کد خبر: 128625
A
در گفت وگو با دیده‌بان ایران مطرح شد:

عضو کمیسیون برنامه مجلس: ماجرای نامه ۱۳۰ نماینده با موضوع حذف ارز ترجیحی چه بود؟/ رضوانی: نمی دانم این نامه برای رد مصوبه مجلس تاثیری خواهد داشت یا خیر؟/ مصوبه حذف ارز ترجیحی شفاف نیست/ شورای نگهبان به ضعف‌های این مصوبه دقت کند

غلامحسین رضوانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره نامه ۱۳۰ نماینده با موضوع حذف ارز ترجیحی که روز گذشته در جلسه صحن علنی مجلس مطرح شد به دیده‌بان ایران گفت: محتوای این نامه این است که آنچه در کمیسیون تلفیق تصویب شده دوباره به کمیسیون تلفیق برگرد.

عضو کمیسیون برنامه مجلس: ماجرای نامه ۱۳۰ نماینده با موضوع حذف ارز ترجیحی چه بود؟/ رضوانی: نمی دانم این نامه برای رد مصوبه مجلس تاثیری خواهد داشت یا خیر؟/ مصوبه حذف ارز ترجیحی شفاف نیست/ شورای نگهبان به ضعف‌های این مصوبه دقت کند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ غلامحسین رضوانی، نماینده تهران  در مجلس شورای اسلامی در خصوص اظهارات دیروز در جلسه علنی روز گذشته مجلس در رابطه با حذف ازر ترجیحی به خبرنگار دیده‌بان ایران گفت: من نامه‌ای در جهت مخالفت با حذف ارز ترجیحی تنظیم کردم که 130 نفر از نمایندگان آن را امضا کردند.

وی در ادامه در رابطه با محتوای این نامه اظهار کرد: محتوای این نامه این است که آنچه در کمیسیون تلفیق تصویب شده دوباره به کمیسیون تلفیق برگرد.

نماینده تهران در مجلس یازدهم در پاسخ به این سوال که آیا در صورت برگشتن این مصوبه به کمیسیون تلفیق امکان دارد که این کمیسیون به حذف ارز ترجیحی رای خواهد داد یا خیر، خاطرنشان کرد: این قضیه را نمی‌دانم که کمیسیون تلفیق همچنان اصرار به حذف ارز ترجیحی دارد یا خیر باید منتظر بمانیم که چه اتفاقی خواهد افتاد.

رضوانی با اشاره به خواسته‌اش در خصوص ارز ترجیحی به دیده بان ایران گفت: صحبت و خواسته من کاملاً روشن است؛ اهل دقت می‌توانند بفهمند که معنای این حرف‌ها و مخالفت‌های بنده چیست.

این نماینده مجلس یازدهم در رابطه با نظر کمیسیون تلفیق درباره ارز ترجیحی اظهار کرد: بنده غیب‌گو نیستم؛ نمی‌دانم نامه ما می‌تواند تاثیری داشته باشد یا خیر.

رضوانی در خصوص ابهامات موجود در مصوبه ارز ترجیحی گفت: بنده امیدوارم که شورای نگهبان به نکات و ضعف‌هایی که در این مصوبه است، توجه کند و این نکات را مدنظر قرار دهد.

او با اشاره به جلسه روز رای گیری درباره حذف ارز ترجیحی ضمن تاکید به اینکه به نمایندگان مخالف اجازه صحبت ندادند اظهار کرد: اگر اجازه می دادند که نمایندگان مخالف‌ هم نظر خودشان را اعمال کنند؛ معتقدم که حذف ارز ترجیحی رای نمی آورد.

 با اشاره به ابهامات در مصوبه کمیسیون تلفیق درباره حذف ارز ترجیحی اظهار کرد: این مصوبه، مصوبه شفافی نیست و پر از ابهام است. در این مصوبه آمده است که اگر حذف شود راه جبران را مدنظر قرار خواهند داد؛ این قضیه برای راه جبران حذف ارز ترجیحی است.

منبع: سایت دیده‌بان ایران- نازیلا معروفیان

 

 

 

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر