کد خبر: 189914
A

قاضی زاده هاشمی: شوک های ارزی را جمع کنیم/قانون هدفمندی یارانه ها باید کامل اجرا شود/طوری صحبت نکنیم گویی انگار دنیا از امروز شروع شده است

قاضی زاده هاشمی، کاندیدای شماره یک انتخابات ریاست جمهوری به سوالات کارشناسان اقتصادی پاسخ داد.

قاضی زاده هاشمی: شوک های ارزی را جمع کنیم/قانون هدفمندی یارانه ها باید کامل اجرا شود/طوری صحبت نکنیم گویی انگار دنیا از امروز شروع شده است

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛در ابتدای اولین مناظره انتخاباتی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، مهدی خسروی، مجری این مناظره شماره های اختصاص یافته به کاندیداها را اعلام کرد.

بنا به گفته مجری مناظره انتخابات ریاست جمهوری، طرح پرسش‌های نامزدها براساس شماره نامزدها خواهد بود و دیگر قرعه کشی انجام نخواهد شد.

هر نامزد در سه بازه زمانی ۸ دقیقه به مدت ۲۴ دقیقه می‌تواند به سوالات پاسخ دهد و سرانجام در یک فرصت ۶ دقیقه‌ای به جمع بندی اظهارات خود و حتی پاسخ به انتقادات یا دفاعیاتش خواهد پرداخت.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی اولین کاندیدایی است که به سوال پاسخ داد. او بر صندلی شماره یک تکیه زده است.

هر نامزد باید به این سوال ها جواب دهد

دانش‌جعفری: آیا دولت شما آنچه در برنامه هفتم پیش بینی شده را قبول دارد؟

غضنفری: هر سال در دولت شما چقدر سرمایه گذاری می شود، از کجا؟ و نقش بخش خصوصی چیست؟

مظاهری: برای تامین رشد هشت درصد سرمایه گذاری همیشه امکان خوبی بوده است؛ برنامه شما برای جلب سرمایه گذاری خارجی و هدایت آن و البته درچارچوب قانون مصوب مجلس و مجمع تشخیص چیست؟

فولادگر: چه برنامه ای دارید که بحث سند راهبردی توسعه صنعتی در کشور تهیه، تدوین و ابلاغ شود؟

حمید پورمحمدی: برای بهبود فضای کسب و کار و ارتقای جایگاه کشور در فضای کسب و کار چه میکنید؟

مروی: برای تامین نهاده‌ها باید ثبت سفارش شود؛ تقاضا برای ارز وارداتی زیاد است و اینها باید ۶-۷ ماه در نوبت بمانند؛ صادرکننده هم برایش نمی صرفد و انگار به او ۳۰-۴۰ درصد مالیات می بندیم. برنامه شما برای بحث پیمان سپاری ارزی چیست؟

نجفی عرب: برنامه مشخصی درباره ثبات بخشی به اقتصاد کلان کشور که فعالان اقتصادی بتوانند در وادی این ثبات که ایجاد می‌شود، برنامه مشخصی داشته باشند چیست؟ امروز واقعا در این زمینه دچار مشکلیم. صبح بلند می شویم می بینیم تورم و نرخ ارز و ... تغییر کرده است.

پاسخ قاضی زاده هاشمی، کاندیدای شماره یک:

* به عنوان یکی از اعضای تیم رئیس جمهور وظیفه دانستم که پرچم شهید رئیسی که به دست گرفته بود و یک مدل و مسیر جدید در حکمرانی کشور عرضه کرده بود با قدرت دست بگیرم.

*در ابتدا یک تذکر بدهم، من که جوانترین عزیزان هستم و ۲۰ سال سابقه اجرایی داشتم، همه کسانی که به عنوان رجل سیاسی - مذهبی شناخته شدند سابقه طولانی خدمت و اعلام مواضع بودند همکار یا متعلق به یک دولت بودند طوری صحبت نکنیم گویی انگار دنیا از امروز شروع شده و برگردیم همه چی گذشته را نقد کنیم بدون اینکه نقش و جایگاه خودمان را ببینیم مردم ازوعده خسته شده اند.

*باید نباید گفتن کار ساده ای است باید بگوییم اینکاری که می خواهیم انجام بدهیم چگونه انجام دهیم با چه تیمی؟ با چه روشی؟ بعد در سابقه کاری ما نکته ای وجود دارد که ما می توانیم یا نه این وعده دادن ها سطح ریاست جمهوری مردم باور می کنند وقتی به عمل نمی رسد نیمی از مردم ناامید می شوند با صندوق قهر می کنند. اگر بین وعده و حرف ما یکی بینید تمایل پیدا کنند و به میدان بیایند و رأی بدهند.

*برای رشد ۸ درصد نیازمند سرمایه گذاری هستیم با فرض اینکه ناترازی انرژی را کنترل کنیم. جدی ترین کار در داخل اجرای تام قانون هدقمندی یارانه ها است که به درستی انجام نشده و بازتوزیع درست ثروت انجام شود.

*اکثر منابع دولت صرف هزینه های دولت می شود از سوی دیگر به بخش خصوصی اعتماد نکردیم و دست آنها را بسته ایم اما باید کاری کنیم که بخش خصوصی شریک راهبردی دولت باشد و مسائل سیاسی را اقتصاد جمع کنیم، شوک های ارزی را جمع کنیم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر