کد خبر: 152281
A

نماینده حامی طرح حجاب اجباری: ممکن است قربانی شوم، اما مردم پای صندوق‌ها می کشانیم

حسین جلالی عضو جبهه پایداری گفت: باید قانون حجاب را اجرا کنیم، این قانون اسلام است و از این قانون دفاع می‌کنم. قانون حجاب در کشور اجرا خواهد شد و وضعیت عفاف و حجاب بهتر از گذشته خواهد شد

نماینده حامی طرح حجاب اجباری: ممکن است قربانی شوم، اما مردم پای صندوق‌ها می کشانیم

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت‌الاسلام حسین جلالی در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان رفسنجان با تبریک سال نو و ماه رمضان، اظهار کرد: امسال یکی از زیباترین سال‌های ما بعد از انقلاب است که با ماه قرآن آغاز شده و با ماه قرآن پایان پیدا می‌یابد. سال جدید یکی از سال‌های استثنایی برای جمهوری اسلامی است بدین جهت که مقاومت ملت ایران جواب داد و سختی‌ها رو به اتمام است و ان‌شاءالله امسال بحران اقتصادی را پشت سر خواهیم گذاشت.

وی افزود: قدرت از منطقه آمریکا و اتحادیه اروپا به آسیا منتقل شده و آمریکایی‌ها فهمیدند که ۱۰ سال جنگ و خونریزی در کشورهای اسلامی راه به جایی نمی‌برد. آمریکا رتبه اول علمی دنیا را از دست داد و در مسائل علمی و تکنولوژی رتبه اول به چین تعلق گرفت. تنها همین توانمندی علمی نبود که موجب شد قدرت به آسیا بیاید. با توجه به اینکه نظم نوین جهانی در حال شکل‌گیری است و 10 سال پیش مقام معظم رهبری اعلام کردند، جمهوری اسلامی فعالیت کرد و یک مثلث ایجاد شد که مثلث روسیه، چین و جمهوری اسلامی ایران است.

جلالی بیان کرد: با توجه به اینکه ایران تنها کشوری است که جلوی آمریکا محکم ایستاد به‌عنوان محور این مثلث قرار گرفت. بنابراین چین و روسیه سعی کردند به‌عنوان‌ دو همکار درصدد تسهیلگری و برداشتن موانع برای ایران باشند.

وی ادامه داد: اولین شعاری که رئیسی داده بود تعامل با همسایه‌ها بود که در این زمینه ورود کرد و با عربستان و بعد از آن امارات، بحرین و شورای همکاری خلیج فارس مذاکرات صورت گرفت و پایان این مذاکرات مصر است. البته اتحادیه اروپا از ترس اینکه از این مذاکرات عقب‌ نماند وارد مذاکراتی با جمهوری اسلامی شد.

این نماینده مجلس با بیان این‌که خدمات یک سال و نیم دولت هم بسیار خدمات ارزنده‌ای است و مقام معظم رهبری به این خدمات اشاره کردند. در حوزه بیمه، در بحث انرژی و...اقدامات ارزشمندی انجام شده است، ادامه داد: در یک سال باقیمانده از عمر مجلس تصمیم گرفتیم با هم‌افزایی با کمیسیون‌های مرتبط روی شش موضوع خودرو، انرژی، ارز، مسکن، عفاف و حجاب و ساماندهی فضای مجازی کار کنیم و جلسات آن قبل از پایان سال قبل شروع شده و باید با دولت و وزارتخانه‌های مرتبط رایزنی کنیم مشکلات حل شود.

جلالی افزود: امسال پیش‌بینی می‌کنیم تورم کاهش زیادی داشته باشد. مشکل اصلی در همه مسائل اقتصادی، تورم است و با ورود نقدینگی به چرخه تولید، تورم کاهش می‌یابد که باید کمک کنیم موانع تولید برداشته شود و از سرمایه‌گذاران حمایت کنیم.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس به رویه و مرسوم شدن ورود نمایندگان به قوه مجریه اشاره و با بیان این‌که بسیاری از سئوالات خبرنگاران را باید فرماندار، مسئولین ادارات و نهادها پاسخ دهند و مسئولین باید پاسخگوی عملکرد خود باشند، گفت: ضمن این‌که از بروکراسی نباید غفلت کرد. اگر کاری انجام نشده، نتوانستیم نه این‌که نخواسته باشیم. به‌طور مثال برای احداث کمربند شرقی اگر به یک قنات بربخوریم پروژه مدت‌ها معطل می‌ماند. جاده داوران به یک درخت برخورده که صاحبان آن اجازه نمی‌دهند و جلوی دستگاه‌های راهسازی را گرفته‌اند.

وی در همین زمینه ادامه داد: فیبر نوری رفسنجان که بایستی چندین سال قبل اجرا شده باشد در کبوترخان معطل مانده، اداره راه اجازه نمی‌دهد از حریم راه منتقل شود، وسط باغات هم مالک اجازه نمی‌دهد در حالی‌که اینترنت رفسنجان و آنتن‌دهی موبایل مشکل دارد اما دستگاه ها با هم اختلاف دارند؛ دعوای بین آب منطقه‌ای، محیط زیست و بهداشت و منابع طبیعی چه ربطی به مردم دارد؟ لذا بروکراسی اداری بسیاری از کارها را معطل می‌کند.

جلالی در این رابطه به بروکراسی اداری برای راه‌اندازی فرودگاه اشاره و بیان کرد: بیشترین جلسات را با شرکت‌های هواپیمایی داشتیم، تأمین ۵۰ درصد هزینه چارتری را پذیرفتیم، زیرساخت‌ها را فراهم کردیم، جاده فرودگاه را آسفالت کردیم، حصار فرودگاه احداث شد و ... خلاصه توافق کردند که چهار روز پرواز به رفسنجان اختصاص دهند اما هواپیماهایی که انتخاب کرده بودند برجامی بودند و یکی‌یکی از رده خارج می‌شدند و متأسفانه همه این هواپیماها برای تعمیر به آشیانه رفتند و فقط یکی مانده بود که قبل از بهمن رفت آشیانه. دوباره رایزنی‌ها و نشست‌ها را شروع کردیم و امیدواریم ابتدای امسال پروازها از فرودگاه رفسنجان از سر گرفته شود. ضمن این‌که باند فرودگاه سیرجان نیز نیاز به تعمیر دارد و ۹ ماه تا یک‌سال است که رایزنی کردیم پروازهای سیرجان به رفسنجان منتقل شود.

جلالی درمورد این سوال که در جلسات دولت قبل در فرمانداری شرکت نمی‌کرده، چون دولت قبل را قبول نداشته، تصریح کرد: بیشترین اقدامات و امکاناتی که بنده در دوران نمایندگی گرفتم از دولت قبل بود. با آقای هرندی فرماندار اسبق بیشترین جلسات را داشتم، مرتب در جلسات فعال بودم و در دولت نیز فعال بودم. من حتی یک مسئول را در دولت قبل تغییر ندادم چون کار من نبود. حتی استاندار وقت آمد که نظرم را درباره انتصاب فرماندار جدید پرسیدند که گفتم به من ربط ندارد و دخالتی نمی‌کنم و هر کسی بیاید با او کار می‌کنم. در این دولت هم فعالیت داریم.

وی در مورد اینکه دخالت خود در عزل و نصب‌ها را تأیید می‌کند یا خیر گفت: چند جایی استاندار کرمان صحبت کردند که یکی از نمایندگانی که اصلاً دخالت نکرده جلالی بوده است، فرماندار رفسنجان را می‌شناختم اما کسی از من نظر نخواست و مشورت نگرفت اما با ایشان کار می‌کنیم. بنابراین در هیچ‌گونه عزل و نصبی نه مستقیماً دخالت کردم نه معاونت کردم و اگر مورد مشورت قرار گرفته باشم نظرم را بیان کردم اما اینکه همین نصب باید باشد این‌گونه نبوده است.

ی در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه با کمبود ۱۰۰ مگاواتی برق و آب مواجه شدیم، برای این کار ۵۰۰ مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی، ۳۰۰ مگاوات برق خورشیدی گرفتیم و دو سال پیگیری کردیم.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس ادامه داد: در حوزه آب در صنعت مشکلی نداریم با توجه به این‌که ۸۳۲ لیتر برای آب شرب گرفتیم. امیدواریم از خط دوم و سوم انتقال آب خلیج فارس استفاده کنیم. در موضوع راه آهن ۱۲۰ کیلومتر از جاده احمدآباد و ۱۰۰ کلیومتر تا مهریز در مصوبات ریاست جمهوری قرار گرفته و زیرساخت‌ها باید توسط مس، نفت و راه آهن باید انجام شود.

وی بیان کرد: قرارمان با وزیر صمت این بود که هلدینگ شرکت ملی مس رفسنجان را داشته باشیم، علی رغم پیگیری‌ها و قول‌ها، این مسئله انجام نشد، البته یکی از قوی‌ترین وزرای ما، وزیر صمت است اما این مسائل را به ایشان متذکر شده‌ام که نه منابع و نه درآمد را می‌فهمیم و اگر سهم شما مشخص نباشد نمی‌دانی درآمدها کجا می‌روند. قرار گذاشتیم سالانه ۱۰۰۰ نفر در رفسنجان بکار بگیریم که حدود ۵۰۰ نفر سرچشمه، ۳۰۰ نفر شرکت‌های پیمانی و ترابری و مابقی شرکت‌ها و منطقه ویژه بکار گرفتند. آمار اداره کار بیش از این است.

جلالی ادامه داد: آزمون سال قبل مس برگزار نشد که پیگیر هستیم امسال دو آزمون برگزار شود، در آزمون اول سهمیه خوبی گرفتیم که پیگیر برگزاری سریع آن هستیم.

وی درمورد انتصاب ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان و بلاتکلیفی این اداره، گفت: مدیرکل استان باید رئیس جدید را تعیین کند که در تمام استان با سرپرست اداره می‌شوند و یک مدیر تاکنون در استان معرفی نشده، ببینید ضعف از کجاست و چه کسی دخالت می‌کند. ما که هیچ دخالتی در این اداره نمی‌کنیم.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس بیان کرد: ورود شهرداری به کارهای فرهنگی قابل تقدیر است، وقتی ارشاد رفسنجان برای ۲۰ میلیون تومان گیر است نمی‌تواند کار فرهنگی کند.

وی در بخش دیگر سخنانش اظهار کرد: داشتن پیست موتورسواری یک ضرورت برای رفسنجان است اما تاکنون اقدامی در این رابطه صورت نگرفته است.

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد قانون عفاف و حجاب بیان کرد: باید قانون را اجرا کنیم، قانون اسلام است و از این قانون دفاع می‌کنم. قانون حجاب در کشور اجرا خواهد شد و وضعیت عفاف و حجاب بهتر از گذشته خواهد شد و در این طرح هیچ‌گونه مواجه فیزیکی نیست کاملاً مواجهه هوشمند است. حکم خدا تفرقه‌انگیز نیست بلکه وحدت‌بخش است.

وی در پاسخ به این سئوال که گفته می‌شود ۲۰۰۰ میلیارد از مس دریافت کرده‌اید، کجا هزینه کردید؟ گفت: یک ریال هم از مس نگرفته ام.

جلالی در ادامه با گلایه از عملکرد استاندار کرمان گفت: از وزیر کشور خواستیم چند نیروی قدرتمند برای استاندار بفرستد و گرنه کارهای استان افت می‌کند، بالاترین کار اجرایی که فداکار انجام داده، معاون اداری مالی وزارت ارشاد و دانشگاه آزاد بوده در حالی که استاندار یعنی به اندازه چند وزیر قدرت و توان داشتن. استاندار باید راه، آب، معادن، کشاورزی صنعت و ... را بشناسد. توان و تجربه، مدیریت و علم اداره استانداری باید تقویت شود ما هم کمک می کنیم گره‌های کور استان باز شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس درمورد ادعای خبرنگاری مبنی بر بی‌قانونی‌های شهرداری در تصرف بستر رودخانه و واکنش وی، گفت: هر کجا بی‌قانونی باشد دستگاه های نظارتی هستند و جلوی بی‌قانونی را می‌گیرند. اگر قانونی است باید به قانون احترام گذاشت. در این زمینه زیاد در جریان نیستم اگر به ما بگوئید به دستگاه های نظارتی اطلاع می‌دهیم.

جلالی در پاسخ به سئوالی مبنی بر این‌که آیا در انتخابات امسال نامزد می‌شود یا خیر؟ گفت: ۱۱ ماه دیگر انتخابات برگزار می‌شود. ملاک ما در انتخابات امسال، حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای است، اگر بفهمم حضور حداکثری با فرد دیگری فراهم می شود کنار می‌روم، اگر بفهمم حضور حداکثری مردم با رقابت بنده فراهم می‌شود حضور می‌یابم ولو اینکه من به مجلس نروم، این‌دفعه برای ما مجلس رفتن مهم نیست این‌دفعه حضور حداکثری مردم مهم است ممکن است قربانی شوم اما رقابت ایجاد کنم و مردم پای صندوق‌ها کشیده شوند.

منبع: ایسنا

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر