کد خبر: 111504
A
دیده بان ایران:

دفاع نشریه معاونت سیاسی سپاه از طرح جنجالی مجلس/ در دنیا کنترل اینترنت بر عهده نیروهای نظامی و امنیتی است/ آمریکا شهروندان خود را شنود می کند

هفته نامه وابسته به معاونت سیاسی سپاه نوشت: شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید در بیشتر کشورهای مطرح دنیا از نظر فناوری، کنترل و پایش اطلاعات اینترنتی بر عهده نیروهای نظامی و امنیتی در آن کشور است. برای نمونه، در آمریکا قانونی با عنوان قانون «میهن‌پرستی» وجود دارد که تمام فعالیت‌های مجازی کاربران و مکالمات و تماس‌های تلفنی آنها و تمام داده‌های اینترنتی شهروندان آمریکایی شنود و ضبط می‌شود.

دفاع نشریه معاونت سیاسی سپاه از طرح جنجالی مجلس/ در دنیا کنترل اینترنت بر عهده نیروهای نظامی و امنیتی است/ آمریکا شهروندان خود را شنود می کند

به گزارش دیده بان ایران؛ هفته نامه وابسته به معاونت سیاسی سپاه ضمن انتقاد از آنچه ارائه ناقص از «طرح صیانت از کاربران شبکه های اجتماعی» نام برده است و شایعات در حول محور این طرح مجلس انقلابی، با انتشار گزارشی در همین رابطه نوشت:

به گزارش سایت دیده بان ایران این نشریه نوشت؛ در روزهای اخیر انتشار یک نسخه قدیمی از طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای‌ مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های‌ اجتماعی»، منجر به شکل‌گیری واکنش‌های متعدد در شبکه‌های اجتماعی شد. در عمده این واکنش‌ها، اعتراض به محدودسازی دسترسی مردم و کاربران اینترنت در این طرح بود؛ اما حجت‌الاسلام مجید نصیرایی، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این اعتراضات تصریح کرد این طرح هنوز در مرحله تدوین است و هیچ بحثی درباره مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی خارجی در آن مطرح نیست. در نهایت با انتشار نسخه نهایی طرح، مشخص شد آنچه در دستور کار مجلس قرار دارد، با نسخه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، بسیار متفاوت است؛ اما طرح اصلی چیست و چه تفاوت‌هایی با شایعه منتشر شده دارد؟

منظور از مرزبانی، اعمال خط‌مشی و حاکمیت در گذرگاه‌های مرزی فضای مجازی کشور، حفاظت از گذرگاه‌های مذکور و نظارت بر ورود و خروج داده‌هاست. مرزبانی فضای مجازی و دفاع سایبری از کشور و جلوگیری از بهره‌برداری غیرمجاز از داده‌ها در گذرگاه‌های مرزی، با مسئولیت ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌پذیرد. دستگاه‌هایی مانند وزارت ارتباطات، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، قوه قضائیه، سازمان صدا و سیما و… موظف به انجام دستورات ستاد کل نیروهای مسلح در این زمینه هستند. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید در بیشتر کشورهای مطرح دنیا از نظر فناوری، کنترل و پایش اطلاعات اینترنتی بر عهده نیروهای نظامی و امنیتی در آن کشور است. برای نمونه، در آمریکا قانونی با عنوان قانون «میهن‌پرستی» وجود دارد که تمام فعالیت‌های مجازی کاربران و مکالمات و تماس‌های تلفنی آنها و تمام داده‌های اینترنتی شهروندان آمریکایی شنود و ضبط می‌شود و وظیفه این کار بر عهده اف‌بی‌آی و آژانس‌های امنیتی در این کشور است؛ اما در آمریکا کسی علیه این نقض حریم شخصی کاربران حرفی نمی‌زند و حتی از آن با عنوان میهن‌پرستی یاد می‌شود، اما در ایران در حالی که فقط داده‌های سرشاخه زیر نظرستادکل نیروهای مسلح قرار است خط مشی داده شوند، شایعه کودتا علیه اینترنت در ایران را به راه می‌اندازند!

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر