گزارش رویترز از شدت گرفتن حملات اقتصادی محافظه کاران علیه روحانی در آستانه انتخابات
آیت الله جنتی که نهادی برای انتخاب مقام رهبری است با انتقاد از عملکرد روحانی گفته است که دولت او در بهبود و سر و سامان دادن به وضع اقتصاد در طول چهار سال گذشته ناموفق بوده است.
خبرگزاری «رویترز» با انتشار گزارشی اشاره می کند که محافظه کاران در ایران مدعی هستند که روحانی باید از مردم عذرخواهی کند چرا که او نتوانسته در بهبود اقتصاد و معیشت آنان تاثیر عمده ای داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، این خبرگزاری می نویسد:«این حمله محافظه کاران در شرایطی است که چیزی تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ماه مه باقی نمانده است. روحانی اکنون با خشم تندروها مواجه است آنان از ابتدا با برجام مخالف بودند و می گفتند که لغو تحریم های اقتصادی لزوما به تقویت اقتصاد ایران نمی انجامد.
ایت الله جنتی رییس مجلس خبرگان که نهادی برای انتخاب مقام رهبری است با انتقاد از عملکرد روحانی گفته است که دولت او در بهبود و سر و سامان دادن به وضع اقتصاد در طول چهار سال گذشته ناموفق بوده است. او در نشست مجلس خبرگان گفته است که اگر اقتصاد مقاومتی تحقق نیافته باید از مردم عذرخواهی کرد و دولت باید دلایل این شکست را بیان کند.
روحانی نیز گفته است که گزارش کامل اقتصادی را تا پایان سال تقویمی ایران در اواخر ماه مارس ارائه خواهد کرد».
رویترز اشاره می کند که مقام عالی رهبری نیز در سخنرانی اخیرشان عملکرد اقتصادی دولت را مورد انتقاد قرار دادند. این خبرگزاری اشاره می کند که به نظر می رسد رییس جمهوری ایران در تلاش است تا گفتمان سیاسی را به مسائل دیگری که ممکن است مورد توجه رای دهندگان میانه رو در انتخابات بعدی باشد و به نفعش تمام شود سوق دهد.
این خبرگزاری می نویسد:«او در سخنرانی ای در جمع اعضای کانون وکلای ایران در سخنانی بی سابقه از حقوق مدنی در ایران گفت. او گفت که ما نیاز داریم که مردم نسبت به حقوق شان در مقایسه با گذشته اگاهی بیش تری داشته باشند. روحانی گفت زمانی که فردی از مردم درباره زندگی خصوصی شان می پرسد آنان باید قویا بایستند و بگویند که این حریم خصوصی من است و شما حق ورود به آن را ندارید. او گفت که دولت و نهادهای دولتی حق مداخله در زندگی خصوصی مردم و تجسس در آن را ندارند».
رویترز در بخش پایانی گزارش خود می نویسد:«محافظه کاران امیدوارند بتوانند روحانی را از پیروزی دوباره در انتخابات و تداوم مدت ریاست جمهوری او برای چهار سال دیگر بازدارند. انان امیدوارند که فرمان جدید ترامپ مبنی بر ممنوعیت صدور ویزا برای اتباع ایرانی بتواند کاری کند که افکار عمومی ایران را به نفع انان تغییر دهد. «عباس میلانی» مدیر برنامه مطالعات ایرانی در دانشگاه استنفورد می گوید که این اقدام ترامپ هدیه ای به تندروترین عناصر در داخل ایران بود که سال ها می گفتند امریکا خواستار روابط واقعا خوب با ایران نیست». روزنو