کد خبر: 161244
A

ارگان مطبوعاتی دولت: حمید سجادی با حمایت برخی جریان‌های قدرت به وزارت ورزش رسید!

ارگان مطبوعاتی دولت در یادداشتی با عنوان «خداحافظی با وزیر اشتباهی» به انتقاد از عملکرد حمید سجادی وزیر سابق ورزش وجوانان پرداخت

ارگان مطبوعاتی دولت: حمید سجادی با حمایت برخی جریان‌های قدرت به وزارت ورزش رسید!

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ ارگان مطبوعاتی دولت در یادداشتی با عنوان «خداحافظی با وزیر اشتباهی» به انتقاد از عملکرد حمید سجادی وزیر سابق ورزش وجوانان پرداخت و نوشت: حمید سجادی یکی از عجیب ترین وزیران ورزش و جوانان تاریخ ایران بود. وزیری که از روز اول تنها شاخصه برجسته اش داشتن عکس با شورت ورزشی بود و این که از جنس ورزش است. شاید هم بود اما آن بعدی از ورزش که مدیرانش دلخوش به نشستن روی یک صندلی هستند و سال های سال کاری از پیش نمی برند.

این روزنامه مدعی شد: حمید سجادی با حمایت برخی جریان های قدرت و البته اقبال بلندش به وزارت ورزش رسید اما کمترین استفاده ای از آن نکرد. او نه تنها در این دو سال اندوخته آی برای خود دست و پا نکرد، بلکه اندک اعتبار باقی مانده خود در ورزش ایران را هم به باد داد و در نهایت تنها آورده اش ثبت جایگاه وزارت در رزومه خود بود. سجادی یک وزیر اشتباهی بود که چیزی به ورزش اضافه نکرد.

این روزنامه در همین حال امروز یک گزارش رپرتاژگونه از کیومرث هاشمی با عنوان «مدیری با ۳۰ سال حضور در ورزش» را منتشر کرد و نوشت: اما هاشمی در شرایطی سرپرستی ورزش کشور را برعهده گرفته که از مدیران باسابقه ورزش ایران به شمار می‌رود که حدود ۳۰ سال در بخش‌های مختلف فعالیت کرده است. او که متولد ۱۳۴۴ در ملایر و ۵۸ ساله است، پیش از این به عنوان معاون سازمان تربیت بدنی، قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش در دولت دهم و رئیس کمیته ملی المپیک ایران از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ فعالیت کرده ‌است. از جمله سمت‌های دیگر او می‌توان به معاونت تربیت بدنی شهرستان ملایر در سال‌های ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۶، معاون مدیرکل تربیت بدنی استان همدان در سال ۱۳۷۶، مدیرکل تربیت بدنی استان همدان در سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹، معاون دفتر آمار و اطلاعات سازمان تربیت‌بدنی در سال ۱۳۸۰، مدیرکل تربیت بدنی استان یزد از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۳، مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ورزشی کشور در سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴، دبیر هیأت مرکزی گزینش سازمان تربیت بدنی کشور در سال‌های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۹، مدیرکل دفتر بازرسی و  پاسخگویی به شکایات تربیت بدنی کشور در سال ۱۳۸۵، معاون سازمان و رئیس مرکز توسعه ورزش قهرمانی کشور در سال ۱۳۸۵ و رئیس شورای برون‌مرزی سازمان تربیت بدنی اشاره کرد. سرپرستی فدراسیون فوتبال، رئیس ستاد مبارزه با دوپینگ کشور، دبیر شورای عالی المپیاد ورزش ایرانیان، نماینده ایران برای شرکت در جلسات کمیته بین‌المللی ورزش و تربیت بدنی سازمان یونسکو در سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۸ و قائم‌مقام وزیر در امور تربیت بدنی آموزش و پرورش در سال ۱۳۸۸ از دیگر سمت‌های وی بوده است. هاشمی اسفند ۱۳۹۹ نیز در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کرد که در نهایت در دور دوم رأی‌گیری نتوانست بر شهاب‌الدین عزیزی خادم چیره شود.

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر