فعال سیاسی اصولگرا: عده ای به بهانه جوان گرایی در دولت دارند حقوق بیتالمال را ضایع می کنند/ برخی با مناصب غیردولتی، دولت را چیدمان میکنند
واعظ آشتیانی گفت: این بحث دولت فراگیر که رئیسی انتخاب کرده من فراگیر را قبول ندارم اما عده ای به بهانه جوان گرایی برخی مناصب که نیازمند تعهد و تجربه می باشد در حال قرار دادن افرادی در این نقاط هستند که می تواند ضایع کردن حقوق بیتالمال را با بی تجربگی داشته باشد .
به گزارش دیده بان ایران؛ جلسه اخیر رئیسی با فعالان سیاسی مانند دیگر رفتارهای رئیس جمهور بحث برانگیز شد. سوال اساسی که پس از تمامی این جلسات برای جامعه و فعالان رسانهای و سیاسی شکل میگیرد این است که نتیجه این جلسات چه خواهد بود؟
امیررضا واعظ آشتیانی، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره ماهیت جلسات رئیسی با فعالان سیاسی به «خبرسراسری» گفت: «این نشستها یا به تعبیری هماندیشی نقطه مثبت است و بسیار خوب است و میتواند برخی نکات را به دولت یادآوری کنند و این یادآوری به جهت اینکه برخی موضوعات در جامعه دیده میشود شنیدن آن توسط دولت خوب است اما مهم ترین بخش اثربخشی آن است. مطلب بعد گزینشی انتخابکردن برخی افراد است مثلا میان اصولگرایان و اصلاح طلبان، گزینشی انتخابکردن را منطقی نمیدانم؛ چراکه اصولا باید افرادی دعوت شوند که فعال هستند و نقطهنظر دارند و در عرصههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کار میکنند. اینکه یکسری افراد خاص دعوت شوند، حرفهای تکراری خودشان را میزنند و این انتقاد از این جهت وارد است که اقای رئیسی در نشستهای آینده از چهره های جدیدتر استفاده کند و اینکه از افراد خاص استفاده شود حرفها مشخص است لذا وقتی که بحث نگاههای جدید، موضوعات با تنوعات مختلف مطرح می شود، قطعا افراد متنوعی نیاز هست که در این نشست حضور داشته باشند. امیدواریم این جلسات خروجی اثربخشی را داشته باشد و صرفا یک مانور تلقی نشود. البته جلسات رئیسی با اصلاح طلبان این است که اگر نظری دارند بگویند اگرچه آنها در دولت روحانی نظر خود را داده اند و تغییری ایجاد نکردهاند».
او در ادامه درباره عدم تحقق شعار دولت فراگیر در دولت رئیسی افزود: «ما نباید گروههای سیاسی را متهم کنیم. فراگیر یعنی در این خانواده اصولگرایی که یک طیف وسیع هستند از افراد کارآمد خوب می تواند استفاده کرد اما اعتقاد من این است که برخی افراد در مناصب غیردولتی در حال چیدمان دولت هستند و از موقعیتشان سوءاستفاده می کنند در این شرایط ما نوک پیکان حمله را به یک جریان معطوف نکنیم. اما این بحث دولت فراگیر که رئیسی انتخاب کرده من فراگیر را قبول ندارم اما عده ای به بهانه جوان گرایی برخی مناصب که نیازمند تعهد و تجربه می باشد در حال قرار دادن افرادی در این نقاط هستند که می تواند ضایع کردن حقوق بیتالمال را با بی تجربگی داشته باشد .نکتهای که گاهی برخی دستآویز قرار می دهند که اول انقلاب همه نیروها جوان بود این نگاه خوب بود اما باید این واقعیت را هم بپذیریم که اول انقلاب مدیر کم داشتیم ولی امروز بعد از42سال همان نیروهای جوان برخی از آن ها تبدیل به مدیران کارآمد در حوزه اجرا هستند و می توانیم تلفیقی از نیروهایی که از عقلانیت برخوردار هستند برای پیشرفت کشور از وجودشان استفاده کرد».
این فعال سیاسی در ادامه اشاره کرد: «متأسفانه مشکل این است که دولتها و گروههای سیاسی کادرسازی نکردهاند که نیروی مدیر تربیت شود و چون به طور سیستماتیک حرکت نکردیم گروه های سیاسی و دولت از فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از نیرو جوان صرفا جوان بودن فرد را مدنظر دارند اما مدبر بودن فرد را فاکتور می گیرند.لذا تحلیل من این است که آقای رئیسی اگر می خواهد در ادامه کار موفق شود سکان را باید به کسانی بسپارد که مدیر و جوان و انقلابی باشند تلفیقی از این زنجیره می تواند ما را در پیشرفت کار کمک کند».
آشتیانی در پایان درباره تقابل برخی در دولت نسبت به تغییر مدیران و انحصارطلبی در دولت رئیسی افزود: «باور من بر این است که دولت روحانی دولت کارآمدی نبود و بیشتر دولتی بود که کارآمدی آن در حرف زدن بود من فارغ از هرگونه جریانات سیاسی این قضاوت را می کنم ولی اگر بنا بود آن دولت کارآمد بوده باشد این کارآمدی از بدنه دولت شروع می شود.الان نزدیک70درصد دولت از دولت روحانی است اگر آن ها کارآمد بودند که کارآمدی خود را نشان می دادند.من نمی دانم چه گروهی به رئیسی مشورت می دهند که این تعلل هنوز ادامه دارد برخی اعتقادشان این است که برخی مدیران روحانی را نگه داریم چون با ما همسو شده اند یعنی اینکه آن مدیران یک دفعه کارآمد تلقی می شوند و نگاه و تفکر سیاسی شان تغییر می کند و این جای تعجب دارد.من افرادی را دیده ام که تفکرشان نه انقلابی بوده است نه اصولگرایی اما منصوب شده اند!آقای رئیسی باید مراقبت های لازم را داشته باشد».