جلالی زاده: اگر حاکمیت به این نتیجه برسد که حذف «اصلاحات» به ضررش است فضای کشور را باز می کند
فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو حزب اتحاد ملت گفت: «اگر حاکمیت به این نتیجه برسد که حذف جریان اصلاحات به زیان حاکمیت است، فضای سیاسی کشور باز شده و زمینه احیای اصلاحطلبی ایجاد میشود».
به گزارش دیده بان ایران؛ انتخابات تمام شده و تمام حواس رسانهها و جامعه به مشکلاتی است که انتظار میرود با روی کار آمدن دولت جدید حل و فصل بشود. گمانهزنیها درباره کابینه و شهرداری هم ادامه دارد. یکی دیگر از موضوعات مهم و قابل توجه اما تغییر و تحولاتی است که در فضای سیاسی کشور ایجاد خواهد شد. خاصه آنکه این انتخابات با شکست اصلاحطلب و همسو شدن قوا توام شد. حال باید دید که جریان مغلوب قادر به بازسازی و احیای خود است یا خیر؟ همچنین باید دید که جریان سیاسی پیروز یک دست و منسجم میماند یا قدرت و رقابتهایش موجب بروز اختلافاتی خواهد شد؟ تکلیف نیروهای سیاسی میانهرو در هر دو جریان نیز مشخص نیست و برخی احتمال میدهند که به سوی هم جذب شده و جریان سومی را ایجاد کنند.
جلال جلالیزاده فعال سیاسی اصلاحطلب اما معتقد است که چهار سال پیش رو دوره تردید و تردد است. او در توضیح این نظر خود به نامه نیوز میگوید: «به نظر من بعد از این انتخابات هم در جبهه اصولگرایی و هم در جریان اصلاحطلبی شکافهایی ایجاد و گروههایی جدا میشوند».
این نماینده پیشین مجلس درباره احتمال شکلگیری یک جریان میانهرو نیز گفت: «من احتمال میدهم که در صورت تداوم این رویه آقای رئیسی و باز کردن باب گفتوگو با گروههای اصلاحطلب و اصولگرا ، همچنین در صورت تلاش برای استفاده از نیروهای مختلف شاید گروههای میانهرویی هم تشکیل شود که حد وسط اصلاحطلبی و اصولگرایی باشد».
جلالیزاده در پاسخ به اینکه آیا اصلاحطلبان قادر خواهند بود خود را بازسازی و احیا کنند؟ گفت: «این موضوع بستگی به عوامل مختلفی دارد. مثلا به ارائه الگو، ایده و راهکارهای سازنده. به استفاده از افکار و اندیشههای صاحبنظران برای دلخوش کردن جامعه، همچنین به فضای سیاسی کشور. من احتمال میدهم باز هم گروههایی که از رئیسی حمایت کرده بودند، به نوعی زده شده و به اصلاحطلبان برگردند».
این عضو حزب اتحاد ملت خاطرنشان کرد: «اگر حاکمیت به این نتیجه برسد که حذف جریان اصلاحات به زیان حاکمیت است، فضای سیاسی کشور باز شده و زمینه احیای اصلاحطلبی ایجاد میشود».