رئیسی در سیامین اجلاس سراسری نماز: نماز امیدآفرینترین فریضه در بین تمام فرایض است
رئیس جمهور نماز را امیدآفرینترین فریضه و موثرترین عنصر در زمینه خودسازی و جامعهسازی دینی توصیف کرد و گفت: نماز در حیات طیبه بسیار تاثیرگذار بوده و اساسا شکلگیری حیات طیبه بدون نماز ممکن نیست و دست یافتن به جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز شنبه در جریان سفر به استان زنجان، در سیامین اجلاس سراسری نماز که در این استان برگزار میشود، با قدردانی از تلاشهای مؤثر حجتالاسلام والمسلمین قرائتی برای اقامه این فریضه الهی تصریح کرد: تلاش برای ترویج و اقامه نماز باید همواره ادامه داشته باشد چرا که نماز ستون دین است.
رئیس جمهور نماز را مؤثرترین عنصر در زمینه خودسازی و جامعهسازی دینی توصیف کرد و افزود: نماز در حیات طیبه بسیار تأثیرگذار بوده و اساساً شکلگیری حیات طیبه بدون نماز ممکن نیست و دست یافتن به جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست.
رئیسی نماز را محور سبک زندگی اسلامی دانست و اظهار داشت: اولین توصیه به صاحبان مکنت و قدرت نماز است؛ اگر نماز بود باقی خوبیها در پرتو آن شکل میگیرد و از زشتیها اجتناب میشود چرا که در روایت داریم که نماز انسان را از زشتیها باز میدارد.
رئیس جمهور همچنین نماز را مستحکمترین استوانه برای یک انسان سالک در حوزه مبارزه با نفس و مقابله با شیاطین، اشرار و طواغیت دانست و گفت: نماز امیدآفرینترین فریضه در بین تمام فرایض و احکام الهی است.
رئیسی با بیان اینکه نماز در عرصه مقابله با آسیبهای اجتماعی چه با منشأ درونی و نفس اماره و چه با منشأ بیرونی و ناشی از شیاطین و طواغیت انسان را یاری میکند، خاطرنشان کرد: گفتهاند که راه مقابله با همه زشتیها و رسیدن به همه خوبیها نماز است و اساساً هیچکس در مسیر کمال جز از طریق توجه به نماز به قله نمیرسد؛ اساساً نماز هم راه و طریق است و هم مقصد، مقصود و هدف.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه بنده به این اعتبار اینجا حضور یافتهام که درباره وظایف خودم به عنوان یک مسئول اجرایی نسبت به نماز سخن بگویم، گفت: یک فرد مسئول و دارای مکنت و قدرت اول باید به ارتقای کیفیت و تقویت روح نماز خود توجه کند و روح او با روح نمازش انس بگیرد و در گام بعدی برای ترویج نماز از جایگاه و موقعیت خود بهره بگیرد.
رئیسی افزود: کسانی که دارای جایگاهها و مسئولیت اجرایی هستند باید برای ترویج نماز الگوسازی کنند؛ این الگوسازی نیز باید با سلوک، عمل و روح نماز خود آنان صورت گیرد و عمل و کیفیت نماز آنها دیگران را به نماز دعوت کند.