سایت اصولگرا: همه چیز زیر سر «مُخبر» است
یک سایت اصولگرا با اشاره به اوضاع اقتصادی این روزهای دولت رئیسی و اخراج «محسن رضایی و صولت مرتضوی» از این تیم نوشت: ناکامی دولت در حل مشکلات اقتصادی در این روزها باعث شد تا گمانه زنیها پیرامون اختلاف در تین اقتصادی دولت و عدم توانایی حل مشکلات بیش از گذشته جدی شود. از آنجا که دو پادشاه در اقلیمی نگنجند، معاونت اول رئیسجمهوری حکم به حذف اقتصاددان دولت داد.
به گزارش دیده بان ایران؛ یک سایت اصولگرا با اشاره به اوضاع اقتصادی این روزهای دولت رئیسی و اخراج «محسن رضایی و صولت مرتضوی» از این تیم نوشت: سی ام مرداد ماه سال گذشته، در جریان حضور رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی، محمد مخبر معاون اول رئیسجمهوری بهعنوان مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت معرفی شد.
چند روز بعد یعنی چهارم شهریور ماه بود که رئیس جمهور، با صدور حکمی محسن رضایی میرقائد را به سمت معاون اقتصادی رئیس جمهور، دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و دبیر ستاد اقتصادی دولت منصوب کرد.
این انتصاب از یک سو با توجه به نظریه فدرالیسم اقتصادی رضایی و وعدههای انتخاباتی او پیرامون یارانه ۴۵۰ هزار تومانی و حقوق به زنان خانه دار بسیار دارای اهمیت بود و شاید حال خوش را برای عموم جامعه نوید میداد. این حکم به کام محمد مخبر دزفولی خوش نیامد و اختلاف درباره سیاستهای اقتصادی دولت که همگی نظریات رییس سابق بنیاد برکت بود بالا گرفت.
ناکامی دولت در حل مشکلات اقتصادی در این روزها باعث شد تا گمانه زنیها پیرامون اختلاف در تین اقتصادی دولت و عدم توانایی حل مشکلات بیش از گذشته جدی شود. از آنجا که دو پادشاه در اقلیمی نگنجند، معاونت اول رئیسجمهوری حکم به حذف اقتصاددان دولت داد و سخنگوی دولت این اتفاق را خود خواسته توصیف کرد.
در همین رابطه بخوانید
نگرانی سایت نزدیک به «قالیباف» از افزایش قدرت «مخبر»
بهادری جهرمی اعلام کرد که حذف محسن رضایی از ترکیب کمیسیون اقتصادی به دلیل مشغله کاری وی بود است، اما چه کسی است که نداند یکی از مهمترین وظائف رضایی به عنوان معاون اقتصادی حضور در جلسات کمیسیون اقتصادی دولت بود؟! در حالی که تیم رسانهای دولت سعی داشتند تا حذف رضایی را طور دیگری جلوه دهند، اما معاون اقتصادی رئیس جمهور هم در جلسه ستاد اقتصادی دولت حاضر نشد تا شائبهها پیرامون اختلافات در تیم اقتصادی رنگ واقعیت بگیرد.
هرچند تجربه ثابت کرده سهم خواهی و قدرت طلبی اصلیترین عامل اینگونه اختلافات است، اما به نظر میرسد تا دیر نشده و مردم ایران بیش از این از تصمیمات اقتصادی دولت متضرر نشده اند باید فکری به حال اوضاع این روزهای مغز متفکرهای اقتصادی دولت رئیسی کرد.