسبت به بسیاری مسائل تغییر داده است.

مردم به کوچکترین تناقض در حرف و عمل کاندیداها واکنش منفی نشان می‌دهند

رحیمی در پایان و در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا امکان دارد این رویکرد تبلیغاتی که تاحدودی متظاهرانه و فریب‌کارانه است، در افکار عمومی تاثیر معکوس بگذارد، گفت: به هر حال مردم کوچک‌ترین تناقض و تغییر در حرف و عمل افراد را به‌دقت بررسی می‌کنند و حتماً به این تناقض‌ها واکنش منفی نشان خواهند داد.- ایلنا

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر