حمله ارگان رسانهای نزدیک به سپاه به «جوکر دو»/ نباید به اینها مجوز بدهید!
ارگان رسانهای نزدیک به سپاه برخی از برنامههای شکبه نمایش خانگی را مورد حمله قرار داد.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ خبرگزاری فارس، ارگان رسانهای نزدیک به سپاه، طی انتشار متنی، برخی از برنامههای شکبه نمایش خانگی را مورد حمله قرار داد.
این ارگان رسانهای نوشت: «در حالی که شبکه نمایش خانگی متولی نظارتی دارد، برخی از تولیدات پلتفرمها مورد انتقاد مخاطبین قرار گرفته است.
«یک جمع خانوادگی حتی جرعت دیدن یک رئالیتیشو از پلتفرمهای ایرانی رو هم نداریم.» این جمله برخی از خانوادههایی است که از محتوای شبکه نمایش خانگی استفاده میکنند.در حالی که فصل اول یکی از رئالیتیشوهای کمدی فضای ویاودیها با انتقادات زیادی مواجه شد و کارشناس سینما و تلویزیون محمد کلهر نوشته است که «جوکر۲ واقعا مبتذل و ناامیدکننده است.» فصل بعدی این رئالیتیشو با حضور بانوان ساخته میشود.از طرفی با توجه فضای این برنامه تعداد شوخیهای غیر اخلاقی آن به اندازه چند سریال است و نظارت پسینی ساترا هم پلانی از آن را حذف نکرده است.
پیش از این، این برنامه با انتقاداتی از سوی کارشناسان مواجه شده بود، همچنین صحنههایی در سریالهای «در انتهای شب»، «قطب شمال» و «زخم کاری» مورد بحث قرار گرفته و یکی از این صحنهها بعد از انتشار و با تذکر ساترا توسط پلتفرم پخش کننده حذف شده بود.
در فصل بعدی جوکر۲ الیکا عبدالرزاقی، سوسن پرور، رویا میرعلمی، ناهید مسلمی، نرگس محمدی، ژاله صامتی، گیتی قاسمی و متین ستوده حضور خواهند داشت.
در تمام دنیا کارشناسان نظارت بر محتوای پخش شده توسط ویاودیها به دلیل اعتمادی که خانوادهها به آن دارند را دارای اهمیت میدانند.
معاون کاربران و تنظیمگری اجتماعی ساترا محمد صادق افراسیابی میگوید که «یکی از مهمترین دستاوردهای ساترا در یکسال گذشته، ایجاد تحولی مهم و چشمگیر در نوع حکمرانی فرهنگی فضای مجازی خصوصا شبکه نمایش خانگی با هدف تحقق فضای مجازی سالم، مفید و امن بود.»کارشناس سینما و تلویزیون در مقابل احسان هوشیارگر میگوید که «شاید ساترا ضوابط و دستورالعملهایی داشته باشد اما تجربه اخیر آثار شبکه نمایش خانگی نشان میدهد که این نهاد در تنظیمگری محتوا موفق نبوده و نمونههای این عدم موفقیت را در «جوکر» و «در انتهای شب» میبینیم.»
آفکام (Office of Communications) یکی از مهمترین نهاد نظارتی است که وظیفه نظارت بر خدمات رسانهای و ارتباطی در انگلستان را بر عهده دارد و دستورالعملها و مقرراتی را برای سرویسهای VoD تعیین میکند.این مقررات شامل محتوای قابل پخش، حفاظت از کودکان، تبلیغات و موارد مرتبط با حریم خصوصی کاربران است.قوانین سختگیرانه آفکام شامل اولویتهای ملی و فرهنگی مطابق با فرهنگ بریتانیا است.این نهاد نظارتی قدرت قانونی برای اعمال جریمهها و مجازاتهای مالی علیه سرویسهایی که از قوانین و مقررات تخطی کنند را دارد».