کد خبر: 189372
A

سخنگوی حزب اعتماد ملی: بخش اعظمی از افرادی که در انتخابات شرکت نکرده‌اند از اردوگاه اصولگرایان نبودند

با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، تعداد وعده‌های کاندیدا‌ها رو به افزایش است، رویا پاک سرشت، خبرنگار سیاسی فرارو، در استدیو فرارو، میزبان محمدصادق جوادی حصار، فعال سیاسی اصلاح طلب و سخنگوی حزب اعتماد ملی است تا به بررسی این موضوع پرداخته شود.

سخنگوی حزب اعتماد ملی: بخش اعظمی از افرادی که در انتخابات شرکت نکرده‌اند از اردوگاه اصولگرایان نبودند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ محمد صادق جوادی‌حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی، درباره فساد اقتصادی و وعده‌های کاندیدا‌ها در این باره گفت: فساد در بخش‌هایی از سیستم اداری و دیپلماتیک ما به سمت نهادیه شده و سخت است، می‌شود به راحتی فساد را کنترل کرد، به شرطی که کنترل کنندگان امر فساد، خود، پاک دست باشند و آلودگی نداشته باشند. چون این آلودگی آن‌ها را ماخوذ به آلودگی‌هایی می‌کند که از جانب دیگران رخ می‌دهد و اگر دولت پاکدست و سالم و صالح سرکار باشد، بدون تردید امکان کنترل فساد وجود دارد و نظارت همگانی، آزادی مطبوعات، آزادی حقوقدانان، آزادی کنترل دولت توسط افکار عمومی و نظارت، مواردیست که در برنامه آقای پزشکیان هم هست.

وی در بخش دیگری درباره حضور قشر خاکستری در انتخابات گفت: بدون تردید برای همگان روشن است که بخشی از قشر خاکستری که در انتخابات شرکت نمی‌کردند از اردوگاه اصولگرایان نبودند. جریان اصولگرایی در دو سه انتخابات گذشته موفق شده بود بخش قابل توجهی از طرفداران خود را با انگیزه یکدست سازی کشور و یکدست سازی مدیریت کشور، پای صندوق بیاورد. آن انگیزه، اگر برای اصولگرایان باقی مانده باشد، سقف مشارکت آن‌ها، همین بخشیست که تا به حال بوده. اما بخش اعظمی از افرادی که در انتخابات شرکت نکرده‌اند از اردوگاه اصولگرایان نبوده و اگر فعال شوند تحت تاثیر جریان اصلاح طلب و جریان‌های منتقد اجتماعی خواهد بود.

سخنگوی حزب اعتماد ملی در پاسخ به پرسشی درباره بستن مرز‌های شرقی کشور گفت: سال‌هاست که درباره مرز‌های شرقی صحبت‌هایی گفته می‌شود، از جمله وقتی که خود آقای قالیباف رییس نیروی انتظامی کشور بودند و وعده داند که دیوار بتنی می‌گذارند از شمال خراسان تا جنوب سیستان و بلوچستان. ولی واقعیت امر این است که به دلایل زیادی این اتفاق تا کنون نتوانسته بخورد. اول این که چنین کاری در اولویت هیچ دولتی نبوده و همه گفته اند که انجام این کار خوب است، اما در اولویت قرار نداشته.

او افزود: همچنین باید ببینیم در سبد هزینه و فایده از این اتفاق چه هزینه‌ای باید ببریم و چه فایده‌ای میبریم، به گمان من این سخن آقای قالیباف باید معطوف به یک رخداد باشد برای مثال رخداد امنیتی. مثلا ایشان معتقدند که ناآرامی و عدم امنیت در مرز‌های شغلی به خاطر غیرقابل کنترل بودن مرز است و برای قابل کنترل شدن مرز باید هزینه‌های ریالی و انسانی را بسنجیم و ببینیم چه فایده‌ای دارد. من معتقدم این نوع وعده‌ها هم شدنی است و هم نشدنی یعنی اگر در اولویت قرار بگیرند قابل اجرا هستند، اما فشار‌های اقتصادی و مشکلات اقتصادی کشور به حدی است که برای آقای قالیباف نیز بعد از ۶ ماه تا یک سال به فراموشی سپرده می‌شود همانطور که برای دولت‌های قبل هم به فراموشی سپرده شده بود.

منبع: فرارو

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر