کرباسچی: در دوران مرحوم هاشمی عدهای به دنبال ریاستجمهوری مادامالعمر او بودند/سبک مناظره اول نامزدها مانند مسابقات تلویزیونی بود
دبیرکل حزب کارگزاران گفت: صداوسیما میتوانست این ۲۰ دقیقه وقت را در قالب دو زمان ۱۰ دقیقهای به نامزدها بدهد تا بتوانند متمرکزتر حرف بزنند. سبک این مناظره مانند مسابقات تلویزیونی بود و فرصت کافی برای درک خط مشی افراد داده نشد. برداشت کلی از این مناظره ایجاد یک دوقطبی روشن بود. این مناظره بیشتر یک سرگرمی سیاسی بود و چیزی دست مردم را نگرفت.
به گزارش دیده بان ایران؛ غلامحسین کرباسچی در خصوص مناظره اول انتخابات ریاست جمهوری گفت: این مناظره درحد سرگرمی بود تا مردم با افراد آشنا بشوند. در مدت زمان ۴ دقیقه نمیتوان برنامه ارائه داد؛ بنابراین هرکس حرف خودش را میزد یا به دیگری حمله میکرد. صداوسیما سبک خوبی را برای مناظرات طراحی نکرده و در این مناظره افکار مختلف رد و بدل نشد.
وی ادامه داد: صداوسیما میتوانست این ۲۰ دقیقه وقت را در قالب دو زمان ۱۰ دقیقهای به نامزدها بدهد تا بتوانند متمرکزتر حرف بزنند. سبک این مناظره مانند مسابقات تلویزیونی بود و فرصت کافی برای درک خط مشی افراد داده نشد. برداشت کلی از این مناظره ایجاد یک دوقطبی روشن بود. این مناظره بیشتر یک سرگرمی سیاسی بود و چیزی دست مردم را نگرفت.
دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی افزود: صداسیما باید زمینهای را فراهم میکرد تا در خصوص کنترل تورم، افزایش حجم تولید، کنترل نقدینگی و موضوعات مهم اقتصادی بحث میشد و مناظره تبدیل به عرصه درگیری دو جناح نمیشد.
شهردار پیشین تهران در خصوص افرادی که به دنبال دوره سوم ریاست جمهوری هستند، اظهار کرد: من با اینکه رئیسجمهوری بیش از ۲ دوره کار بکند موافق نیستم. در دوران مرحوم هاشمی رفسنجانی هم عدهای به دنبال ریاستجمهوری مادامالعمر او بودند ولی من شخصاً موافق این قضیه نبودم. در همان دوران هم من در مصاحبهای گفتم که اگر او هنری داشت در همان دودوره انجام میداد. در این زمینه باید یک گردش نخبگانی در جامعه صورت بگیرد.
کرباسچی پیرامون اجماع احتمالی اصلاحطلبان بر روی همتی اذعان کرد: نهاد اجماع ساز اصلاحطلبان ۹ کاندیدا را مطرح کرد که همگی از فیلتر شورای نگهبان عبور نکردند. این اتفاق که آنها اکنون نامزد جدیدی داشته باشند به راحتی رخ نمیدهد و فعلا در حال بررسی شرایط هستند.
وی در خصوص ترکی حرف زدن مهرعلیزاده و همتی اذعان کرد: در انتخابات هرکسی به دنبال رأی جمع کردن است ولی اگر این مباحث باعث افزایش مشارکت مردم بشود، اتفاق مثبتی رخ میدهد.
منبع: انا