واکنش خبرگزاری نزدیک به سپاه درباره مستند BBC و اعتراضات آبان 98/ در آمریکا هم به کسانی که به اموال عمومی آسیب می زنند «آشوبگر» می گویند
در حوادث آبان 98 به گفته برخی مقامات عالی رتبه چیزی در حدود 240 هموطن جان خود را از دست دادند. حسن نوروزی نایب رئیس کمیسیون قاضی مجلس اخیراً در گفت وگو با دیده بان ایران در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نبود در ایران دادگاهی برای عاملان قتل این عده از مردم برگزار شود گفته بود: یک عده آمدند بانک ها را آتش زدند ما هم آنها را کشتیم حالا چه کسی می خواهد ما را محاکمه کند؟
به گزارش دیده بان ایران؛ خبرگزاری تسنیم نزدیک به سپاه با انتشار گزارشی در واکنش به پخش مستند بی بی سی فارسی درباره حوادث آبان 98 نوشت:
اخیراً برنامهای در بیبیسی فارسی به مناسبت وقایع آبان 98 پخش شده که مصداق بند پنجم است؛ یعنی مردم را به سپری برای فرصتطلبی و آشوبخواهی تبدیل کردن. این برنامه مدعی است که اولاً در نگاه رهبر معظم انقلاب مردم معترضی وجود ندارد و هر آنکه اعتراض میکند آشوبگر است. ثانیاً همهی معترضین متصل به کشورهای خارجی هستند. ثالثاً رهبر انقلاب نسبت به مسائل از خود سلب مسئولیت میکند و چهارم آنکه هر اعتراضی به سبب نفس معترض بودن سرکوب میشود!
هنرِ سازندهی این برنامه آن است که تحقیق منصفانه را فرو نهاده و خیاطی را به کار برده است؛ به نحوی که از هر مقطع و سخنانی بخشی را گزینش کرده و آنها را به ایدهی خود دوخته و لباس چهلتکهای برای آن مقصود خود دست و پا کرده است.
اساساً نفس اینکه رسانهای مثل بیبیسی با سالانه حداقل 22 میلیون دلار (حدود 615 میلیارد تومان) بودجه صبح تا شب به دنبال اخلال در امور حکمرانی و اجتماعی ایرانیان است و به نفع جبهه تحریم میکوشد هم جای انکار میگذارد که بفهمیم دستی از بیرون دوست دارد هم یک بستری برای آشوب بسازد و هم اگر بستری برای اعتراض بود آن را به آشوب تبدیل کند؟
و یا اینکه آیا بیبیسی نمیداند که در خود آمریکا با کسانی که با بهرهگیری از بستر اعتراض، به نهادهای حکومتی یا اموال عمومی آسیب برسانند و به آتش بکشند چه میکنند؟ اگر در ایران به اینها آشوبگر میگویند و محکوم میکنند، در همین ماجرای کنگره در آمریکا که بعد از انتخابات اخیر ریاستجمهوریشان به وقوع پیوست، حکومت آمریکا با اجماع دموکراتها و جمهوریخواهان، آنها را «تروریست» نامگذاری کرد و این نامگذاری دیگر صرفاً برچسبزدن و محکوم کردن نیست بلکه تبعات سنگینی برای تمام حاضران در آن اعتراضها خواهد داشت. به نحوی که غیر از برخوردهایی مانند زندان و... اموالشان مصادره میشود و از تقریباً هر نوع خدمات اجتماعی حتی تا حد فروش بلیط هواپیما و... هم محروم میشوند؛ قاعدتاً برای بیبیسی این فَکتهای سیاسی اجتماعی چندان جذابیتی ندارد چرا که کارکردی در حوزهی سیاست برای او نخواهد داشت!
بنا برگزارش دیده بان ایران در حوادث آبان 98 به گفته برخی مقامات عالی رتبه چیزی در حدود 240 هموطن جان خود را از دست دادند. حسن نوروزی نایب رئیس کمیسیون قاضی مجلس اخیراً در گفت وگو با دیده بان ایران در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نبود در ایران دادگاهی برای عاملان قتل این عده از مردم برگزار شود گفته بود: یک عده آمدند بانک ها را آتش زدند ما هم آنها را کشتیم حالا چه کسی می خواهد ما را محاکمه کند؟