سردار باقر زاده: امام گفت دادن سیانور به اعضای حزب دموکرات کردستان جایز نیست
سردار باقرزاده: زمان جنگ تحمیلی، کنگره حزب دموکرات در عراق برپا بود، 600 نفر از اعضای آنها به سرکردگی عبدالرحمان قاسملو جمع شده بودند که دشمنان خونی جمهوری اسلامی بودند، سپاه به امام پیام داد که ما در آشپزخانه این جماعت یک نفوذی داریم که می تواند با مقداری سم سیانور، همه این ۶۰۰ نفر را به هلاکت برساند
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ روزگذشته مراسم چهلم شهیدان سرگرد پاسدار نورالدین جنگجو و حجت الاسلام هادی عرفانینیا از شهدای مدافع امنیت با حضور فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح کشور در حسینه بالاده بیرم لارستان برگزار شد.
سردار باقر زاده در این مراسم ضمن تأکید بر این نکته که برگزاری مراسم اربعین شهدای امنیت یک تکلیف ملی و ضرورت عقلانی است، اظهار داشت: چهل روز از شهادت دو عزیز ما در بیرم لارستان گذشته است، این جمع کثیر در اربعین این شهدا برای میثاق موکد دور هم جمع شده اند.
وی با اشاره به اینکه شهیدان نورالدین جنگجو و هادی عرفانینیا با اخلاص در شب تاریک میدان فتنه با جانشان جهاد کردند، گفت: باید به تجربه های تاریخی رجوع کنیم و از حوادث عبرت بگیریم، منافقین با کارنامه پُرجنایت امروز گربه عابد شدهاند!
وی افزود: روزهای سرنوشت ساز در همه جوامع وجود دارد، آنچه که این روزها را از سایر روزها متمایز می کند نوع و کیفیت انتخابی است که ملت ها به آن دست می زنند و اَهَم را بر مهم ترجیح می دهند. این کیفیت و انتخاب بستگی به سطح بصیرت، آگاهی و شعور آن ملت دارد، در اسلام چیزی به نام شانس نداریم و همه چیز بر اساس یک مواضع و قاعده است، نظام خلقت قانونمند است.
سردار باقر زاده با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص تدبر و عبرت گیری در سرگذشت شهیدان بیان کرد: در فرمایشات رهبری یک تعبیری وجود دارد که نیاز به شکافتن دارد، آقا فرمودند یاد شهیدان باید همراه با تدبر و عبرت آموزی باشد، ما امروز می خواهیم از دو شهید عزیزمان یاد کنیم چه عبرت هایی در این حادثه باید باشد که تدبر کنیم و بیاموزیم؟ تدبر یعنی تفکری که با تطبیق همراه باشد، در آیات قرآن باید تفکر کرد و سپس وضع خود را با آیه تطبیق داد که به آن تدبر می گویند که به ما سفارش می شود در آیات قرآن تدبر کنید.
وی افزود: عبرت یعنی در حادثه ای از ظاهر عبور کرده و به باطن آن برسیم و از آن پند بگیریم پس عبرت دارای سه مرحله است، مثلا در قضایای اخیر و اغتشاشات باید از ظاهر آنها گذشت و به باطن رسید و پیامهای لازم را استخراج کرد و سپس در مقام تبیین آن را بیان کرد.
خواص موضعشان را مشخص کنند
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد نیروهای مسلح گفت: ما باید ببینیم بعد از این مدت و تقدیم کردن این همه شهید، در خط تطابقی با شهیدان هستیم یا در مسیر تقابل؟! تکلیف باید روشن شود، خواص باید تکلیف خودشان را روشن کنند، بعد از فرمایشات حضرت آقا که فرمودند خواص باید موضعگیری کنند، آقایان بفرمایند نظرشان چیست؟
وی ادامه داد: مسئله این است که ما متأسفانه در حوزه های مرتبط با فرهنگ عمومی کشور یک نقیصه داریم به نام جای خالی تفکر، اندیشه کردن و روش اندیشه کردن را به ما یاد ندادند. در آموزش و پرورش این نقیصه وجود دارد محفوظاتی را به دانش آموز دیکته میکنیم اما اندیشه ورزی خیر و بسیاری از کسانی که فریب خوردند از همین ها هستند.
هدایتگری رسالت اساسی جمهوری اسلامی
این مقام نظامی عنوان داشت: تفکر، یک ضرورت است که امروز همه ما باید به آن توجه داشته باشیم، تفکر مقدمه هدایت است. وقتی به تاریخ نگاه می کنیم، عنصر اصلی در هدایت و گمراهی همین تفکر و نبود تفکر است.
وی هدایت گری را یکی از رسالت های مهم جمهوری اسلامی دانست و اظهار داشت: یکی از رسالت های اساسی نظام اسلامی هدایت گری و تفکر سازی است، نظام اسلامی وظیفه هدایت آحاد مردم را دارد، این هدایت گری در دو حالت ارائه طریق و بیان خطوط کلی است و گاهی هم ایصال الی المطلوب است که قدم به قدم همراه می شوند برای رسیدن، در معارف ما افضل مطلوب دین است و می شود نور الدین، نور نشانه روشنگری و هدایت است می شود هادی، هادی عرفانی معرفت و بینش که کشش و کوشش و منش را به دنبال میآورد.
سردار باقر زاده با اشاره به روایتی از امام صادق بیان کرد: خدا رحمت کند جماعتی را که مردم را با روش رفتاریِ مناسب به سوی اهل بیت علیهم السلام دعوت می کردند و تا آنجایی که در توان داشتند جهاد می کردند و این چنین یکی می شود هادی یکی می شود نورالدین.
اغتشاشگرانی که بی خدا هستند
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد نیروهای مسلح به نقش تربیت دینی در هدایت افراد پرداخت و گفت: وقتی می بینیم در کشور یک آشوبی به پا می شود، متوجه می شویم افرادی که در درون به ثبات نرسیده اند و آشوب به پا می کنند، از نماز و ذکر غافل هستند، بعید است کسی اهل نماز باشد و اهل اغتشاش.
وی افزود: بی نمازها هستند که در خیابان ها ریخته اند. کسانی که قرآن و بیرق و مسجد و حسینه را به آتش می کشند و به پوشش موجه اهمیتی نمیدهند. برای کسانی که فریب خورده اند باید برنامه ای گذاشته شود تا متنبه شوند اما آنهایی که از اساس منکر هستند، به مقابله پرداخته اند و اسلحه کشیده اند و امنیت را مختل کرده اند، تکلیفشان جدا است.
خط شکنهای فتنه
سردار باقر زاده با اشاره به از جان گذشتگی مدافعان امنیت در فتنه ها تصریح کرد: اگر بخواهم امروز سبک زندگی این دو شهید، شهیدان جنگجو و عرفانی نیا را با آیات قرآن تطبیق بدهم، اینان خط شکن هایی هستند که در این اوضاع و احوال جامعه به زیبایی تصویری از مقاومت و ایثار را به نمایش گذاشتند، با اقتدا به امام حسین(ع) مصداقی از سفینه نجات هستند که با هدایتگری شان در فتنه تاریک با اخلاصشان جامعه را به ساحل آرامش می رسانند.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد نیروهای مسلح گفت: فضای مجازی با نشر اکاذیب تبدیل به یک فضای بی برکت شده است، برخی به جای تفکر و تدبر بر اساس حدس و گمان اظهارنظر می کنند، بلافاصله با دیدن یک مطلب شروع به قضاوت می کنند، حکم را هم صادر می کنند و هشتگ راه می اندازند با نام "نه به اعدام"!
وی افزود: در مقابل، کسانی که اهل تفکر هستند، یک ویژگی مهم که دارند این است که جریان شناس هستند به دنبال تحقیق و جستجو هستند، به عمق و زوایای مطالب توجه می کنند در خصوصیات مؤمنان آمده است مؤمن تیز بین است نه ریز یین. باید تشخیص داد جریانِ فاسد به دنبال چیست.
گربه عابد و مسلمان شد!
سردار باقر زاده میدان داری منافقین و تجزیه طلبان در دشمنی با ایران را موضوعی تاریخی دانست و اظهار داشت: در بحث شرارت هایی که با جولان گروهک های منافقین و تجزیه طلب صورت می گیرد در تاریخ انقلاب همیشه دشمنی شان پابرجا بوده است، این جماعت را ما اول انقلاب تجربه کردیم، دروغگویی یکی از خصوصیات برجسته اینها است.
وی افزود: این جماعت زمانی که مرحوم آیت الله طالقانی بر اثر سکته قلبی از دنیا رفت بلافاصله منافقین شعار سر دادند و گفتند که بهشتی، طالقانی را تو کشتی! این شعار را هی می گفتند تا عده ای از مردم هم با آنها همراه شدند تا زمانی که مردم پی به شرارتشان بردند.
سردار باقر زاده اظهار دوستی منافقین با ملت ایران را نشان دروغگویی این جماعت هم کاسه با دشمنان ایران دانست و گفت: در جنگ تحمیلی، در یکی از شهرهای نزدیک ایلام هواپیماهای عراقی به ورزشگاهی که فوتبال در آن برگزار شده بود حمله کردند و جمعی را به شهادت رساندند، همین جنایتکارانی مثل منافقین رفتند با آنها دست دوستی دادند و حالا شده اند مدافع ملت ایران! اینها نمی توانند برای ملت ما نسخه سعادت بپیچند.
وی با اشاره به رفتار ددمنشانه منافقین و گروهک های تروریستی در شمال غرب کشور گفت: این گروهک های جهنمی دست به سلاح در حالی خود را حامی حقوق زن می دانند و ایرانی با عزت را شعار خود می دانند که برای به خاک و خون کشیدن ناموس ایرانی از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.
بر سر امنیت مماشات نمی کنیم
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد نیروهای مسلح گفت: عناصر فریب خورده این گروهک ها باید حواسشان باشد، کسانی که دست به اسلحه برده اند بدانند ما بر سر امنیت با کسی مماشات نمی کنیم، نیروهای امنیتی تاکنون خویشتن داری کرده اند و مراعات به خرج داده اند. اگر قرار باشد حق پایمال شود دیگر صبر جایز نیست.
سردار باقر زاده جمهوری اسلامی را مکتبی دانست که در طول تاریخ رعایت اصول انسانی و اسلامی را ثابت کرده و بیان داشت: ما اصول انسانی و اسلامی را رعایت کردیم به تاریخ رجوع می کنیم، در اواسط جنگ تحمیلی کنگره حزب دموکرات در سنگر عراق برپا بود، 600 نفر از اعضای اصلی و ارکان تشکیلاتشان به سرکردگی عبدالرحمان قاسملو جمع شده بودند و اینها دشمنان خونی جمهوری اسلامی بودند. سپاه به امام پیام داد که ما در آشپزخانه این جماعت یک نفوذی داریم که می تواند با مقداری سم سیانور همه این ۶۰۰ نفر را به هلاکت برساند؛ امام فرمودند که آیا احتمال دارد انسان بی گناهی هم در میان اینها باشد؟ بچه های سپاه پاسخ دادند که بله امکان دارد و امام فرمودند: جایز نیست! حالا این امام را مقایسه کنید با صدامی که با بمباران با کردهای حلبچه چه کرد؟!
عزت در تبعیت از ولایت فقیه است
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد نیروی مسلح خطاب به جوانان اظهار داشت: جوانها امام را بشناسند، امام خمینی حجت را بر ما تمام کرد همانطور که امام خامنه ای حجت را بر ما تمام کرده است، این مردانِ مرد دلسوزی و هدایت را به معنای واقعی معنا کردند.
وی افزود: امام فرمودند من نمی توانم باور کنم کسی که مبادی معنوی نداشته باشد و برای مردم کوشش کند من در باورم نمی آید مگر می شود کسی که خودش آدم نیست برای آدمها کار کند؟! مگر می شود یک مصلح غیرصالح برای مردم ضعیف کار کند؟! جوانان ما باید بدانند تا معنویت و عقیده به توحید و معاد در کسی نباشد محال است از خود بگذرد و در فکر امت باشد.