بیش از ۴۸۸ هزار نفر مخالفت خود را با طرح ضداینترنت مجلسِ انقلابی اعلام کردند/ لینک امضاء
همزمان با قوت یافتن رسیدگی به طرح صیانت از کاربران در شبکه های اجتماعی که توسط نمایندگان مجلس یازدهم مطرح شده است بیش از 488 هزار کاربر در صفحه کارزار با امضا کردن نامه ای خطاب به محمدباقر قالیباف مخالفت خود را با اجرای این طرح اعلام کردند.
به گزارش دیده بان ایران؛ همزمان با قوت یافتن رسیدگی به طرح صیانت از کاربران در شبکه های اجتماعی که توسط نمایندگان مجلس یازدهم مطرح شده است بیش از 488 هزار کاربر در صفحه کارزار با امضا کردن نامه ای خطاب به محمدباقر قالیباف مخالفت خود را با اجرای این طرح اعلام کردند.
در این نامه آمده است:
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام
مدتی پیش طرحی موسوم به «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» برای بررسی در مجلس شورای اسلامی مطرح شد که به عقیده اکثر کارشناسان و متخصصان از جمله سازمان نظام صنفی رایانهای بسیاری از حقوق کاربران را زیر پا گذاشته و خدمات بسیاری را در فضای مجازی محدود خواهد کرد. طرحی که اجرای آن با توجه به عدم امکان برقراری ارتباط با مدیران شبکههای ارتباطی و اجتماعی خارجی به خاطر تحریمها منجر به فیلترینگ یا ایجاد اختلال جدی در پهنای باند بسیاری از پلتفرمهای کاربردی بینالمللی از جمله اینستاگرام و واتساپ خواهد شد. این مشکلات جدید در کنار فیلترینگ قبلی پلتفرمهای جهانی کاربردی نظیر فیسبوک، توییتر، یوتیوب و تلگرام و سرعت پایین اینترنت بینالمللی دردهای بیشتری را به بدنه مردم وارد خواهد کرد و در این شرایط سخت اقتصادی، مردم را از مواهب این فناوریهای نوین محروم خواهد کرد.
تجربیات محدودکننده و سیاستهای اشتباه قبلی از جمله فیلترینگ ناموفق تلگرام و کلابهاوس، و شکست خوردن پروژههای قبلی با هزینه های گزاف نظیر پیامرسانهای ملی، موتور جستجوی ملی، سیستم عامل ملی و...، بارها نشان داده پیشبینیها و توصیههای متخصصان دلسوز چقدر درست بوده است.
ما امضاکنندگان این کارزار، مخالفت خود را با طرح آسیبزننده و غیرکارشناسی «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» اعلام مینماییم و از شما خواهشمندیم جهت رعایت حقوق مردم ایران و کمک به معیشت آنها، بیش از این موانع جدیدی برای کسبوکارهای خرد و کلان ایجاد ننمایید.
گفتنی است حجت الاسلام مجید نصیرایی سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در دفاع از طرح صیانت از خقوق کاربران فضای مجازی مدعی شده است که «در این طرح تمرکز بر حمایت از پیامرسان ایرانی است؛ تا زمانی که مشابه ایرانی را نساختیم یا یک فضای داخلی تولید نشد که جایگزین [پلتفرمهای خارجی] شود، در این طرح اجازه نمیدهیم «اینیستا»، «تلگرام»، «توییتر» و هر فضای مجازی دیگر فیلتر شود».
کاربران برای امضاء می توانند به (اینجا) مراجعه فرمایند.