روایت خواندنی از نامزد شدن ناصر حجازی در انتخابات ریاست جمهوری
اسطوره آبی همواره از حضور مدیران غیر ورزشی در باشگاهها ناراحت بود و میگفت وقتی کسی در کاری تخصص لازم را ندارد همه چیز را ناخواسته خراب میکند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، روزنامه خبرورزشی نوشت: خبرورزشی اولین رسانهای بود که خبر تصمیم ناصر حجازی را برای ثبتنام در نهمین دوره ریاست جمهوری منتشر کرد. اردیبهشت ماه سال ۸۴۴ تیتر یک روزنامه خبرورزشی این بود؛ «ناصر حجازی: در انتخابات ریاست جمهوری شرکت میکنم». اسطوره آبی همواره از حضور مدیران غیر ورزشی در باشگاهها ناراحت بود و میگفت وقتی کسی در کاری تخصص لازم را ندارد همه چیز را ناخواسته خراب میکند. چرا آدم سیاسی در همان دنیای سیاست نمیماند؟
تا اینکه یک ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری فکری در ذهن ناصرخان جرقه زد. او میگفت: من میروم ثبتنام میکنم تا همه متعجب شوند و ببینند حضور یک ورزشی در یک مقام سیاسی چقدر عجیب است بلکه بفهمند حضور آنها هم در ورزش عجیب و نگرانکننده است. اگر تأیید صلاحیتم کردند که بعید است و رأی آوردم برای هر وزارتخانه بهترین گزینه را پیدا میکنم اما اجازه نمیدهند تا آن مرحله جلو بروم و اصلاً تأیید صلاحیت نمیکنند اما حداقل این جوری حرفم که ورزش جای آنها نیست را زدهام.
اواخر اردیبهشت ماه ناصر حجازی همراه با بهمن اسدی، دوست قدیمیاش، راهی وزارت کشور شد. هنگامی که وارد سالن اصلی برای ثبتنام شد مرحوم سیدرضا زوارهای کار ثبتنامش را به اتمام رسانده بود. او سالها رئیس سازمان ثبت اسناد کشور و از اعضای شورای نگهبان بود. سلام گرمی با حجازی انجام داد و وقتی دور شد ناصرخان سؤال کرد این آقا را نشناختم که به او گفته شد فلانی است. هنگام حضور ناصر حجازی، چهره خوشتیپ و محبوب ورزش کشور در وزارت کشور برای ثبتنام، تمام عکاسان و خبرنگاران او را احاطه کرده بودند. دقایقی بعد شهردار وقت تهران محمود احمدینژاد، با تعدادی همراه وارد شد تا ثبتنام کند. چون هیأت همراه داشت، ناصر حجازی سؤال کرد این آقا چه سمتی دارد که دورش شلوغ است و پاسخ شنید شهردار تهران.
بعد از چند دقیقه ناصرخان از وزارت کشور خارج شد و برای صرف ناهار به رستورانی قدیمی در خیابان سنایی رفت و از خاطراتش که از ۱۸ سالگی با دوستان فوتبالی و هنری در این زیرزمین غذا خوردهاند و چقدر خاطره شیرین دارند و اینکه یا برخی از دنیا رفتهاند و خیلیهایشان هم دیگر در ایران زندگی نمیکنند، گفت. یک روز بعد از ثبتنام خیلیها از طریق دوستان مشترک برای حجازی پیغام میفرستادند که خودشان با پول شخصیشان در شهرهای مختلف برای او ستاد تبلیغاتی تشکیل میدهند و ناصرخان هم میگفت برنامه نریزید چون من تأیید صلاحیت نمیشوم!
حجازی باسواد بود و خوشکلام. خبرنگاران از او درباره برنامههایش در صورت پیروزی در انتخابات سؤال میکردند و پاسخهای پخته او برای اهالی رسانه جالب بود. در میان چهرههای مختلف ورزشی و غیرورزشی ناصر حجازی اولین چهرهای بود که اظهار داشت پرداخت یارانهها به ضرر اقتصاد کشور و به ضرر مردم است. حرفهایش را در زمان دولت وقت به زبان آورد و مثل برخی صبر نکرد که وقتی دولت عوض شد انتقاد کند.
ناصر حجازی تأیید صلاحیت نشد چون رجال سیاسی نبود. بخشی از مصاحبه او با روزنامه خبرورزشی بعد از اعلام رسمی رد صلاحیتش این جملات بود: «به این دلیل وارد این کارزار شدم که سیاسیها متعجب و ناراحت شوند و حالا هم بدون تعارف میگویم همانطور که سیاسیها دوست ندارند ما ورزشیها سمت منصب و کار و تخصص آنها برویم ما ورزشیها هم دوست نداریم آنها وارد فوتبال شوند چون تخصص لازم را ندارند.»