کد خبر: 114527
A

علم‌الهدی: مردم ایران در زمان شاه نان خوردن نداشتند / جامعه ما قبل از پیروزی انقلاب مُرده بود

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: یک عده می‌گویند در زمان شاه، ثبات اقتصادی، رفاه و آرامش داشتیم، که اینها مال همه نبود بلکه برای یک عده اقلیت، سرمایه‌دار عیاش حاشیه دربار بود و بقیه مردم، مردم ایران حتی نان خوردن نداشتند.

علم‌الهدی: مردم ایران در زمان شاه نان خوردن نداشتند / جامعه ما قبل از پیروزی انقلاب مُرده بود

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: یک عده می‌گویند در زمان شاه، ثبات اقتصادی، رفاه و آرامش داشتیم، که اینها مال همه نبود بلکه برای یک عده اقلیت، سرمایه‌دار عیاش حاشیه دربار بود و بقیه مردم، مردم ایران حتی نان خوردن نداشتند.

حجت الاسلام سیداحمد علم‌الهدی چهارشنبه‌شب در سومین شب از ماه محرم در حرم مطهر رضوی افزود: در رژیم طاغوت ثبات اقتصادی برای یک عده قلدر و پولدار بود، نه برای ملت و عامه مردم.

وی ادامه داد: جامعه ما قبل از پیروزی انقلاب مُرده بود، مردم در رژیم گذشته ۲۵ سال با آمریکا زندگی کردند و اکنون ۴۲ سال است که با آمریکا می‌جنگند، تفاوت این دو دوره در مرده و زنده بودن است.

امام جمعه مشهد اظهار داشت: در رژیم طاغوت، آمریکا برای ما تصمیم می‌گرفت، مردم صاحب اراده نبودند، یک وزیر هر تصمیمی می‌خواست بگیرد باید از چند سفارتخانه اجازه می‌گرفت و مردم بر هستی خود مسلط نبودند و دیگران برای آنها تصمیم می‌گرفتند.

علم الهدی افزود: در زمان طاغوت، برق و آسفالت نبود، زندگی مردم و قشر پایین با قشر بالا قابل مقایسه نبود اما امروز ۴۲ سال است که با آمریکا می‌جنگیم، هم جاده آسفالت و هم اتوبان داریم، همه کشور برق و امکانات دارد. بالاخره جنگ و نبرد زد و خورد است، مشکل تحریم هم که وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر جامعه زنده شد، خودش تصمیم می‌گیرد و انتخاب می‌کند و هیچ قدرتی از او بالاتر نیست و نمی‌تواند بر او حکومت کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انبیا در جوامعی قیام کردند که جریان مستکبر قدرت‌یاب بر گُرده مردم سوار شده و شوون حیات مردم را در استخدام مطامع خود قرار داده بودند.

 علم الهدی افزود: وقتی که پیامبر(ص) مبعوث به رسالت شدند در آن جامعه انسانها اسیر شهوات و غرایز بودند و جوامع صاحب اراده نبودند و هر قبیله زیر نظر یک رییس، که بر تمام منافع آنها حاکم بود، زندگی می‌کرد. رسول الله(ص) برای زنده کردن جامعه اقدام کرد.

وی با بیان اینکه بعد از رحلت پیامبر(ص) امت اسلام به یک امت بی اراده مبدل شد، افزود: سیدالشهدا(ع) با جامعه‌ای مرده روبه رو بود، امام حسین(ع) قیام کرد تا مردم را احیا کند و به آنها بگوید مرده نباشند.


 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر